automoto.ee foorumid

Täisversioon: Walker väljalaske
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Osa väljalaske süsteemist juba olemas, Walkeri toodang. Ostetud väljamaal. Et oleks kindel et jupid käivad ilusti koos tahaks ülejäänud ka Walkeri omi. Keegi teab kus müüakse Harjumaal?

Olen googledanud, ei leia kuskilt, peaks ju saama Eestist, tegemist maailima ühe suurimate tootjaga.
Automeister (vist) tänavalt kliendile ei müü, aga selles osas saan aidata, leping on olemas.

Aga mis sumpsi valmistajafirmadesse puutub ja kui tegemist on vana autoga, siis tegelt pole vahet, mis kontori summuti sa alla paned; reeglina nad omavahel ikkagi haakuvad ja paigaldus on kodustes tingimustes lihtsam kui ise asju tehes. Lihtsalt vaata, mis üldse kätte saad, raha pole samuti väheoluline.
Oma ühele Jaguarile ntx. sain esitoru Bosalilt, vahepütid on originaalid (e. valmistaja teadmata, kuna tehas neid ise nagunii ei tee) ning tagatorud Walkeri omad. Tagapütid on samuti tundmatud.

Ja kui midagi ei saa, siis täitsa julgen soovitada Renaldot 5118775 (tuntud ka kui Sumpsimees), kellega koostööd alustasime juba 90ndate lõpus; viimati, aga, tõmbas mu Mark 7-le eest taha uued torud + pütid ja väga hea sai.
Mäletan, et minu tingimus oli, et tagant tuleb 0dB häält (ikkagi hiidvana limusiin), et ei maksaks suurt midagi ja tõmme olgu endiselt hea.
Nii pärast, muideks, oligi - tagaotsast väljus vaid soe õhk + vesi ja kogumoos. ÜliCool
Balti Laager. Peaks suisa maaletooja olema.

mu kogemus 115kW Opel Kadeti väljalaskega: Walkerit ootasin 6 nädalat, millest viimased 4 teadmisega, et viimane pütt on kohal ning esimesed 2 peagi tulemas. Õnneks võtsin kohe seisukoha, et mulle on väljalase komplekt ning viimasest pütist ilma eelnevata pole mingit abi - nimelt ühel hetkel kannatus katkes ning astusin sisse Laki Autosse. 3..4 päeva pärast oli Bosali jooks "inimesele tänavalt" letihinnast tiba ilusama hinnanumbriga kohal ning kõik rahul.
võrreldes sama tehnikaga vectraga (erinevust niipalju, et 2 resonaatori asmel on vectral KAT+resonaator), millel Walkeri jooks all, oli kadett hulka vaiksem. Isiklikult kujunes just seetõttu Bosal eelistatuks - ei meeldi "ruigavad" masinad...
suikest firmat nagu baltilaager pole enam olemas, nüüd on värvifoorum
Tänan vastuste eest. Tegemist on semi-vana autoga, 1995 Citroen Xantia. Loodetavasti saab Automeistri edasimüüjaga kaubale, näen et isegi kodukülas on. Tavaliselt ei ole probleemi, aga igaksjuhuks kindlam kui terve süsteem on sama tootjalt.