automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz 24 klubi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8
Nagu lugupeetud kodanik Piibur ütles, on olemas MTÜ Klubi Ida Limusiin, kelle huviorbiiti kuuluvad eelkõige peale teist ilmasõda endisel NSVL territooriumil valmistatud limusiinid või suuremat sorti sõiduautod. Klubi koosneb tänaseks päevaks paarist kolmest liikmest ja laiahaardelisema tegevuse ja klubiürituste jaoks pole tõesti leidunud piisavalt aega. Samas on kogunenud huvitavat infot näiteks vastavasisulise kirjanduse näol.
Tore, et klubi olemas. Aga miks veebilehekülg ei tööta? Siinsete postituste järgi on võimalus, et klubi nimekiri täieneks. Enne tahaks muidugi mõningast tutvustust.
No ilmselt on siis otstarbekam Ida Limusiini kodulehekülg uuesti avada ja selle kaudu asjalisi koondama hakata. Interneti teel ja siit foorumist on palju toredaid klubisid alguse saanud, näiteks http://www.volvoclub.ee jne. Mingil hetkel olen ma külastanud Ida Limusiini kodulehte aga nüüd ei suuda seda kuidagi leida.
Koos külastatavate üritustegi kava oleks üsna pikk: Kareda valla kokkutulek, Nõukogude autode kokkutulek Rootsis, Tšaikamees Andrjuha korraldatav \"kummipaadirõbalka\", kastivabrikumehe Sm.Tasku korraldatavad \"Inturisti\" reisid ja lõpuks veel 16-18 juuli Suur Võidusõit made in USSR tehnikale (vt. unic.ee).
Edastan siinkohal läinud nädala müügikuulutuse Viljandi maakonnalehest \"Sakala\", kus siis müüakse Gaz-24, ülevaatus kehtiv, teine auto kaasa. Tel 56684828.
Ise helistanud ei ole ja rohkem infot ei oma. Kuna automotofoorumit külastab teadupärast terve hulk romurallidel osalejaid, siis pole võimatu, et nad saavad kaubale. Ja Rakvere laada romuralli on vist juba varsti?!
Kuna automotofoorumit külastab teadupärast terve hulk romurallidel osalejaid, siis pole võimatu, et nad saavad kaubale. Ja Rakvere laada romuralli on vist juba varsti?!*****
************************************Big Grin RAKVERE LAADABig GrinBig GrinKui teemast kirjutada siis peaks seda valdama.Rakveres toimub kevadel ja ilma laadata. Antslas on asi alati seotud \"Hauka\" laadaga. Kodanik \"tasku\" ära muutu paranoiliseks. Thänks volga aadressi eest.Cool
[/quote]
To: agaa
Alustan lõpust ehk \"tasku\" ei ole kodanik, vaid heatahtlik tegelaskuju ( Sm.Tasku) kodumaisest filmiklassikast \" Viini postmark\". Sealt pärineb ka negatiivne tegelaskuju, s.t. kastivabriku peainsener Sm. Saulus, kes küll sõitis Gaz-21ga. Ja kui seda filmi vaadata näiteks tehnikahuvilise pilguga, võib sealt märgata palju huvitavat. Kui jääb aega, kindlasti laenuta videokassett ja vaata!
Nüüd teemade valdamisest ja et kus näiteks laadad toimuvad (ja seal omakorda romurallid!) EV-s. Õige on lugeda: minu jaoks romuralli polegi teema! Ja \"Hauka\" laata külastan koos lastega, et soetada näiteks punutud korve, musta leiba ja nautida õhkkonda. Ja ma ei pööra pilkugi sinnapoole, kust kostub mootorite jauramist, plekikolinat ja kolm parukatega -poissi- või kes iganes trambivad autode katustel......ja vist Sulo laulab ka. Aga kogunenud maainimestel on kindlasti huvitav vaadata!
Siis veel, et remondihinnetest või keevitamisest ei pea mulle ülevaadet andma - oman kontakte ja olen kursis.
Ja nagu Autolehe toimetaja siin foorumis kirjutas - iga Pobeda või Volga, mis romutatud, tõstab allesjäänute väärtust!
Suvi on kohe ukse ees ja eks igaüks meist kusagil ristmikul otsustab, kuhupoole keerab. Kas vanatehnika kokkutulekule või, hm, romurallile ( koos purjus soomlasega). Olgem rõõmsad!

