automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz 24 klubi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8
Täna sattusin sõitma mööda Faehlmanni tänavat, kus nö. uue telemaja ette oli pargitud heleroheline Gaz -21, riikliku numbrimärgiga VOLGA 1. Tegemist on teatavasti tuhandete lemmiku ja lugupeetud saatejuhi Vahur Kersna autoga. Suht tolmusest ja pesemata autost võis aimata, et garaazist väljasõiduga oli olnud kiire. Aga mine tea, telemaja teises otsas paikneb käsipesula, võib-olla sinna suunduski!
Kas Kersna Volgal polnud varem numbriks UFO 1?
Maarjamäe kandis vuras... Smile
Aastal 1999 kui taotlesin endale numbrit VOLGA 1, oli see juba temale väljastatud ja järgnevalt õnnestus mul vormistada VOLGA 21. Millegipärast arvan, et T.Piibur teab UFO 1st täpsemalt!
Eheheee! Automoto.ee-st on saamas Kroonika eriväljaanne!
UFO oli kunagi kuulsusrikas Toyota, millele paneel kapoti peale kukkus. Aga see nimetet VOLGA 1 on üks originaalsemaid ja korralikumaid Põdra Volgasid Eestimaal. Esimene omanik sai selle 1 rubla eest loteriiga minu mäletamist mööda 1962. aastal.
No näete, st. loete nüüd!
Millegipärast arvan, et kui nimetet Volga oleks suvel saanud aega Paidesse kokkutulekule tulla, oleks vist rahvamassid autole plekideformatsioone tekitanud ja omanik oleks põgenenud jalgsi mööda vana Virtsu - Rakvere kitsarööpmelise raudteetammi........

Lugupidamisega
Sm. Tasku

vanatehnikahuviline
Mnjah, kuhu on siis jäänud kõik tulihingelised Volga-fännid ja klubi idee näikse olevat suisa soiku jäänud? Eile vestlesin oma eelmise GAZ 24-10 uue omanikuga, kes juba Volgale uue musta värvi selga lasknud. Väga efektne näeb välja, see raudselt üks ilusamaid Volgasid, mida kevadel liikumas saab näha. Ja selgus, et ka tema (ja mitte üksi) on täiesti poolt Volga klubi loomisel ja ka nõu ja jõuga abiks. Kas ei peaks mingit kokkusaamist kokku leppima, et see teema üldse kuskile jõuaks...? Kuna igapäevaseks tööks on see va juura, siis oleksin võimeline koostama lisaks muudele org.küsimustele ja asjadele näit. klubi põhikirja vastavalt esitatud ideedele koos asutamisdokumentidega ja tegema muud sellist kirjatööd.....

Ja ei saa märkimata jätta, et peale Volga müüki sai balsamiks hingele olla ainult järgmine Volga. Tahtsin \"stooriga\" GAZ-24 ja selle ma tänu Sm.Tasku ennastsalgavale abile ka sain (suured tänud). Eelmine omanik oli väga respekteeritud mees nii Eestis kui pealinnas Moskvas /kui mitte kõige vingemaid GAZ 24 omanikke üldse siin kohalikust lähiajaloost lähtudes/ ja see õilis auto peaks küll kevadel ilmaraffa silma alla liiklema tulema ja silmarõõmu pakkuma!
Võta heaks, Punane Parun, võta heaks!
Aga GAZ sõiduauto klubilised peaks tõesti, nu organiseeruma!
Lülita oma Altai - tüüpi raadiojaam sisse, sinuga võetakse ühendust!

Lugupidamisega
Sm. Tasku

Soe Pesu Aastast 1984
Tervitus kõigile. Martin minu nimi ja mina olengi siis see kodanik kes peidab nüüd oma garaazis Punase Paruni musta Volgat numbriga \"24 GAZ\". Tõsi ta on, et see auto on saanud uue välimuse. Tehtud on vägagi põhjalik värvimistöö ja hetkel panen teda pikkamööda kokku. Parema väljanägemise huvides on auto saanud külge ka kõik uued tuled, lingid, esivõre jne. Kas ta nüüd kõige ilusam Volga on, seda ei tea, aga hea näeb ta välja kindlasti.

