automoto.ee foorumid

Täisversioon: Stella sidur
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure, et stellal sidur läbi ja oleks uut vaja. Kunagi ammu sai mööda motopoode ja taolisi kohti ringi rännatud, aga tulutult. Äkki keegi oskab öelda kust sellist sidurit leida võiks? või äkki on kellegil selline sidur kuskil kuuri nurgas vedelemas. tänud.

[Pilt: vlcsnap-167681.JPG]
[Pilt: vlcsnap-167887.JPG]
Ei saa hästi aru mis mootoriga on tegemist v seeria mootori moodi nagu pole ja jawa mootori moodi ka nagu pole.Mis mootoriga on muidu tegu?
Tavaline v-seeria sidur kogu mänguga sisse ja asi korras. Alles hiljuti oli selline teema kellegil juba. Otsingut kasuta kõigepealt ja siis uus teema! Wink
Minule ei tundu see mitte v seeria mootor olevat. V seeria mootorid on ümarad ja neil ei ole selliseid nurki nagu pildil on näha. V seerial ei ole üldiselt selline sidur, muidu nuut ja võll tunduvad küll sama m õõtu olevat.
Minu poolest olgu see mootor või ellipsi kujuga. V-seeria sidur sobib sinna sisse nagu rusikas silma auku. Ainuke asi on see, et kogu komplektina tuleb panna. V-seeria siduri kettad on teistsugused ja samuti korpus. Samas mõõtudelt sobib sinna. Võlli otsa ja nn. hooratta hambuvus peaks olema sama.