Lugupidamisega
Sm.Tasku

Gaz-21 (1959), Gaz-24 (1975), Gaz-51 (1967)
[quote=Sm. Tasku]
To Sm Taskule. Täiendan Teie vastust mulle Ja milline üllatus.Me mõtleme peaaegu ühtemoodi.*******

Alustan lõpust ehk \"tasku\" ei ole kodanik, vaid heatahtlik tegelaskuju ( Sm.Tasku) kodumaisest filmiklassikast \" Viini postmark\". Sealt pärineb ka negatiivne tegelaskuju, s.t. kastivabriku peainsener Sm. Saulus, kes küll sõitis Gaz-21ga. Ja kui seda filmi vaadata näiteks tehnikahuvilise pilguga, võib sealt märgata palju huvitavat. Kui jääb aega, kindlasti laenuta videokassett ja vaata!********************
Eks ole seda filmi vaadatud ja ka tehnika vaatamise pilguga.Kuid seal oli ka see vahe millal öeldi seltsimees ja kodanik. Vahe oli sees.********************************************************
Nüüd teemade valdamisest ja et kus näiteks laadad toimuvad (ja seal omakorda romurallid!) EV-s. Õige on lugeda: minu jaoks romuralli polegi teema! Ja \"Hauka\" laata külastan koos lastega, et soetada näiteks punutud korve, musta leiba ja nautida õhkkonda.************************************************************Laada külastatavuses ühtib meie mõtteviis täielikult.************************* Ja ma ei pööra pilkugi sinnapoole, kust kostub mootorite jauramist, plekikolinat ja kolm parukatega -poissi- või kes iganes trambivad autode katustel......ja vist Sulo laulab ka. Aga kogunenud maainimestel on kindlasti huvitav vaadata!***************************************Juba vanad Roomlased soovisid leiba ja tsirkust*************************************
Siis veel, et remondihinnetest või keevitamisest ei pea mulle ülevaadet andma - oman kontakte ja olen kursis.
Ja nagu Autolehe toimetaja siin foorumis kirjutas - iga Pobeda või Volga, mis romutatud, tõstab allesjäänute väärtust!****************************************Täiesti nõus.Ja oleks kuuriall rohkem ruumi siis ostaks neid vruks veel ja veel.
Suvi on kohe ukse ees ja eks igaüks meist kusagil ristmikul otsustab, kuhupoole keerab. Kas vanatehnika kokkutulekule või, hm, romurallile ( koos purjus soomlasega). Olgem rõõmsad!***********************************************
Kurtna (Tagadi)laat on mitmed aastad olnud kindlalt päevakavas ja kalendris üleval.**********

Ka omapoolsete lugupidamistega Agaa.
GAZ-20 picup 1952 , GAZ-24 diisel 1984a, GAZ-2410 1989a ,Ford Transit 2,4d 1978a.
To: agaa
Nüüd on küll rõõm tõdeda, et oleme mõtetega üldjuhul samas \"pilves\"!
Ja Tagadi laadal teen välja 50g \"Belõi Aisti, näiteks kõikide romurallidel romutatud Volgade mälestuseks ja terviseks!
Lugupidamisega
Sm.Tasku
.......veel ühe musta värvi Gaz-24 (1989) endine omanik (vt. ka 17.07.2003a. Autoleht) ja veel Zil-157 (1988) tsistern......

Ja Tagadi laadal teen välja 50g \"Belõi Aisti, näiteks kõikide romurallidel romutatud Volgade mälestuseks ja terviseks!
*****************************
Sama siin.Nüüd teema juurde tagasi.Uuritud sai ja kõlakad kõrvus,et Elva kandis pidi keegi GAZ24 \"klubilisi \" üritusi läbiviima.Kes teab täpsemalt ? Inf teretulnud.
Lisaks siis \"Idalimusiinile\". Äkki kannataks üritusi kordineerida või ühe mütsi(vihmavarju)alla viia. Ükskõik kas siis Gazi üritus või Gaz 24 üritus vms.
Thänx.
tegelikult siis nii, et klubi registreerides oli eesmärgiks luua endise N-Liidu territooriumil toodetud limusiinide ja suuremat sorti sõiduautode huviklubi. minu nägemust mööda kuuluvad sinna näiteks sellised autod nagu ZIS-110, GAZ-12,13,14,21,22,23,24, ZIL-110, 114,117 ja nende kõikvõimalikud modifikatsioonid. Kindlasti on ka neid mis praegu mainimata jäi. Ja Elva kandi mees on teinud GAZ-21 kogunemisi minu teada juba kaks korda. kahjuks on enamasti nii läinud, et ma saan siis teada, kui juba läbi on. aga see ühe mütsi alla minek tegelikult tähendabki klubilist liikumist, ehk ühiseid väljasõite ja koosviibimisi, infovahetust ja kõike muud, mis sinna juurde kuulub.
pean ennast käsile võtma ja kodulehe lõpuks valmis saama. parimal juhul tahaks sel suvel ka esimese kokkusaamisega hakkama saada.
siiamaale on mu tegevus piirdunud raamatute kogumisega.
mulle saab ka kirjutada idalimusiin@hanza.net, kui kedagi peaks huvitama.
Kas keegi omab täpsemat infot selle Elva kandi mehe
ja tema ürituste kohta?
Olen osalenud küll Volga 21 üritustel, mida on III korda
korraldanud Järvamaal elav proua, kuid Elva kandi
üritustest pole midagi kahjuks kuulnud. (olen ise küll ka
Lõuna-Eestist)

tervitades,
mel.
Lp. Volgahuvilised!
Leidsin jälle ühe suht huvitava müügikuulutuse. Venekeelses kuulutustelehes \"Privat Info\" on järgmise sisuga kuulutus:
Müüa Gaz-24, 1977, pikap, diiselmootoriga, palju varuosi kaasa,
sõidukorras, 8 tuh eeki, 6324665
Ja seekord ma ei hakka romurallitajaid kottima. Nii et, kiirustage, seltsimehed unetud, kiirustage!

