automoto.ee foorumid

Täisversioon: K. : KS750 lenksud
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline pilt näpatud ühest foorumist, siitsamast kõrvalt. Mehed ja tsiklid Poolamaa Pustkowi linnas. Teema seal asunud Heidelageri kohta, kus ka eesti leegionärid väljaõpet said, vb ka pildil eesti sõjamehed. Hakkas mulle eluvõõrale inimesele silma mingid omapärased "asjad" (hoovad?) lenksude küljes/all. Et mis ja milleks?
[Pilt: file.php?id=7055&t=1]

et kassidele otsa sõites need heeblite otsa ei takerduks ja/või võsa kaudu lõigates näpud terveks jääks?
(23-08-2011, 14:09 PM)isandpauk Kirjutas: [ -> ]et kassidele otsa sõites need heeblite otsa ei takerduks ja/või võsa kaudu lõigates näpud terveks jääks?

Loogiline, äkki peaks moderaatorid tõstma selle teema "hulkuvad kassid teedel" või mis see pealkiri sel topikul seal on?

Isandpauk tegi nüüd kõvasti nalja, kõik ajavad pead selga ja naeravad nõrkemiseni.
Ei ole küll selliseid vigureid enne näinud, kuid tundub , et tegu on talvise lisavarustusega. Labakinnastega on siduri kasutamine suht kehvake. Mingist raamatust kunagi lugesin, et olid sakslastel kasutusel ümberehitatud lenksud talvise kasutamise hõlbustamiseks. Seal mingit täpsemat kirjeldust ei olnud. Võib-olla on hoopis mingi muu otstarve.
See on muu asi, küll seotud talvega. Need jubinad hoolitsevad käte soojendamise eest talvel.

[Pilt: heater1.jpg]

Eraldi jubin oli jalgadele:
[Pilt: heater2.jpg]

ja korvile
[Pilt: heater3.jpg]

Töötas see kaadervärk väljalaskegaaside pealt.

Ühel väga ammusel Kurtna laadal (20 aastat tagasi?) müüdi R75, millel korvis olid soojenduse augud veel olemas. Nii et liikus neid ka siinkandis.

A.
Selge pilt! Kui nüüd on välja öeldud, siis võin ka tagantjärele targana öelda, et jäsemetesoojendamisest olin ka teadlik aga mõistus on nii tuim, et ilma lumeta pildist ja selliste nirude, õhukeste ja peenikeste torude peale küll kumbki allesjäänud ajurakk veel ei liigatanudki.
Aga et ksf! Aspelundus asja teab, selles ma ei kahelnudki! Cool