automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kui keegi ei taha ,viskan minema või viin vanarauda!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(21-08-2015, 16:05 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]a vist oleks julgem otse prügimäe väravasse sõita.

Seda enamus teebki............ ja see teema saigi sellepärast tehtud,et saaks veel enne prügimäge-metallihunti midagi ära päästa. Big Grin (loe-väärtuslik kraam kokku krahmata). Wink
Siit teemast võib teinekord hea hinnaga kaupa leida, eks vingujad jäävad kõigile meelde ja neile saab alati erihinda kohandada. Wink   

Üldiselt kui läbi foorumi tehakse hea diil siis laias laastus võidavad mõlemad osapooled, kui jääda ainult spetsiifilise utiili juurde siis võib teema kohe kinni panna... siin lihtsalt poleks midagi. 
Mina arvan kah,et see teema väärt koht.Mis siis et kõiksugu nodi pakutakse.Las olla.Ma isegi sain mõnest asjast lahti just tänu selle rubriigi olemasolule.Ei raatsinud kuidagi prügisse panna.Ja vastu sain Coca Colat.Tegelikut tegin sellega katset.Kas lahustab rooste ära vana pobeda gabariiditule korpuselt... Big Grin
Ja siia juurde lisada.Kah teemast päris mööda.Ramirendist ostetud soojak pakkumisel..1000 euri.Tahtsin seal väikse töökoja teha,kus talvel hea midagi nokitseda ja taastada,kuid näe seadus ei luba üle 20 ruudu hoonet omada.Nii,et kes tahab.
Kustutage see ära ,kui teemasse ei mahu.
Parimat teile kõigile.
Mullivann muidugi ületas ka minu tolerantsuse valuläve Big Grin
(21-08-2015, 16:38 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Mullivann muidugi ületas ka minu tolerantsuse valuläve Big Grin

No kas siis vanatehnikameeste seljad ja taguotsad ei vaja turgutamist.... Big Grin 
CAPATOB II külmik üle Põhja-Tallinna piirkonnas. Tegi teine pikalt tööd garaazis õllejahutina aga nüüd ei võta enam tuld torusse ja efektiivsem seade võttis töö üle.
Lahe kapp muidu, ehk keegi soovib vähe uuema tehnika abil ellu äratada. Endal selleks huvi puudub.
mõõdud: kõrgus 92cm, laius 54cm, sügavus 60cm

EDIT: Kapp leidis uue omaniku.
sinna jäävad lapsed sisse kinni....
Ma ei saa aru, mida siin üldse arutada on, kas ei olda piisavalt kirjaoskajad või on eestikeelsed terminid oma tähendust muutnud Smile ? Kui keegi tahab äri teha, siis tehku selline teema, kus mittevajalikku nänni, MILLEST TASUTA LOOBUDA EI TAHAKS JA ÄRA KA EI TAHAKS VISATA, müüa saaks. Siin ju ruumi küll uutele pealkirjadele. Palkiri võikski näiteks olla: MITTEVAJALIK NÄNN MÜÜGIKS  Big Grin .
 
Pisikesed mitterahalised hüvitised võiks siiski jõusse jääda, puht sümboolsed ja kultuurilised Big Grin 
Lugupeetud kaasfoorumlased! Palun lugege veelkord teemaalgataja loodud tekstilõik uuesti läbi ja tehke edaspidiseks omad järeldused.

Teema autor kirjutas.
Müümisega oleks siis nii,et hinnad võiksid olla ikka mitte üle metallihinna....muidu oleks juba äri....Ja meie ju siin ei äritse,vaid tahame lihtsalt asjad kaelast ära saada..... Ma kujutan seda ette,et kui mõni inimene leiab lõpuks omale vajamineva asja,teeks see rõõmu ikka ka. Koerale kont,lapsele komm,vanamehele tükk rauda...[Pilt: tongue.gif],vaat see ongi õnn!
(03-05-2011, 12:06 PM)kass Kirjutas: [ -> ]Nagu ikka kipub ka see teema minema lüürilisse võtmesse ja foorumi belletristikarubriigile tubliks lisaks kujunema.

Aga teemasse - on ära anda üks suur kivi boršomi vastu, aga ei, parem oleks mingi viinamarja baasil valmistatud gruusia toode...

kassil on see foorumivastane okas ikka juba väga ammu olemas. Ma saan aru küll, et ta on kordades kauem tegev kui mina aga ikkagi...

