automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kus leida teehöövleid DZ-99 (ДЗ-99) ning varuosi?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!
Vahel oli veel kusagil näha selliseid teehöövleid, kuid kus praegu need seisavad ning on näiteks hüljatud?
Oleks soov osadele varuosadele nende küljest ning sooviksin teada mõnda kontaktisikut. Kui on teada kus platsil höövel asub siis on ka sellest abi. Küll ma kuidagi selles külas omaniku ka üles leiaksin. Vaja läheks näiteks poolasse ja muid asjugi, kuid kahjuks ma ei oska peast rohkem öelda mida.
Veel küsin ära, mis suurusega on selle höövli rehvid?
Igasugune info on teretulnud, nii nende asukohtadega kui üldse huvitavaid fakte näiteks nende masinate ümber. Kogu informatsioon nende kohta on teretulnud! Varuosi võib mulle pakkuda igasuguseid, kellel kodus seisavad.
[Pilt: dz99est11.jpg]
Rehvi mõõdud 12*20. Poolteljed sai lastud kunagi teha eriti sitkest terasest. Probleem selles, et neljal rattal pidev vedu, poolteljed saavad sellega kõva koormuse ja originaalid peavad üsna vähe vastu. Eriti hull on olukord siis, kui nn. kiigepuksid ka kulunud. Jõud mõjuvad mitme kandi pealt.
Kiigepuksid ongi kulunud ning tagant vaadates on rattad 'lääpas'.
Oleks kusagil korralik masin, võib-olla vahetaks isegi terve tagasilla ära.
Palju uued poolassid maksid ning kus teha lasid?
DZ 99 varuosi on räägi konkreetsemalt soovist. Hetkel seisab mul tagahoovis 2 töökorras ja 2 seisma jäänud masinat.
ühendust saad Parmaleikin@hot.ee
Rehvidest veel niipalju, et sobivad väga hästi Maz tyypi veoauto rehvid.
Rakvere Refonda's üks DZ-99.Hüdrosilindreid pole aga silla osa suht komplektne ja rattad ka all.Poolasse teeb Ferrel-i Kiviõli osakond.Aga on ka teisi tegijaid kui rahakott kannatab.
Ei hakka uut teemat tegema.Ootan igasugust infot DZ-143 varuosade kohta.Praegu just terapealset,risti asetsevat, silindrit hädasti vaja.
Nüüd on suur häda. Vaja oleks sidurikäppasid. 3 korda on sidur lahti käinud ja probleemiks iga kord olnud kulunud sidurikäpad. Mootor on 6 silindriline nati altai. Tavalise nati mootori sidur sinna külge ei sobi. Kas nüüd on midagi muud katki või on seal üldse midagi puudu, sest selline kulumine pole normaalne. Sõitis 20km korralikult ning jäi seisma ja enam jälle käigud sisse ei lähe. Reguleerimine ei aita. On kellegil infot, kus kohast saaks juppe või kelle masina pealt oleks võimalik ise maha keerata. Siis on kindel asi, et midagi puudu ei ole meil endal. Igasugune info on teretulnud, kas telefonile või siia samma.
Mootor peaks olema A 04. Altai neljasilindriline. Raplamaal mitu varuosade maaletoojat. Kontaktid privas.
Omanik ütles, et ikkagi 6 silindriga on see masin. Nelja silindrilisel masinal on tõesti mingid maaletoojad olemas, aga kuuesel pole täheldanud ja jupid omavahel ei sobi.
Rõuge vallas üks teehöövel teiste masinatega oksjonile pandud:  http://rouge.kovtp.ee/hanked-ja-konkursis-2015