Minu Volgahullusest räägib veel seegi fakt, et minu tehtud oli ka kunagi ajakirja Tehnikamaailm veergudel tutvustatud valge lintspidomeetriga 24, millel salongis oli helebeez plüüshsisu ja väärispuit. Tõsi, see auto oli ehitatud kahasse hea sõbra Taunoga, kes näib ka olevat jäägitult Volgasse kiindunud. See valge ingel jäi ikka kauaks meelde, kuigi ta täna mingi rootslase kollektsioonis seisab.

Just Taunoga olemegi mõelnud pikalt Volga omanikke kuidagi koondada. Auto on ju huvitav ja omanikel kindlasti ühiseid huvisid ja jututeemasid veelgi. Tauno valmistab praegu ette Volga teemalist korralikku internetisaiti. Oleme registreerinud ka domeeni \"volga.ee\". Seega meie poolt asjad natuke liiguvad. Kui huvilisi juurde tuleks oleks tore. Mida rohkem inimesi, seda rohkem informatsiooni ja ühiste jõududega oleks lihtsam ka internetilehekülg täiuslikuks viimistleda. Paneks kuidagi jõud kokku.
Gaz i klubi oleks hea mõte.Suvel võiks mõne kogunemise ehk teha.
Julgemalt, julgemalt, härrased (seltsimehed)! Nagu näha on Martin R ja Tauno juba tegutsema asunud. Paneme õla alla, et nad ei ei jääks hüüdjaks hääleks kõrbes. Ja Sm.Tasku on samuti meiega - seepärast on meie päralt ka võit! Ja herr Piibur, miks Sina nii tasane oled?! Volgamehele lohutuseks, et neid kogunemisi on juba toimunud ja tuleb veelgi aga eeloleval hooajal võiks ikkagi eliit juba koguneda organiseeritult ja ametlikult, et siis selgelt eristuda nendest häguste silmadega lauaviinameestest, kelle ainus mure kogunemisel näib olevat võimalikult kallilt oma Volga maha müüa....millest kuskil eespool ka juttu oli....Eks teod peaks nüüd siis tegijad jutumeestest eristama.
To: Punane Parun

Aga millal ja kus siis nö. esmaselt koguneme? Selle aasta numbri sees võiks ju kusagil sööklas maha istuda ja tee ning lihapiruka taustal alusdokumendid ja kolonniülema ära hääletada. Lisaks häid ettepanekuid kokkutulnutelt. Isiklikult mina toon kaasa veel vähemalt 4 volgameest. Ainuke, mis mind hetkel häirib on see, et millise margi / mudeli omanikud siis ikkagi kogunevad?! Kas ainult Gaz - 24st ja ülespoole või 21 mehed ka?! Nende viimaste puhul meenub mulle jällegi VolgaClubFinland asepresidendi väljaöeldu, et tema arvates on EV-s ca 5 - 6 Volga klubi ja kõik seejuures Gaz - 21 omad! Samas kuhu me siis jätame näiteks kägu, robi, tshaikaaleksandri ja rida teisi paadunud volgafänne?!

Lugupidamisega
Sm. Tasku

Soe Pesu Aastast 1984
www.volga.ee portaal on avatud
Samas kuhu me siis jätame näiteks kägu, robi, tshaikaaleksandri ja rida teisi paadunud volgafänne?!

Lugupidamisega
Sm. Tasku

Soe Pesu Aastast 1984

**************************************************************
Minuarvates võiks \"Volga klubi\" kaasata ka \"tshaikamehi\". Kuna neid nagunii vähe on ja pealegi üht teist Tshaika juppe kruviti ja kruvitakse praegugi Volga erinevatele mudelitele külge (tagasild tuleb esimesena meelde).
Samas võiks ju kaasata ka nö toetajaliikmeid kel tõsine huvi Gorki masinatehase toodangu vastu aga hetkel puudub võimalus masinat soetada ja näppe õliseks teha(vanus,garaazgi puudumine jne). Sest kui sõbraliku Soome vabariigi Volga klubid jälle meid kaasata tahavad mõnele üritusele (Volga cruising by Stockholm näiteks) siis oleks ju tore huvilistega täidetud Volgaga cruisataWink. Kuna enda liikur talveunes siis soov(ma loodan,et see täitub) teda kevadisele Tampere Hot Rod & Rock showle kulgemise vahendiks kasutada. Rolleyes Eks näis.