PS boržom
PPS hoiame kuulutuselehtede asjad eemal ja ongi jokk
(26-08-2015, 01:33 AM)autojuht Kirjutas: [ -> ]Teema autor kirjutas.
Müümisega oleks siis nii,et hinnad võiksid olla ikka mitte üle metallihinna....muidu oleks juba äri....Ja meie ju siin ei äritse,vaid tahame lihtsalt asjad kaelast ära saada..... Ma kujutan seda ette,et kui mõni inimene leiab lõpuks omale vajamineva asja,teeks see rõõmu ikka ka. Koerale kont,lapsele komm,vanamehele tükk rauda...[Pilt: tongue.gif],vaat see ongi õnn!
Kui teema läheb pikemaks kui 3 lehekülge, unustab rahvas ära mis esimesel kirjas oli. Kahjuks. Nutumüüriga endalgi vastav kogemus olemas, aga olen käega visanud. Las rahvas mürab kui tahab. 
Talupoja sõnavõtt peaks olema suurtähtedega kirjas ja ilmuma "automaagiliselt" vastava teema iga lehekülje päisesse. Kas see aitaks, ei tea. Vähemalt ei saa siis öelda, et "Ei mäleta. Eit mäletas aga suri ära!"  Big Grin
Kui kahepalgelised kodanikud meil siin koos, hädakisa taevani kuid ise on nö hea hinnaga börsikaubale kõige suuremad huvilised...    


Kui jätta siia teemasse ainult minemavisatavad ja metalli hinnaga asjad siis ongi tegu prügimäega, mille laadset sitta võib samahästi pääskülast korjata. Mõelge natuke enne kui kisa tõstate. 
Hommikut!

Kõik värskelt puhanud,hambad üle viksitud,potil käidud jne... nüüd võib jälle uusi mõtteid heietada... Big Grin 
Meelise jutust korjasin välja hea mõtte uue teema tegemiseks(kas ma aga viitsin). Nimelt võiks prügimägede teket vähendada sellega,et sinna toodud nänni võiks ju enne Jossiga kokkulükkamist kõigile soovijaile jagada. Kahjuks on aga prügifirmad teinud oma mägedele aiad ümber ja neile see ei meeldi mitte... Kes meist ei oleks käinud prügimäel ja maksnud oma sodi vastuvõtmise eest? Vist kõik v.a. need kes metsa on läinud.... Vaata kui tore oleks kuskil foorumis teema,kuhu saad panna üles pildid ja teksti oma pakutavast "rämpsust" ja jääks teinekord ära prügimäele sõit...... Sinna viiakse kõike,sest inimene tahab oma rämpsust lahti saada kohe paugupealt. Kedagi ei huvita see,et tema räpsu hulgas olev kraam kellelegi vajalik oleks.... seda pakkuda ta ka ei mõista ja ega viitsikski. Prügimäel silmaga ringi vaadates on näha,et lauajupid ja puitmaterjal lükatakse ka kõik kokku...samas kui võiks selle kenasti ahju ajada.... Puude metsa vedamine pole seega ka lõppenud... Big Grin  Nojah,saaksin tundide kaupa sama juttu jätkata aga võtaks siit jutust iva---Pakkuge oma äravisatavat kraami enne prügimäele minekut teistele...
No rauast asjadega on asi lihtne,siin teemas juba lugupeetud kodanikud tegelevad järjest enam sellega ja pakuvad tihtilugu väga vajalikku kraami. Sama võiks teha ka muu träniga. Aga see on juba teise pealkirjaga teema jutt..... Nii et jätkame härrased ja tänan kõiki!
hüva. paar riistapuud pakuks välja.
esiteks xp-620c. omal ajal oli täielik tipp. seisma jäi hooldusmehe sõnul kaabli purunemise tõttu. teoorias oli jupp ka tellitav, praktikas igalpool laoseis nullis.
teiseks sc-1300. see lõpetas aeglaselt ja vahelduvalt. ehk vahel toimis ja vahel mitte, arvatavasti on ka praegu pisteliselt eluvaimu sisse võttev. aja edenedes oli puhkepäevi järjest rohkem.

