automoto.ee foorumid

Täisversioon: minu võrr ...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
panin sulle jooniste osa teele, kogu kataloog oleks mailile saatmiseks liiga mahukas olnud.
suured tänud jooniste eest Oldmoped

KuudiMees

oldmoped palun saada mulle ka need joonised ja äkki on võimalik ka riga7 ja riga5 tehase manuaalid mulle saata Smile
Kallid inimesed...
e-mail ei ole failivahetusprotokoll!
Ja ma ei hakka kümneid megasid igale soovijale, kes igaksjuhuks(!) mingit manuaali tahab, seda mailile saatma...

On lootust, et peagi ehk valmib ka eesti korralik manualiarhiiv kuskil serveris ja siis saab iga soovija omale vajaliku sealt ise leida ja alla tõmmata. Seniks aga kannatust.
oldmoped Kirjutas:e-mail ei ole failivahetusprotokoll!

Väga õige! Tuletaksin meelde siinkohal Interneti häid tavasid, et üle 1 MB asja meiliga saatmise korral peab olema meilikasti omaniku nõusolek. Ning üle 2 MB asju ei tohiks üldse meiliga saata. Meilist (meilimanustest) veel niipalju, et teatud tehnilistel põhjustel (IT inimestele ütlevad märksõnad ASCII, binary ja uuencode kõik) korrutub meilimanuseks pandud pildi maht 1,33-ga. St - kui saata meiliga 100 KB suurune foto, siis meili suurus on mitte 100, vaid 133 KB. Ja nt 760 KB suurune pilt meilimanusena on üle eelnimetatud 1 MB kriitilise piiri.

oldmoped Kirjutas:On lootust, et peagi ehk valmib ka eesti korralik manualiarhiiv kuskil serveris ja siis saab iga soovija omale vajaliku sealt ise leida ja alla tõmmata. Seniks aga kannatust.

... ja rahulduge 1957. aasta D4 mootori kasutajajuhendiga aadressil http://www.mois.ee/d4/. Broshüür ja paar juppi leitud Sadalast, aparaat ise kadunud. Ega need uuemad D-mootorid ka kardinaalselt sest vanast ei erine, kasulikku teavet saab sealt ikkagi.
valdo Kirjutas:. Ega need uuemad D-mootorid ka kardinaalselt sest vanast ei erine, kasulikku teavet saab sealt ikkagi.

ma võrdlesin d4 ja d6 joonist ja avastasin et ega neil suurt vahet pole küll. üks erinevus mis silma hakkas oli silindri kuju ja olid mõned väiksed erinevused veel.
rnkx Kirjutas:ma võrdlesin d4 ja d6 joonist ja avastasin et ega neil suurt vahet pole küll. üks erinevus mis silma hakkas oli silindri kuju ja olid mõned väiksed erinevused veel.

Peamine väärtus minu D4 manuaalil on minu arvates korralikud juhised hoolduseks ja reguleerimiseks ning tööpõhimõtte kirjeldus. Igale (algajale punn)võrrikasutajale ülivajalik teave.

Loodan, et sellealaseid rumalaid küsimusi siia foorumisse enam ei teki, sest koolides peaks korralik Vene keele õpe senini olemas olema. Vähemalt vanatehnikakirjanduse lugemine võiks olla suureks stiimuliks selle keele õppimisel
Mina Venekeelt ei õpi, aga kui vaja aitab keegi tõlkida.
ega kellegil mootori d8e kohta pole
D6 on enamvähem sama, oleneb ainult, et mida sul vaja on.
Lehti: 1 2 3