automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tere tahaks teada palju võiks maksta!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[attachment=36433][attachment=36434][attachment=36435][attachment=36436]Tere tahaks teada palju maksab iz planeta 76 a vana ja on 15 a kuuriall seisnud.Vahest on vänta antud,et kontrollida kas asi liigub veel.Paberid on olimas,kummid ära pakatanud ja aku muidugi ammu otsas.Spideomeetri tross on puudu,muu paistab korras olevat.
No vähemalt 100 000 eurot... Toungue

A.
(10-08-2011, 19:41 PM)saaremees34 Kirjutas: [ -> ]Tere tahaks teada palju maksab iz planeta 76 a vana ja on 15 a kuuriall seisnud.Vahest on vänta antud,et kontrollida kas asi liigub veel.Paberid on olimas,kummid ära pakatanud ja aku muidugi ammu otsas.Spideomeetri tross on puudu,muu paistab korras olevat.
Näedsa, poleks uskunudki, et sellist IŽi toodeti juba 76 aastat tagasi, nüüd jälle targem.

Tore tükk. Mis Sa tast ikka müüd. Tee parem korda ja hakka aga sõitma! Kui sihukesega külavahelt läbi põrutad,lähevad kõik naised pöördesse.....Big Grin
Naistele meeldivadki rohkem "Jupiterid", kui "Planetad".
No natuke ikka maksab. Papritega masin tahab raha Big Grin. Iz-idega üleüldse on lust sõita, niiet ma pooldaks ka seda ideed, et tee korda ja sõida. See on vast ikka Jupiter. Planeta on ühepütane ja Jupiter kahepütane. Väärt masin.
jup, mis jup. aga ksf! aspelund pakkus ilmselgelt vähe. 61 aastat sõitnud ja seejärel 15 aastat seisnud masina kohta on asjandus vägagi bueno.
lisaks muidugi on tegu ilmselt prototüübi eelproto eelproto ... eelprotoga.
hämmastav, et insenerid juba 35-dal aastal seukse tulevikunägemusega olivad.
Smile
päriselus kui müüma hakkad siis saad nagunii palju vähem kui ise ootad. aga juba paarisaja euroga saad aparaadi viisakalt ellu äratatud. veel veidi eurosid lisades saad masina täitsa uueväärseks.
ja seejärel on puhas sõidurõõm.
Smile
(10-08-2011, 20:46 PM)motamees Kirjutas: [ -> ]Naistele meeldivadki rohkem "Jupiterid", kui "Planetad".
Ei oska naised Juppe Planeetidest eristada - peaasi et põriseb-väriseb kahe jala vahel ja edasi ka ikka liigubToungue.
150.- eur oleks vast reaalne hind. Vb. ka 200.- aga tundub veits. juba ülepakutud olevat. Kui mõni loll leida võib 300-400.- ka saada, aga see oleks päris õnnelik juhus.

Ühesõnaga pole mõtet müüa, sest erilist väärtust sellisel rattal veel pole, samas iga nurga peal enam neid ei vedele ka. Parem las seisab.
(10-08-2011, 23:21 PM)Walter Kirjutas: [ -> ]Ei oska naised Juppe Planeetidest eristada - peaasi et põriseb-väriseb kahe jala vahel ja edasi ka ikka liigubToungue.
Väga häste oskavad, kui tuurid üleval on. Visuaalselt küll mette.

(11-08-2011, 09:00 AM)mossepower Kirjutas: [ -> ]150.- eur oleks vast reaalne hind. Vb. ka 200.- aga tundub veits. juba ülepakutud olevat. Kui mõni loll leida võib 300-400.- ka saada, aga see oleks päris õnnelik juhus.

Ühesõnaga pole mõtet müüa, sest erilist väärtust sellisel rattal veel pole, samas iga nurga peal enam neid ei vedele ka. Parem las seisab.

Lisan mossepoweri jutule veel, et sellest masinast ei saa rohkem raha isegi siis, kui see korda teha ja käima panna. Tegemist lihtsalt ühe järjekordse mittemidagiütleva ja väärtusetu vene masstoodangu rattaga. Kui tahad müüa, siis las ta olla täpselt sellises seisus nagu on, sest sellel masinal on potensiaali vaid sisekujundusliku elemendina kellegi kodus või kõrtsus või kuskil mujal.

Teema ammendunud ja lukus.