automoto.ee foorumid

Täisversioon: Probleem Jupiteriga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tegemist IZ Jupiter 3ga. Külmalt läheb väga hästi käima aga soojalt läheb ainult joostes, milles võib olla probleem? Soojalt käima lüües imeb justkui täis... Süütepoolid on vahetatud seega nendes viga pole.
Kas on ikka tegu "täisminemisega"? Pakuksin välja, et soojalt aurub kütus ujukiruumist lihtsalt ära ja sealt saadavate aurudega masin käima ei lähe, proovi enne käimalöömist uputada, küsin ka veel kas masinal on karburaatorit katvad katted ka ümber ja karburaatori ja sisselaske "kollektori" või toru, kuidas seda nüüd nimetada, standartsed. Kui kõik on nii nagu tehasest ettenähtud, siis kahtlustangi pakutud "viga", sest kaasaegne bensiin aurustub tänu solkimisele hästi ja ujukiruum jääb mõningase seismise järel kuivale.
Olen proovind ka uputamist.
Kui külmalt käima paned, siis jääb käima ilusasti? Välja ei sure? Kui ei sure, siis lase mingi aja käia ja vaata küünla värvi. Äkki saad sealt mingi vihje.
Liigse kütte sattumist silindri saad väljakontrollida nii, et kui oled sooja mootori seisanud, siis sulge kohe kütusekraan paagi all. Kui sooja mootorit uuesti käivitad, tee seda kinnise kraaniga.
Mul jawa 634 selline probleem. Aga asi oli selles, et see lõdvik mis õhufiltri ja karbussi vahel on, imes bensiini täis, ja seda tuli tühjendada. Ei tea kas oli abi, Smile