automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vene kart
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas keegi teab milliseid pidurisuporteid ja peasilindreid kasutati vene kartidel, raam on vist 125cc. Mul on raam koos piduriketastega olemas kuid ilma piduriteta.
Kardiga tegelejatel oma foorum lausa olemas. Üks teema kus piduritest paremaid pilte ja veidi juttu. http://omakart.forum.co.ee/omad-kardid-f...er-t10.htm
www.omakart.tk sealt saad nõu küsida.
Supportid on kardi enda omad.
Peasilinder on mosse oma.
Adresseerin küll rohkem Talupoeg T`le. Ta Jurka laadal kurtis, et neljane poeg Henry I kipub mosse rooli. Pakuks asendusvarianti- homme tulevat meie külasse vanarauauto. Ühel mutikesel oli poltide-mutrite, pesumasinate ja tööriistade hunniku kõrvale taritud ka 50 ccm kart.  Š 50 mootor oli jupikaupa alumiiniumihunnikus-ilmselt küdsa. Annan moblanumbri TT Toomale PS`i, vaevalt ta üle kahekordse vanaraua hinna soovib. Ainult vanarauakollist pead kiirem tegutseja olema.
(01-06-2015, 18:37 PM)pen.skar Kirjutas: [ -> ]Adresseerin küll rohkem Talupoeg T`le. Ta Jurka laadal kurtis, et neljane poeg Henry I kipub mosse rooli. Pakuks asendusvarianti- homme tulevat meie külasse vanarauauto. Ühel mutikesel oli poltide-mutrite, pesumasinate ja tööriistade hunniku kõrvale taritud ka 50 ccm kart.  Š 50 mootor oli jupikaupa alumiiniumihunnikus-ilmselt küdsa. Annan moblanumbri TT Toomale PS`i, vaevalt ta üle kahekordse vanaraua hinna soovib. Ainult vanarauakollist pead kiirem tegutseja olema.

 Täpsustuseks,et kolmene Henry I-ne ütles tagaistmelt,et tahab ka ise  diisel-Mosset juhtida....   Ma pidin ära ehmatama... Big Grin 
Mul juba asi ära organiseeritud. Lähen vaatama.  Tänud!