automoto.ee foorumid

Täisversioon: Külgkorv planetale
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kuna talv kohe-kohe käes ning tsiklit ei raatsiks talveunne panna, tekkis selline küsimus, et kui panna planeta 1-le külgkorv, kui hästi ta sellele vastu peab? põhimõtteliselt on kere küljes korvi ülemine kinnitus olemas (alumised korvikinnitused kinnituvad ju jalaraua ja sumpari kinnitusega ühte) ning kinnitada teda sinna saaks. aga ikkagi. ei tahaks teda ära kah piinata, kuna plaan ikkagi ta kevadeks ametlikult eesti teedele tuua.

PS!kas 56e korv sinna sobiks?

homeend

ei tea kas ainult külka raami ei või panna? see oleks planetale jõukohasem. teab äkki keegi midagi seaduses selle kohta käivast?
kahjuks isegi autopassis öeldud et istekohti juhikärval XX,telgi kokku 2, veotelgi 1 ja see on ju soolo ratas korvil peaks siis ju eridokid olema Toungue nii et niisama ei tohi panna korvi kuigi vaevalt ment seda vaatab,kas kov on küljes või mitte Toungue
Planetale võib vabalt kükorvi külge panna. Vahetatakse ära esimene vedav ketiratas. Soolol kasutatakse enamasti 18 või 19 külkaga 15 ja 16. Külka peaks istuma millise IZi oma tahes.
Seaduse poole pealt ei ole korvi paneku keeldu ainult tuleb ümber registreerida. Kui jälle sooloks teha tahad regad jälle ringi. Kuskohast siis meie riik muidu raha saab?
esimene hammikas on mul juba praegu ka soolona sõites koguaeg külgkorvi oma olnd, ei liigu sellega asi üldse üle saja.. nüüd hakkan siis külgkorvi otsima..
on kellelgi ehk pakkuda?
minu teada on asi nii, et kui on registreeritud korviga, siis võib ka soolona sõita (ülevaatuse ajaks peab siiski külge panema). soolotsiklile aga ametlikult ilma ümberregistreerimiseta korvi külge panna ei tohi.

ja soolitsiklina korvi hammastega sõites võid mootorile palju haiget teha. pöörded lähevad liiga suurteks. ole siis ettevaatlik või pane korv ka.

ja ära siis unusta korvi ka õigesti reguleerida (külgkalle ja kokkujooks).
jep... korvi regullin palu piibli järgi Smile

homeend

oot aga kui korvi pole, palju siis hambaid pidi olema ees: 15-16? mul oli nagu orig korviga ratas, aga korvi ostes ei saand ja registreeritud on soolona, aga äkki hammikas on vana.. siis peaks nagu ära vahetama või?
soovitav oleks jah vahetada mul endal näiteks 18 hambaline ja on soolo nii et kui sõidad soolona siis ära kasuta väikest hammikat see piinab jubedalt pikkadel sõitudel Sad
viimastel planetadel soolona ees 18 ja jupiteridel 19. spordil ka 18.
see jutt, et piinab mootorit väga õige. lausa jube on kuulata, kuidas sõidu ajal mootor liiga vara juba väga kõrgetel pööretel kiunuma hakkab. aga see-eest on jõudu mehe eest Wink. aga muidugi tuleb soolo hammikas muretseda.

homeend

oot aga kuidas siis ikkagi sellega oli, et kas võib sõita korviraamiga, millel korvi peal pole? loomulikult siis kui on passis korviga ratas registreeritud.
ilma korvita ei läheks ju ülevaatuselt läbi (kasvõi nt tulede puudumine). ja siis ei tohi ju sellega sõita ka.