automoto.ee foorumid

Täisversioon: Iz planeta sport
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kindlasti olen paljudele pinda käinud üha uuesti ja uuesti küsimusega, kust saada iz spordile väntvõlli. Selle pika küsimis protsessi tulemusena leidsingi ühe foorumlase, kellelt ostsin mootori, kaasa sain raami, mis plaanis ei olnud, arvatust suurem väljaminek oli. Aga kõik need jutud iz spordis, et tal on iga käiguga jõudu,ja korralikult pöördesse jookseb pani se mind selle kallal vaeva nägema.
Niimodi vedeles see raam juba pikkiaastaid kuuris:

http://www.upload.ee/image/1715172/DSC_0141.JPG
sai siis välja toodud, kummid üle vaadatud pilti ka :

http://www.upload.ee/image/1715179/DSC_0005.JPG
Ostetud mootoridoonor lahti võetud, sest leidsin lõtkuga väntvõlli, mind rahuldas see suurepäraselt, sest valikut mul polnud.

http://www.upload.ee/image/1715192/DSC_0118.JPG
Eelmine väntvõll ei ole minu poolt lahti pressitud, seda võin öelda, et väntvõlli paled on väljapuurimisega tuksi keeratud, siis arvati et neid juppe liigub palju, ja ei hakatud täppisteadust aretama, ega koralikult lahti pressima. See siis tehaseväntvõll, mis tänu veneajal leiduvate lääneõlidega oli kokku lastud joosta.


http://www.upload.ee/image/1715205/iz_va...nusedl.JPG

Kui mootori ehitamine käsil on siis võta väntvõll ikka pooleks, näed ära kui hull on kepsu tööpinna olukord ja kui lõtk on minimaalne siis uue kepsulaagri paigaldamisel võib see sootuks kaduda.
Ja ongi peaaegu koos, elektrivärk alles katsetusjärgus.

http://www.upload.ee/image/1715219/DSC_0009.JPG
Pilt siis täitsasõidukoras iz spordist, tagaporikas on jutude järgi vibratsioonis ära murdunud, kuna plastmassi segu ei olnud õige. Ületõmbamine on välisatud.

http://www.upload.ee/image/1715156/Vastuvott_005.jpg

http://www.upload.ee/image/1715231/Vastuvott_001.jpg

Ja siis see juhtuski, sõitsin esimese käigugaja ikovi karbussi peal on gaasi pingutus kruvi või kuidas seda nimetada, see jooksis lahti ja vajus viltu, gaas jäi peale. Nagu vene tsiklitel kombeks ei lase enam käiku ka vahetada kui gaas peale jääb või jääb kahe käigu vahele.
Õnneks sain sõita sellega ikka põhimõtteliselt terve suve täites terve küla maheda põrinaga 4 käiguga vaikselt mööda küla sõites.
Nüüd aga olen oma murega jälle alguses....


Kust saada iz spordile väntvõlli?

Oskab keegi aidata, kust telida või mida teha? Kas see oleks võimalik et puurida spordi keps alt suuremaks va vana izi tapp sisse, alumised mõõdud peaksid identsed olema.
Lugesin iz spordi väntvõlli teemast et:
feliks85
Registreerimata


Post: #7
RE: Väntvõllist(IZ Sport)
vanematel sportidel kasutati nõellaagrit.uuemad aga puksiga.ja kui saladus pole siis ega sa seda sealt mazapperist ei tellinud???

Mazepper, mingi pood või sait?
Kas keegi teeks mulle väntvõlli ära? paled on mul olemas ja kokkujooksnud spordi keps ka, kui sellest abi on.
väntvõlli saad ikka minukäest.
55583205