automoto.ee foorumid

Täisversioon: Piduriklotsid pool-uunikutele
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei hakkanud postitama turu osasse, kuna pakkumine ei vasta päris kõigile nõudmistele...
Sain ühele kunagise varuosalao jääkide jaole, kus on hea ports piduriklotse. Enamuse pop-liikurite pakkumistest jagasin ära margikohastes foorumites. Kuid nimistus on ka sellised autod, mis on uunikumi staatusesse tulemas.
Muuseas on nimekirjas klotse Škoda 100/120, Talbot, Wartburg ja veel mõned x-mudelid.
Tahangi üldsuse arvamust, kas on mõtet ja kuhu neid klotse pakkuda? Kahju on, kui hea hinnaga rariteetsed osad prügimäele rändavad.

PS. Kuna juba küsiti ja mul siin mainimata, siis saadaval vaid ketaspiduri klotsid. Ja "hea hind" on 120-150 krooni komplekti kohta. Likvideerija ütles, et, kui näitan talle samaväärset hinda hetkel müügis olevates klotside seas, siis laseb veel alla. Aga mul pole veel tänini see õnnestunud, seda enam, et osadele liikuritest ei taha keegi tavapoodidest/ladudest asju tarnidagi.
kas peale klotside on ka muid varuosi?
(30-12-2010, 01:21 AM)stennadi Kirjutas: [ -> ]kas peale klotside on ka muid varuosi?

On, aga nende sortimiseni pole veel jõudnud. Klotsid (ja mingid amordid) on kõige paremini kodeeritud. Muud osad kannavad igasugu imelike koode ja nende läbihammustamine võtab aega.
Kuna tooted ei ole käe ulatuses ja pole võimalust/soovi seda ladu endale lähemale toimetada, siis toodete sortimine ja pakkumine käib koodide ja kirjelduste abil.
stennadi küsimuse juurde veel kord tagasitulles:
enamus jääkidest kuulub 80-90 aastate sõidukitele, seega ei pea õigeks sellega teemat ega foorumit risustada. Lihtsalt on sattunud ette tooteid, mida ei pruugi ka aasta jooksul maha ärida (ntx Opel Rekord, Datsun 100, rääkimata esipostituses mainitutest) soovijate puuduse tõttu.
Selle pärast küsingi hetkel konkreetselt klotsidest -on kellelgi arvamust, kuhu seda infot jagada?..
Näen juba vaimusilmas, kuidas enamus teie poolt pakutust jõuab ikkagi Kuusakoski. Sellistest laojääkidest on südamest kahju, kuid kellel on aega nendega tegelda kui käive on nullilähedane. Ei auto-motol ega Unic`l pole sellist jõukat keskladu, kellel kokkukogumine-müük oleks jõukohane. Taaskasutuskeskus näiteks Viljandis tegeleb selliste juppide müügiga, kuid...sinna tuleb reeglina tasuta üle anda ja siis mingisuguse hinnaga müüakse edasi. Palju vajalikku olen sealt leidnud soodsa hinnaga.
unusta rahumeeli asi ää. räägin kogemusest. olen vedanud koormate kaupa tuliuusi originaalosi nii prügimäele kui emexisse. haruharva, kui miskit maha müüa õnnestub.
kui südametunnistus ei luba korralikku kaupa niisama ää visata, siis pane asjad ostasse. vihjeks jällegi, et müües koormat või kasvõi kastitäit, siis ei paku keegi midagi. ühe tüki/komplekti kaupa ja kroonise alghinnaga võib üht-teist kaubaks minna.
Arvan seda,et sellised laojäägid tuleks ikka kusagil hoiustada ja tegeleda vaikselt nende realiseerimisega. Kehtib põhimõte-iga asja jaoks on kuskil keegi.
Iseasi,kui hirmus tuli takus ja peab kohe asjad ära hävitama. Tegu ju ikka tohutu tööga nende inimeste poolt,kes neid juppe tootnud on. Ja nende osade hävitamine küll kurjast. Nii et jõudu!