automoto.ee foorumid

Täisversioon: T-25 käigukasti parandamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere - kas leiduks meistrimeest, kes võtaks ette T-25 käigukasti parandamise? Praeguseks on jäänud kahjuks ainult 1. käik, asi vajaks seega põhjalikku parandamist. Traktor ise Valgamaal Sangaste kandis. Kontakt email: partpeterson@gmail.com
(14-09-2010, 20:38 PM)Matu Kirjutas: [ -> ]Tere - kas leiduks meistrimeest, kes võtaks ette T-25 käigukasti parandamise? Praeguseks on jäänud kahjuks ainult 1. käik, asi vajaks seega põhjalikku parandamist. Traktor ise Valgamaal Sangaste kandis. Kontakt email: partpeterson@gmail.com

Äkki kirjeldad mis su käigukastis siis hapu on. Kas hammakad võllid peetis? või oled ise kahvlid "vabakäigule" lükanud, mistõttu pole käike (va tigu enamjaolt)

Kui käigukastis hammakad peetis, siis mis varuosi sul endal juba kogutud on. Teadmiseks, et t25 käigukasti saab panna alates 4k eeki- 10k eeki juppe sisse, kui osta eri poodidest.

Võid mulle detailse kirjelduse ka masina olukorrast saata emaili raivokuusik@gmail.com peale. Saan vähemalt ülevaate, kas aidata sind ise või juhendada mõne teise t25 asjatundja poole.