fokzz

Igatahes kui klubi tegemiseks läheb olen ka käpp!!!
sain hiljuti ühe suht elujõulise 24 omanikuks, ja tahaks sellest isendist võimalikult palju teada saada, et ta ilusti korda teha. Kuigi jah, ex ta ikka pühapäevaautoks siiski peagi jääb.
Rõõm seda lugeda! Kui võimalik, heida pilk ka \"Autolehe\" viimasesse numbrisse, kus lk. 52-55 on ühe Gaz-24 persoonlugu.
Soetasin selle auto paar aastat tagasi, läbi suure juhuse. Erilise sümpaatia tekitasid asjaolud, et autot oli hoitud viimased kümme aastat Õismäel, köetavas garaazis ja läbisõit oli kõigest 46 tuh km-t. Kui esimest korda roolitaha istusin, lõi salongis ninna nö. kibe kummi ja plastiku hais nagu ikka, peaaegu uutel vene autodel. Aga siis jah, tekkisid mõningad muud variandid ja nüüd on Kaspar uus omanik. Ja tema on ka väga rahul. Ainult riiklik numbrimärk jäi mul kripeldama, kuna nägin selle saamisel viis aastat tagasi natuke vaeva.....

Lugupidamisega
Sm. Tasku

Gaz-21, Gaz-24 (uus), Gaz-51
\"Autolehe\" viimase numbri kirjutist Gaz 24-10 -st oli
tõepoolest rõõm lugeda!
Analoogse sümpaatse isendi (musta värvi, väga heas
seisukorras, huvitava \"ameerika\"- tüüpi riikliku registri
numbri kombinatsiooniga) soetasin endale eelmise aasta
sügisel. Kogu talve vältel kasutasin seda vene limusiini
aktiivselt ja olen väga rahul - töökindel, mugav ja stiilne.

mel

fokzz

Sm. Tasku Kirjutas:Rõõm seda lugeda! Kui võimalik, heida pilk ka \"Autolehe\" viimasesse numbrisse, kus lk. 52-55 on ühe Gaz-24 persoonlugu.

Lugupidamisega
Sm. Tasku

Gaz-21, Gaz-24 (uus), Gaz-51

Leht ostetud ja loetud juba. tõesti kena. Aga mulle on eriliselt sümpaatsed nikkelnänniga volgad. Seda artiklit lugedes kinnistasin ma oma austust volgasse kui AUTOSSE veelgi !!!
Nagu jah, eelnevalt mainisin, oli see \"Autolehe\"-s ( ja siinkohal tänud toimetaja Veskile) Gaz-24-10 mul paari aasta tagune projekt. Aga aastal 1999 \"võitlesin elule tagasi\" nö. puhta Gaz-24, vla. 1975. Sellele paigaldasin täieliku nikliliisturingi ehk ülalt kolmandik uksekõrgusest külgedele ja pagasniku luugi alumine serv. Problemaatiline oli leida sobivaid liiste küljekarpidele ja näiteks 03 omad jäävad lühikeseks ja ei ole ilus vaadata. Ja muidugi küljepeeglid ikka niklivariandid. Vist 2002a. võtsin 24GAZ numbri küljest ära ja leidsin õnneliku ostja, kes ühtlasi lubas kontseptsiooni edasi arendada. Ja nädal või paar tagasi kuulsin juhuslikult, et minu üle-üle -eelmine Volga pidi seisma juba terve aasta Ardu kandis niisama! No laupäeval lähen asja uurima ja vaatan, äkki saab tagasi osta.........

Lugupidamisega
Sm. Tasku
kas \"autolehte\" volgaga number on ikka veel poes müüa või on see juba läinud müügilt, ette tändes
Teadaolevalt peaks leiduma. Aga kindlasti vähem kui igasuguseid annabelle, kroonikat ja jms analoogset makulatuuri.

Lugupidamisega
Sm. Tasku
nüüd ajakiri loetud ja tegemist on tõliselt stiilse ja erilise autoga ise olen näinud seismas seda tallinnas, mulle meeldivad rohkem 1970-ndate volgad, aga sellel pole ka viga ja need on väga suured ja mugavad.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8