automoto.ee foorumid

Täisversioon: Probleem võrri sädemega.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et siis juhtus nii et võrr ei l2inud k2ima.Vahetasin küünla 2ra(ostsin uue) ja siis tegi juba käivitamise häält. Kuid eoi näinud sädet. Kui aga küünal on seal augus kuhu tuleb see mutrivõtmega keerata siis ei tee ta mingit häält..Palun selgitage mulle pikalt kuidas korda teha kuna ma põhimõtteliselt ei tea midagi juppide nimetustest ja mootorist.(mootor muidu 2 käiguline jalakäikudega V-50)
(29-07-2011, 12:01 PM)levemir Kirjutas: [ -> ]Palun selgitage mulle pikalt kuidas korda teha kuna ma põhimõtteliselt ei tea midagi juppide nimetustest ja mootorist
Raske juhtum. Tihendi poole pealt, ma mõtlen!
Ei tahaks pahasti öelda, aga ... äkki kasvad natuke ja käid seni jala, kuni need "juppide nimetused" ja mootori tööpõhimõte selgemaks saavad? Kuidas me saame kirja teel abistada, kui jutt jääb tasemele see-imelik-pikk-vidin-mis-käib-teise-suurema-vidina-sisse ?
Äkki saaksite siiski öelda mis võib probleemiks olla.
(29-07-2011, 13:13 PM)levemir Kirjutas: [ -> ]Äkki saaksite siiski öelda mis võib probleemiks olla.

Sinu elukogemus, eriti võrride osas. Kui oleks tõsine huvi, siis otsiksid kasvõi siit foorumist sarnase veaga teemasid. Pikkamööda tuleks ka harjumine detailinimede ja mõistetega. Samuti õigekirjaga. Kusagil 12-aasta vanuses peaksid juba spets olema ja ise teisi õpetama.
No tundub,et on tekkinud uus mopeedihuviline,kellel pole kodus vast isa,kes asja seletaks ja õpetaks?
Kõigepealt mainin,et Sul on mopeed. Võrr on juba hoopis teine aparaat.
Kõigepealt siis võta küünal maha ja pane vastu silindert(üks ribidega kandiline junn) või selle otsas olev kaan,kuhu küünal käib ja löö vänta. Kui sädet pole,siis vaata,et kas mopeedil lenksu peal miski lüliti,mida saab siis edasi-tagasi lõksutada. Võibolla on sellises asendis,et ei peagi sädet tulema...
Ja kui Sa mopeedist midagi ei jaga,siis otsi üles mõni,kellel ka mingi kärr või mopeed on. Lase siis temal seletada,mis on mis ja kus on kus. Arvan,et keegi küsija suu pihta ei löö ja aidatakse ikka. Eks me kõik õpi.
Jõudu!