automoto.ee foorumid

Täisversioon: Paberimajanduse kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis, auto veel eelmise omaniku nimel, nüüd oleks seda vaja muuta. Kas arki minnes piisab ostu-müügi lepingust ja auto dokkidest? Ja ega ometi vana omanik pea kaasa tulema?

Ning seda ka veel, kui auto veel eelmise omaniku nimel ja teen ülevaatuse ära, kas siis peale omanikuvahetust muutub ül kehtetuks või kehtib sama hooga edasi?
[censored]

esimese küsimuse vastus jaatav, piisab lihtkirjalikust müügilepingust, vana omanikku pole vaja.

Omaniku vahetus ei muuda autu tehnoseisundit, seega ülevaatus jookseb edasi.

(04-07-2011, 14:41 PM)oovi1220 Kirjutas: [ -> ]Niisiis, auto veel eelmise omaniku nimel, nüüd oleks seda vaja muuta. Kas arki minnes piisab ostu-müügi lepingust ja auto dokkidest? Ja ega ometi vana omanik pea kaasa tulema?

Ning seda ka veel, kui auto veel eelmise omaniku nimel ja teen ülevaatuse ära, kas siis peale omanikuvahetust muutub ül kehtetuks või kehtib sama hooga edasi?

Kuidas saab üldse võõras inimene teise inimese sõidukile ülevaatust teha?
Kas ülevaatusele ei pea minema mitte passi kantud kasutaja või omanik?
Ülevaatusele minna võib ükskõik kes, peaasi et dokid kaasas!
Tänud, siis on hea, täpselt nii nagu vaja. Smile Vana omanik lihtsalt juba pime ja ei suudaks autoasju ajada enam. Auto ise meie peres juba üle 2 aasta, sõit käis volitusega kuna eelmine omanik on naaber meil. Eks nüüd saab õige omaniku nimele ka.
tasub silmas pidada, et kui on vanad autodokumendid, siis on vajalik nii a kui b pool ning auto on vaja ette näidata ka mõningal juhul. ja veel võivad teemaks olla igasugused võõrandamise keelud, lahutamine, abiellumine jne asjad. Kõige lihtsamini ja kiiremini saad vastused, kui helistad ARK kliendiinfosse. Nad saavad auto numbri järgi kohe öelda keda ja mida ja kui palju on vaja registreerimisele kaasa võtta.

ülevaatlus kehtetuks ei muutu jah, ja ülevaatluse tegemiseks pole kunagi uuritud kas sul üldse on load või kas sa oled kaine. See ei kuulu auto ülevaatluse nimekirja. Peaasi, et on olemas tõkiskingad, ohukolmnurk ja tulekustuti (nõuetekohased) ja auto on tehniliselt korras, võib sellega ka mähkmetes beebi ülevaatlusel ülevaatajale dokumente ulatada ning ametlikult selle läbida. Ülevaatlusel ei lähe ju auto omaniku nimi või allkiri kuhugi kirja.