automoto.ee foorumid

Täisversioon: probleem siis iz jupiter 2-ga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
oh nii keeruline värk,et ei oska seletada sedagi,ühesõnaga ühes süütepoolis on väga hea säde,teises süütepoolis sädet pole,kuigi kui kontakte liigutan on säde ja väga hea ',ühesõnaga seda sädet saan siis süütepooli juhtmest,aga kui vänta annan ei kõppugi,see ei ole ültse loogiline probleem,ehk on kellegil kokkupuude sellise probleemiga olnud??Smile
Kontaktivahed parajaks, siis paistab....

IP
Teatavasti on IŽ-il kahed kontaktid: alumise, suure plaadi küljes on ühe poti omad ja sellele kinnitub teine, väiksem plaat teise poti kontaktidega. Kui jamab see pott, mis saab särtsu väkese plaadiga kontaktidelt, on asi lihtne, otsi korralikud kontaktid.
Minu kogemus ütleb, et suur osa süüte vigadest tuligi sealt. Nimelt kippus loksuma vaskne pulk, mille otsa käis kontaktide liikuv osa. Võib ka olla sellel osal õhemad isoleerseibid ja seal imbub särts massi.
nu jh kontakti vahed on pandud süütekellaga õigex just hiljuti,nii et selle viga see olla ei saa,ilmselt pean kontakte vahetama hakkama nad on mul vanad ka juba ning arvatavasti ka väsinud,ex ma proovin selle varjandi ära Smile
vea leitsin üles,saigi massi,täna sai taas ka üle mõne aja käima pandud kuid natike aega sõitis ning siis suri välja,vänta lüües läx küll hetkex käima kuid ei võttnud pöördeid üle,ma arvan et karbuss paneb näkku aga mis teie arvate??