automoto.ee foorumid

Täisversioon: Hiiumaa öine autoorienteerumine 26.06(Tule veeda jaanipäev Hiiumaal ja võistle)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere

Kutsun kõiki tehnikahuvilisi Hiiumaale jaanipäeva veetma ja peale jaanipäeva ühel põneval autoorienteerumisel osalema. Autoorienteerumine leiab aset peale jaanipäevade tähistamist 26.06(laupäev) öösel vastu pühapäeva. Start antakse kell 23.00 Emmaste valla keskusest. Distants on 75-100 km ja rajal on 20 kontrollpunkti. Kontrollaeg on 4 tundi. Osavõtutasu on kogu võistkonna peale vaid 150 krooni. Selle sees on võistluskaart, SI kaart punktis märkimiseks ning võistlusjuhend. Söök ja jook tuleb endal ise kaasa võtta.

GPS ja kaart ei ole vajalikud, saab ka ilma.

Kui tahate juba varem kohale tulla ja saada osa Hiiumaa jaanipäevadest(22.06 Kõrgessaare jaanituli ja Kassari jaanituli, 23.06 Sõru jaanituli, Kärdla jaanituli, Hellamaa jaanituli) siis oleks kindlasti mõtekas broneerida laevapilet aadressil www.tuulelaevad.ee. Samalt aadressilt saate infot ka laupäevase graafiku kohta. Kui on soov operatiivselt Hiiumaal ära käia, siis laupäeval Rohukülast saab 20.30 laevaga ilusti Heltermaale. Siis jääb tund veel stardini. Hiiumaalt ära saab kohe peale võistlust 6.30 laevaga.

VÕISTLUSELE REGISTREERIMINE:

E-maili aadressil: Joonas@okcomposter.com. Vabade kohtade olemasolul kohapeal.

Registreerimisel teatada:
Võistkonna nimi:
Võistkonna liikmete nimed koos perekonnanimega:
Võistkonna automark:
Auto väljalaske aasta:
Auto reg. number:
Kontakt telefon:
E-mail:

Võistkond loetakse registreerunuks peale stardimaksu laekumist MTÜ OK Composter arveldusarvele 221039164068 MTÜ OK Composter. Tasumisel märkida selgitusse võistkonna nimi.

Infot registreerunute kohta näete aadressilt www.okcomposter.com

Võistlusejuhend asub aadressil: http://www.okcomposter.com/public/2010/01_05/juhend.doc

Kõiki Hiiumaale oodates

Joonas Väärtnõu
Composter Seiklused
Võistluse peakorraldaja
5226895
Joonas@okcomposter.com
Hei

Kutsun endiselt kõiki soovijaid Hiiumaale jaanipäeva pidama ja peale jaanipäeva ühte põnevat võistlust proovima. Võistlus on jõukohane kõigile ja ei vaja eritehnikat. Rada on läbitav tavalise sõiduautoga.

Hetkel on kirjas 4 võistkonda.

Võistlus leiab aset 26.06 Hiiumaal Emmastes. Start antakse kell 23.00 Põnevust ja öist metsas müttamist jätkub rohkem kui kolmeks tunniks.

Kui sa ise ei saa tulla, siis räägi sellest oma sõbrale.

Registreerimiseks ei ole vaja teha muud kui saata mail aadressile: Joonas@okcomposter.com või helistada telefonil 5226895 ning panna end kirja.

Lisainfo ja ka juhend on saadaval aadressil: www.okcomposter.com

Kõiki Hiiumaale oodates

Joonas Väärtnõu
Composter Seiklused