automoto.ee foorumid

Täisversioon: TSS1100GP Kawasaki Triple
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Leidsin ühe kuldkäppade kodulehe:
http://www.twostrokeshop.com/TSS1100GP.htm

Samade meeste youtube channel, kust leiab ka nende Aprilia RS500GP videod:
http://www.youtube.com/user/twostrokeshop#p/u
Firmaomanik Steve Rothwell pole niivõrd kuldkäpp, kuivõrd hea ärimees. Olen temaga minevikus natuke asju ajanud ja aidanud kontakte luua, sest vend kogub moodsast kraamist hoolimata võidusõidu-vanatehnikat.
Kui nüüd kodulehte analüüsida, siis Kawasaki Triple taga on tegelikult Mattoon Machine's freesitud Banshee karter ja CPI Industries poolt valatud Banshee silindrid. Väntvõllid tulevad samuti USA-st (tootja nimi ei tule hetkel meelde). Pm on tegu liivadüünides kiirendajatele mõeldud kraamiga.
Kusjuures, Austraalia on üldse kahetaktiliste suhtes väga sõbralik ja nii moodsates kui ka veteraniklassides toimub palju rinkavõistlusi.
Aga mõtteviis on TSS-i poistel ses osas korras, et kahetaktilistest ei pea mõtlema ainult võidusõidukubatuurides (50, 125, 250, 500 ccm), vaid pigem võimsuse ja pöördemomendi näitajates.
Olen ise Triple teemaga rohkem kursis (mul ju veel lennukitehase toodang) ja on kuulda, et Kawasaki bossid on käinud USA-s vanadelt/praegustelt tegijatelt/omanikelt uurimas, kuidas peaks tänapäevane H2 Triple välja nägema. Kuna 2T on nagunii välistatud, siis olevat plaanis mingi 4T-R3 retrostiilis asi (=käkk) turule tuua. Loodame, et ei lähe nagu Fordil, kus vähegi normaalse Mustangi tegemiseks pidi vahepeal mitukümmend aastat käkkidega kätt harjutama ...