automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mosse on nüüd C.kat. sõiduk?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Artikkel Postimehest: http://www.postimees.ee/?id=278755

Tagurdavast veokist välja kukkunud juht jäi oma sõiduki esiratta alla
(5)

20.06.2010 11:15

Kommenteeri | Prindi

Ida-Virumaal sai eile vigastada veokijuht, kes kukkus liilkuvast sõidukist välja esiratta alla.
REKLAAM

Eile kella 11.00 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi linnas Pargi 55a maja juures, kus 74-aastane Endel, tagurdades avatud juhipoolse uksega sõiduautoga IÞ-412, kukkus sõidukist välja esiratta alla.

Sõiduk jätkas liikumist ning sõitis otsa seisvale sõiduautole Ford Focus ja vastu garaaþi ust.

Juhile anti esmaabi Kohtla-Järve traumapunktis ning ta lubati kodusele ravile.

Toimetas Martti Kass, reporter

Ju vist ajakirjanik lobises kogemata peaaegu välja salajase eelnõu, et uue liiklusseaduse kohaselt on plaanis kõik rooli- ja pidurivõimuta sõiduautod kuulutada C-kat. sõidukiteks. Kaua need penskarid käivad oma Mossedega poes ja arsti juures! Kas saab juba selle maaelu lõpuks lõplikult välja suretatud või ei saa! Big Grin

P.S. Siin foorumis võiks naljanurga taastada.
(21-06-2010, 22:52 PM)Sten Kirjutas: [ -> ]Ma pakuks esimese hooga, et ju see õnnetuke oli siis põline veokijuht, kes Mosse rooli lihtsalt sattus.
Aga artikli pealkiri on ju: "Tagurdavast veokist välja kukkunud juht jäi oma sõiduki esiratta alla".
Muidugi, arvestades autojuhi vanust, on tegu mehega, kelle ajal olid autod rauast ja mehed kah (ja mitte mõlemad plastmassist nagu viimasel ajal kipub olema). Seega on ju isegi võimalik, et mees kukkus kõigepealt tagurdavast veokist välja, siis leidis, et olgu, jätan selle veoka tänaseks rahule ja lähen ära koju. Ja jäi takkapihta veel oma Mosse ratta alla. Ja pääses kõigest hoolimata, ütleme, veidi mõlkis käeluuga näiteks Big Grin.
Postimehe ning ka teiste ajalehtede veebiväljaannete sisu ei kannata juba ammu kriitikat. Grammatikast ei tasu seal rääkidagi - keskharidusega inimene ei teeks kirjutades sarnaseid vigu. Vähegi huvipakkuva teema puhul tasub info ise algallikast üle kontrollida, sest sisulisi vigu on liiga palju.

Mõned "head" näited ajaloost veel:
http://www.postimees.ee/?id=254652 (katastroofiline möödapanek dimensioonidega: ajakirjanik ei oska kumbagi - tõlkida ega arvutada)
http://www.e24.ee/?id=270602 (ei tea, kas keegi pärast naerukrampide lõppemist artikli lõpuni ka luges?)