automoto.ee foorumid

Täisversioon: Rehvid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus tarkadele meestele, kust peaks otsima rehve mõõdus 3,5x19? arvan et ikka mõõt õige. Targas raamatus saksa kiri Ballon- Reifen S.S. 26x3,5 mit Tiefbettfelgen.( tuli juba märkus et 19=23-ga. aga jama selles et selle FN-i orginaal rehve pole enam alles ja viimased mis all olid on 3,50x19 vene toodang, nii et nüüd ei teagiSadmis õige?!? Arvan siiski et lähtun sellest mis all oli viimasena)
Huvi on lääne rehvide vastu, sest ei taha piinliku seisu jääda kui sul on Belgia ratas aga vene või cehi rehvid.
Olen uurinud ReifenDirekt.co.ee lehte, seal pakutakse Mitas, Heidenau, Avon(nii ette kui taha) aga kas selliseid firmasid/nimetusi 35a. oli!! Continental vast oli aga see pakub ainult esi rattale. Ja muud igasugused Rehvikullerid ja Rehvikaubamajad ei anna nagu midagi.
Oleksin nõus pigem rohkem maksma kui mingi jama alla panen mis nagu ei sobi ratta ajastuga kokku.
Sama mure hakkab ka teiste ratastega ühel all CoodYear 3,85x18(rantmantel) ja teisel 3,25x19

Ilusat suve
Eino Tänavots

Võta nüüd kinni F.N.350ccm standard Modell-i annab Ballon-Reifen, Grösse 675x100 aga F.N.350ccm SV Motorrad Luxus-Modell annab Ballon-Reifen S.S. 26x3,5 mit Tiefbettelgen. Andmed pärinevad FN-Typenprogramm der Jahre 1932/33 kirjandusest. Mudeleid M70 tehti 1927-36 aastatel. Uuem mudel M71 kohta ütleb draadbanden 25x3(see on uuem mudel ja raami ehitus ning muu on teistsugune)
Ei valda neid välismaa keeli kas tegu ei ole siin rant ja tavalise mantliga? See vanem mudel mis on 29a. seal on rant mantel aga uuemal on tavaline.
Mõõdu esitusviis viitab rantmantlile. Samas on 26x3,5 veider mõõt, sest sama diameetriga veljele sobiksid kas 26x2,85 , 26x3,0 või 27x3,5.
Rantmantleid olen tellinud siit: http://www.longstonetires.com/beaded-Edge.php aga see koht pakub ka tavalisi traatrehve.
Algul ostsin prooviks ühe Taivani replika (Ensign Tire), mis on mul praegu üleliigne ja seejärel olen ostnud ainult väga korralikke Dunlope. Soovitan igatahes Dunlop Twin Stud'i, kuigi hind on soolane. Mul on need tänaseks mõlemal DKW'l. Taivani rehv on väga õhuke ja pehme ning ei meenuta välimuselt originaali. Dunlopid aga on valatud vanas originaalvormis.

Kusagil Poolas valmistatakse ka Engleberti replika rantmantelid, olen laatadel kohanud, küsivad 100.- EUR tükist mis Dunlopiga võrreldes on mõistlik hind.