automoto.ee foorumid

Täisversioon: hermeetik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mõistab ehk keegi soovitada, kas kuskilt saaks mingit pehmet möga mis nakkuks plastidega ja oleks bensukindel. labane probla, sae paaki mineva vooliku ümmert jooseb läbi. pehme asi peaks olema kuna vibrad suured ja mingid kahekomponentsed asjad vast pragunevad lõhki. voolik ja paak mõlemad mingid plastid.
aitüma.
Pane uus voolik.
vana hea epo või kui tõesti tahad elastset hermeetikut siis osta tavaline auto tihendi hermets. Enamik neist seob plaste. Ma arvan et ,see voolik ja paak vibravad suht ühes tempos, nii et ei ole vahet kas jäik või elastne.
Mis saega tegu? Husqvarnal on selline loll süsteem et paagis on täpne auk millest peab voolik läbi mahtuma ja samas ka kütust hoimda. Kui voolik sellest ühenduskohast kulunud siis aitab vaid uue vooliku panek.
Mnjah. Kas sul jookseb sellepärast bensiini,et plastmass korpuses on mõra/kulunud ikka? Üldiselt kasutatakse saagidel spets voolikuid kus on näiteks voolikul endal jämedam koht "tihendiks".
paak on uus. kuna vana sang sai põhjalikult ää lõhutet siis tuli uus osta ja paak on sangaga ühes tükis. koht augu jaoks oli, aga auku mitte. puurisin siis uue. supleriga hästi mõõtma ei mahtunud ja kuna voolik paistis väljast viis koma midagi milli olema siis võtsin 4,5 puuri ja tegin augu. ja see oli ilmselt viga, neljane oleks etem olnud. igatahes jooseb säält. hetkel kibe ehitus käimas ja pole olnud mahti saagi rohkem näppida. a variandid on, kas mingi hermets või paksema seinaga voolik või nagu ksf! taluja soovitas, et ajaks jupikese toru voolikusse sisse. mul peaks kuskil vedelema mõned vigased volga antennid, võimalik kõige peenem lüli võiks hää doonor olla. vaja katsetada.
Punase hermeetikuga on halb kogemus paagikorgist Partneril. Pidas mingi kümmekond paagitäit, siis hakkas jälle lekkima. Aitas uus kork...

Ma olen seni arvanud, et varuosa tuleb ikka paigaldusvalmina. Mis saele sihuke TSI-kest müüdi? Partner?
heh, partner, ei seekord mitte, partner on mul ka, a sel läks karter pooleks pärast mõnda kasutuskorda ja uus maksab rohkem kui saag ise.
aitäh, ei soovi.
a hetkel siis oleo-mac. ei taipa jah, miks seuke poolfabrikaat. saag muidu ise ülihästi teeninud. sama firma riistu mul teisi ka ja kõigiga rahul.
Ehk aitab elektripoodides müüdav kaablitihend, mida kasutatakse näiteks kilpides ja muudes läbiviikudes? Kusagilt võiks ka sellist mõõtu leida.