automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: k-750m ei jää käima?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere selline probleem et sai ostetud k-750m seisnud mingi kolm aastat hakkasin siis nokitsema tegin paagi, kraani,karpad puhtaks need on ümarsiibritega vahetasin relee ära sest ei tahtnud kuidagi tuli ültse kustuda ja ei kustunudki valasin bensiini sisse hakkasin käima proovima ujutan korralikult läheb käima sureb välja kas generaatoris asi või milleski muus enam ei oska midagi teha ka sai karpa nõelu tõstetud ei midagi?



Ette tänades Raimo!
Kui käima läheb normaalselt ja pisut aega on ka võimeline töötama, siis käi kogu bensuahel uuesti üle, ära unusta ka karpat puhastamast.
Karpad on puhastatud ja tükkideks võetud ma ise kaldun arvama ,et generaatoris viga et tuli ära ei kustu ja sellepärast ei jää käima!
Kui tuli ei kustu see ei jäta ratast seisma see laadimise probleem kui aku täis siis võib palja akuga ratas pool päeva töötada jatuluke lambil põleda.
Ots ikka viga bensu peale tulekus või süüte süsteemist(kontaktid,kondekas jne)
Kui laadimistuli ei kustu siis viga genekas,relees või juhtmetes.Kunagi 80ndatel tegi sellist nalja,et hakkasid sõitma tuli põles,poole teepeal tuli kustus,mingi 10km sõitu.Seisis vahepeal mingi pool päeva,taas käima,et kodo sõita,algul tuli põles ja poole teepeal taas kustus.Milles viga oli ei teagi.
Kui käivitub ja siis sureb välja on viga toitesüsteemis,võib ka külmunud veetilk kuskil ees olla.
karburaatorid - Tasub kontrollida, kas segusiibrid ei logise, ümarate siibritega karpadel kipuvad need kuluma, siis pääseb liigne õhk läbi ja mootorit ei saa stabiilselt tööle muidu, kui uute siibritega. Nõelte asend tühikäiku eriti ei mõjuta.

Kui kahtlustad generaatorit, võta see maha, kontrolli harjasid, laagreid, ja vaata, kas eespoolse kaelustihendi vahelt pole sinna õli sattunud.
KORRAS!!!!!
Äkki räägid mis viga oli?
Puhastasin veel kord karpad ära panin nõela teise astmesse ja keerasin kruvid paika siis võtsin süütesüsteemi käsile panin uued küünlajuhtmed ja kontaktid ja korras ja nii ta käivitus!