ära annan tasuta. või kui nii ei sobi, siis tartu kollase sildiga kali läheb sisse küll.

jalad komplekti ei kuulu. õigemini need on ka saadaval aga siis peaks natuke kaupa juba hõõruma.
mingit liigutamiseks vajalikku softi ka pakkuda eriti pole. aga neid on miljoneid nii tasuta kui raha eest internetis pakkumisel.
nii ja kes koogelmoogeldama hakkas ja palju targemaks ei saanud, siis märksõnaks oleks mutoh.
riistade seest peaks saama täpseid ja suutlikke samm-mootoreid või mismoodi nende nimi tänapäe ongi. ja muud peent kraami ka.
täpsusklass on kindlasti kordades täpsem kui inimsilm hoomata suudab.
võimalik, et kannataks mingi cnc valmis nikerdada või mis iganes mehhatroonika vidina juures ehk juppe kasutada.

soovi korral toon vabariigi piires kohale ka. selle teenuse eest ehk kannataks küsida näiteks kümme kopikat versta eest või miskit sinna kanti.
Teema on ju selge pealkirjaga .... ära viskamise päri ja ei mingit "äri-business-vms-jura". PUNKT.

Kes tahab äri ajada, teeb seda vastavas kohas ja EI MÖLISE!

Dad.
P.S. Endiselt on saadaval 21-volga automaatkasti korpus, millel kinnituskõrvad katki.
(26-08-2015, 11:20 AM)dad Kirjutas: [ -> ]P.S. Endiselt on saadaval 21-volga automaatkasti korpus, millel kinnituskõrvad katki.

Läheb siis prügi lainel edasi...     Big Grin

Seega annaks ära prügikasti sisu koos garaasis tekkivate metallijäätmetega, sisaldab roostes plekki, murdunud polte, katkiseid võlle, kõveraid velgi, vanu pihustiotsi, kulunud pidurikettaid ja palju muud huvitavat.  Kindlasti leidub ka mingeid detaile, millelt on murdunud küljest miskit. Tegutsege kiirelt, ega hea kaup kaua ei seisa, vastavalt üldsuse tungivale nõudmisele ei küsi sentigi rohkem kui hetkel metalli kokkuostus, kaalumine käib üle 100kg esemete korral 1kg täpsusega, väiksemaid esemeid, nagu kulunud pidurikoltse kaalume grammi täpsusega köögikaalu peal.  

Lisandus uus kogus kasutatud elektroodi otsi ja ketaslõikuri jäänuseid, samas on veel järgi väiksemas koguses vanu muruniiduki lõiketeri ja üks kõver Jawa kodar.
Mul on üle terve 240l prügikasti täis kasutatud mähkmeid ja vanu klaasikilde mis õuelt kokku korjatud. Kui keegi ei taha, siis viib prügiauto selle minema Big Grin
Pole vaja ju karikatuuri pöörata? Kui igaüks vaatab pealkirja ja proovib ka mingi piiri omale seada kui palju reeglit väänata kannatab, siis saame vist edasi? Ma saan aru, et Luigele mu märkus mullivanni kohta ei meeldinud, samas andis jälle teemaalgataja loa mullivann tehnikamehele parseldada...
Olge mõistlikud!
(28-08-2015, 10:33 AM)maisalup Kirjutas: [ -> ]Mul on üle terve 240l prügikasti täis kasutatud mähkmeid ja vanu klaasikilde mis õuelt kokku korjatud. Kui keegi ei taha, siis viib prügiauto selle minema Big Grin

 Veel 1 selline ilkumine ja saad nädalaks karistuspingile ... aitab lasteaiast!

Dad.
Teema mõte ei ole vast siiski prügist lahtisaamine, vaid ikkagi see, et tegelikku väärtust omav asi (mitte praht), mida omal vaja ei ole, kellelegi, kel seda vaja on, niisama heast südamest ära anda. See teema siin on suure südamega inimestele, kes igat senti taga ei aja ja oskavad andmisrõõmu ja ligimese aitamist hinnata. Kõigile see ei olegi arusaadav ja siis on vaja oma ego tasemel ilkuda, saamata aru kui madalale nad sedasi teiste silmis langevad. Aga peaasi et endaga ise rahul ollakse. On lihtsalt olemas selliseid inimesi, kes paneks oma majapidamises tarbetule asjale pigem tule otsa kui et selle kellegi tasuta ära annaks Smile . Ja mis komme see üldse on, trügida teiste teemasse sisse oma nägemuste ja arusaamadega nagu moslemid euroopasse ja hakata seda naeruvääristama ja ümber kujundama. Tehke müügi teema ja parseldage seal mida iganes, aga ei, ikka on vaja teistele pähe sittuda. Madal või olematu intelligents ja kehva kodune kasvatus- nagu Hr Võsa armastab öelda, muud ei midagi.