automoto.ee foorumid

Täisversioon: Oleo-Mac 740 T
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kõige vajalikumal ajal otsustas pealkirjas nimetatud trimmeril paak lõheneda. Mingi aeg hakkas väliselt niiskeks minema, nüüd jooksis 24 tunniga tühjaks. Paak loomulikult plastikust ja pragu väga lolli koha peal, pikkust umbes tolli jagu, paiga vastu surumine praktiliselt võimatu.
On kellelgi huvitavaid ja asjalike mõtteid või on ilma praota paak vedelemas?
no aga võta paak maha ja siis ehk pääsed paremini ligi ja saad proovida mingit paikamist.
mul sama rimmer ja õnneks pole veel ädasid olnud. samas saag on 940 ja selle sang läks pooleks (on paagiga ühes tükis) ja looduses oli uus asi talutava hinnaga kohapealt võtta. ehk tasuks küsida.
Ongi maas, pragu jookseb ühe vastiku uurde välisnurka mööda. Ei anna kuidagi paika peale suruda ja liime ning sulatamist eriti ei usalda. Oleks üleval pool, pole probleemi, ei pea ju kõrini täis kallama.
kuna samale riistale vaja jõhvi juurde osta, siis helistasin loodusesse ja küsisin ka paaki. 52 raha ja kohapeal olemas. oleneb vestlusoskusest saad miskit ilmselt alla ka. odav just pole, a kui ikke töö selle taga seisab siis ehk tasub mõelda.
Tänud diesel.
Odavam, kui uus trimmer osta, lisama pean veel Pärnu-Tallinna otsa maksumuse. Kammin homme Pärnus vastavad asutused läbi, ehk veab, või sobib mõne teise riista oma. Pole ju iluasi.
kui pärnust ei leia ja asendusega ka ei näkka, siis ma võin ää osta ja näituseks cargosse panna.
Veel kord tänud.
Sain Pärnust, mitte küll selle mudeli oma, natuke suurem. Kaks poldi ava sobivad, tuleb lisaks teha üks plekist vahetükk. Maksis 16 euroopa raha.
Tuleb ikka käia väikseid firmasid lunimas, suuri ei huvita väike klient ega tema väikesed mured.