automoto.ee foorumid

Täisversioon: Voshod 2 käigukasti joonis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kiskusin mõne aja eest voshodi mootori laiali, nüüd on vaja jälle kokku panna. Asi aga selles, et ega üksipulgi enam ei mäleta, kuidas kast täpselt koos käis. Seal neid seibe ja asju ikka on, mida on võimalik ka vale koha peale panna jne.

Ehk on kellelgi kuskil arvutis selle masina käigukasti joonis või siis on olemas päris tsikli enda tehase manual. Mul endal oli kunagi 66nda aasta minsk, sellel oli raamat täitsa olemas ja käigukasti joonised ka ilusti sees.

Oleksin väga tänulik kui keegi viitsiks panna asjaliku lingi, pildi või siis pildi arvutisse skannida Smile
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=109707 -

Loe ülevalt neljas postitus läbi - ehk annab natuke infot.
(25-07-2010, 23:20 PM)mechanic Kirjutas: [ -> ]Seal neid seibe ja asju ikka on, mida on võimalik ka vale koha peale panna jne.
Reguleerseibe kasutatigi selleks, et kompenseerida karteri valmistamise ebatäpsusi ning nende paksus ja asukoht määratakse iga karterikomplekti jaoks eraldi. Käigukasti võlle ja hammasrattaid üldiselt valesti kokku panna ei anna, nii et käigukasti korduva kokku-lahti võtmise teel leiad ka seibidele õige koha.
Kui ma õigesti mäletan, siis olid ka sidurikorvi taga mingid seibid ja puksid. Korra sain mootorit juba kokku panna, siis toimis küll kõik kenasti. Kuna ühel hammasrattal murdus hammas ära, siis pidin mootori uuesti lahti võtma ja nüüd on see päris kaua niimoodi lahtiselt seisnud. Nii keeruline see mootor vast pole, et hakkaks spetsiaalselt selle pärast raamatut tellima, aga oleks natuke lihtsam kokku panna ja saaks kindlasti kiiremini valmis ka kui joonis oleks Smile