automoto.ee foorumid

Täisversioon: T-40 pidurid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus kuidas saab piduri lindi kätte. Proovisin nii ja naa ei tule raamatut ka ei ole kahjuks. Kui kellegil on digitaalne raamat võiks laenata.
Täpselt ei mäleta, aga kui tagumise kaane ära ära võtad siis peaks see lint ikka kuidagi seal välja tulema, kas lindi enda said lahti? Minu mäletamist mööda oli seal nagu mingi tihvt-et lööd välja saadki lindi lahti... täpselt ei ole meeles, pole ammu tegelenud.
See hoob mille küljes lint on ei keera ennast niipalju, et saaks pulga välja võtta. Küsimus selles kas tuleb rumm maha võtta ja siis hoobade pulk välja või saab ka lihtsamalt kuiadgi.
Rummu mu meelest küll ei pidanud maha võtma...
Kui suur töö see lindi maha võtmine siis on? Mul kah pidurid ainult karjuvad all ja plokki võtab ainult siis kui ikka täie jõuga vajutada. Veel on mul puudu alt need poldid ,millega seda linti õigel kõrgusel hoitakse. Kas seal on M8 või M10 polt ja kui pikad need poldid umbes on siis saaks uued panna.
Tekib juba sportlik huvi-kuna mitu aastat pole 40 kallal käinud siis peaks enda oma ka lahti kakkuma. Vaataks ikka kindlalt järgi mismoodi peab olema-enne ei hakka targutama. Mul veel see asi, et pidurid ka õli täis vistSad
Nii pidurilindi vahetuseks ratas maha, rumm lahti saab niipalju eemale tõmmata,et pidurivõlli saaks välja tõmmata siis lindil poldi poolne ots lahti. Aasad kust käib spilka välja kokkupoole ja siis saab lindi sisse keerata. Pärast jälle kõik samas järjrkorras kokku ja ongi vahetatud. Minul läks aega u. 4-5 tundi kuna keegi ei osanud soovitada kuidas vahetus käib.
Küsimus kõigile kellel on varuosasid, vaja oleks metallijublakat millega võlli peal linti keerab, keegi ühelt poolt väla võtnud arvand, et saab vist kergem.Kui kellelgi on pakkuda andku kindlasti teada.
Mul oli ka üks pool õil täis kui reduktor maha võtta saab lihtsalt simmerid ära vahetada ja ei maksa ka midagi.(2simmerit u. 70.-)
Kui sa need lindid ära vahetasid ,kas sul seal all olid need lindi kõrguse reguleerimise poldid alles? Kui hästi pidurid tööle hakkasid?
Linti reguleerid tagant, alumised poldid minuarust vedelike välja laskmiseks. Igatahes pidurid väga head nüüd, vähemalt ei sõida kuhugi otsa enam.
Kui ühte pidurit peal hoiad ,kas siis keerab kohapeal ringi või tuleb ikka kahe jalaga suruda?
kui jutt käib t 40 traktorist, siis on raamat olemas isa garaasis. ja on ka pakkuda neid kitsaid velgi, ühel veel rehvgi peal.