Tänud inhvo eest, robi!
Kohtumiseni nüüd vee-vee-vee punkt volga punkt ee-ees!

Lugupidamisega
Sm. Tasku
To: agaa

Loomulikult on tshaikamehed teretulnud, kuipalju siis neid ikka peaks EV-s olema! Loetud sõrmedel küll. Toetajaliikmete suhtes pole asjaomastes ringkondades veel konseptsiooni välja kujunenud. Millegipärast meenus lugu aastast 1995, kui Põrnikaklubisse tahtsid tulla kõik, kel see auto vähegi meeldis. Ütleme nii, et inimesi saabus seinast seina.....
Aga sellised olukorrad välistab näiteks kutsetega üritus nagu kasutab sellist viisi vanamootorrattaklubi unic. Ja see on täiesti aktsepteeritav.

Lugupidamisega
Sm. Tasku

(viimati Unicu kokkutulekul Rootsi kaitsejõudude veoautoga)
Palju õnne portaali avamise ja vaevanägemise eest.

Toomas
Klubi Ida Limusiin
Vältimaks pettunud nägusid, teatan, et volga.ee on praegu veel väga toores asi. Lihtsalt on midagi püsti pandud, mille ümber hakata midagi paremat rajama. Areneme.

Mis puudutab volgaklubi, siis minu seisukoht, on et väga kitsast klubilist liikumist pole mõtet korraldada (ainult 24 vms). Selles suhtes sobib see idalimusiini idee minu arvates väga hästi. Äkki polegi tõesti mõtet päris uut asja ehitada, vaid arendada just seda idalimusiini liikumist. Tegelikult ju sarnaste huvidega inimesed ikkagi. Pealegi oleks Tshaikameestega ikka päris prestiizne koos kruisida.

Kuid teeks ikkagi koosistumise. Arutaks asja läbi ja samuti mõtleks läbi volga.ee lehekülje. Mida seal näha soovitakse ja mida kõike oleks võimalik sellega teha.

Teen otsa lahti ja pakun konkreetseks kuupäevaks pühapäev 21 november. Millalgi õhtupoole ehk. Näiteks kell 1800 ja koha mõtleb kah välja. Tallinna piires soovitavalt.

PS: sõitsin täna 3 km oma volgaga - hea oli.
pole midagi kobiseda, asi on ära tehtud. kiidusõnad ka minu poolt.

aga igatahes on mul paar plaani peas idanemas, seega koosolek tuleks ainult kasuks.
Idalimusiiniomanike/huviliste koondumine ühtse klubi alla on muidugi tore ja kiiduväärt ettevõtmine, kuid ma arvan, et ega kõik potensiaalsed klubiga liituda tahtjad nüüd ka vaid Tallinnas ei ela.
Seepärast minu soov ja ettepanek on, et esmane kokkusaamine võiks toimuda kesk-eestis (Paide, jm Järvamaa piirkond näiteks)

tervitades,

mel
Lõuna-Eesti mägede vahelt
Minule sobiks igastahes 21. november Tallinnas paremini, tuleksin ka Volgaga.
Tallinna paremuse poolt räägiksid ehk ka kõnekad faktid, et tegemist on pealinnaga, siin asub kaunis vanalinn, arenenud on ühistranspordi võrgustik, pimedal ajal töötab tänavavalgustus ja varsti avatakse ka Eesti suurim ülikool. Täpsemalt võite infot hankida ka aadressilt www.tallinn.ee
Igastahes tundub mulle Tallinn parima kohana Volgaklubi koosoleku pidamiseks. Pealegi olen ma juba mitmetel Volgaklubi asutamise koosolekutel käinud Tallinnas ja tee on tuttav...
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8