automoto.ee foorumid

Täisversioon: M: vanad bensugeneraatorite mootorid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Müüa mootorid UDM-25 (2tk) ja UD-2 (3tk). Vajavad hooldust (klappide reguleerimine, süüde jms). Paku hinda.
Huvi korral e-maili aadressil swenrannu@yahoo.com
kas need siis mujale ei kõlba kui vanarauda?
Värvid ilusti roheliseks, lisad roostevabast väljalaske ja võib ka väljanäitusele panna. Neid ikka vedeleb omajagu ja mis taga ikka teha, surveaste olematu tänapäeva mõistes, A-66 bensiini plii-lisandiga ka netu, no pole ju mõtet himustada. Kahjuks.
(02-06-2011, 22:59 PM)metsakohin Kirjutas: [ -> ]Värvid ilusti roheliseks, lisad roostevabast väljalaske ja võib ka väljanäitusele panna. Neid ikka vedeleb omajagu ja mis taga ikka teha, surveaste olematu tänapäeva mõistes, A-66 bensiini plii-lisandiga ka netu, no pole ju mõtet himustada. Kahjuks.

Madal surveaste nüüd küll takistuseks pole. Käivad kõik mootorid ka praeguse bensiiniga,lihtsalt asja on vaja teada ja kuidas teha. Natuke vaja ümber sätti ja läheb kasutusse. Iseasi on tõesti see,kas on vaja.
nujah. tänud igatahes tagasiside eest!
Ega ma mõelnudki, et madal surveaste takistuseks on. Lihtsalt neid mootoreid on piisavalt veel liikvel.
(03-06-2011, 14:50 PM)metsakohin Kirjutas: [ -> ]Ega ma mõelnudki, et madal surveaste takistuseks on. Lihtsalt neid mootoreid on piisavalt veel liikvel.
Ega neid niiväga piisavalt ka liikvel ei ole. Aga kollektsioneerimiseks ei ole nad piisavalt vanad. Ja kasutamiseks ei ole nad piisavalt ökonoomsed.
tere. järgi on veel ud-2 mootorid.