automoto.ee foorumid

Täisversioon: Solifer?Vahetan nelipaki vastu.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sellised kolm plastikut on üleliia.
Kuskil selle pruuni krundi alt paistis kiri solifer
Kui keegi soovib siis võta nelipakk halekukke kaasa ja tule vii need junnid ära. Paar nädalat hoian riiulis, siis läheb prügilasse.
[Pilt: large_26011377_U9IA.jpg]
Mille omad täpsemalt on seda ma ei tea. Võiks nimetada mille küljest, kui keegi ära tunneb.

Olge õnnelikud pealkiri on muudetud.
Ütlen kohe, et mina ei tea, mis esemed need on ning mul ei ole neid ka vaja.

Mida aga tähendab see lause, et kui keegi nelja pudelit õlut nende tükkide eest ei too, siis visatakse need prügikasti? Olen seda ennegi täheldanud, et äraviskamisele mõeldud asju müüakse. Miks ometi ei võiks asju, mis nagunii rändavad prügikasti, hoopis niisama ära anda? Millest selline loogika, et hobikaaslane peab maksma, aga kui ei ole nõus, siis hävitan hoopis ära?

PS Ma ei ürita väita, et nende asjade väärtus ei võiks olla neli pudellit õlut, kuid selline suhtumine on minu jaoks täiesti arusaamatu. Samuti ei arva ma, et asju peaks saama tasuta.
Indrekuga täitsa nõus.
Kui on ära anda (ÄA), siis on anda. Kui aga nelipakk mängu tuleb, siis on ju vahetus nelja pudeli vastu. Ei maksa siis pealkirjas valetada.
Vaadake , ma ise kui ma tegelen ka sellise vanema tehnikaga , kohtan igal pool mujal sama suhtumist, asi vedeleb riiulis ja tolmukiht on 1cm.
Lähen küsima siis maksab iga asi alati mingit raha. Ma tõesti ei mäleta et keegi oleks mulle midagi tasuta andnud mida ma küsinud olen. Kingitud on paar mitteolulist meenet vaid.

Kõige lihtsam oleks mul olnud need junnid kohe ära visata, Võta seda nelipakki kui meelehead mulle et: ma viitsisin need asjad ühe romu pagasnikust välja tõsta, kõnts maha pühkida, laadida digifotoka akud, teha paar pilti, laadida need kuskile ülesse, tulla siia, teha teema, linkida pildid, panna ülesse et kui on vaja siis palun tulge. Selle tegevuse kompensatsiooniks ja viisakuse eesmärgil võib teha ühe nelipaki. Raha ma ei taha. Teenin selle oma tööga.
KUI sa oled nii rott et sa tahad asju, loomulikult tasuta ja sul pole raha viisakuseks ( nelipakk ) siis ära nuta, mine ja teeni, küll siis jõuad omale asju osta.

Ma vist ikka pean hakkama asju hoopis suvaliselt ära viskama! Muidu saan siin kogu aeg sellist näopeksu nagu ikka.

Mina olen viinud korduvalt härradele, kes mulle hoidnud mõnda kaupa ja selle eest mitte kallist raha küsinud, viisakuseks natuke meelehead.
Olen ma rott või hiir, polegi oluline. Asja point oli siin see, et pealkiri on vastuolus tekstiga.
Kui sul seda meelehead nii kangesti vaja on, siis kirjutagi nii kohe. Kasvõi pealkirjas, et nelipakk on pildistamise tasuja plastikjunnid on tasuta.
Märkuseks ütlen ka, et ma ei vaja neid soliferi asjandusi.
Olen asju tasuta laiali jaganud ja pildistamise eest pole nelipakki küsinud. Isegi kohale viimise eest mitte. Kui keegi on mulle meeleheaks midagi toonud, siis see on tooja heast tahtest.

Rybliku stiilis kuulutus.
Täitsa tasuta, kasti õlle eest ära anda paar vanu sokke. Pesemata.

Vahuta nüüd. Smile
(02-11-2011, 14:31 PM)motamees Kirjutas: [ -> ]Olen ma rott või hiir, polegi oluline. Asja point oli siin see, et pealkiri on vastuolus tekstiga.
Kui sul seda meelehead nii kangesti vaja on, siis kirjutagi nii kohe. Kasvõi pealkirjas, et nelipakk on pildistamise tasuja plastikjunnid on tasuta.
Märkuseks ütlen ka, et ma ei vaja neid soliferi asjandusi.
Olen asju tasuta laiali jaganud ja pildistamise eest pole nelipakki küsinud. Isegi kohale viimise eest mitte. Kui keegi on mulle meeleheaks midagi toonud, siis see on tooja heast tahtest.

Rybliku stiilis kuulutus.
Täitsa tasuta, kasti õlle eest ära anda paar vanu sokke. Pesemata.

Vahuta nüüd. Smile

Jube probleem.... Nutupaunik....
Elu on näidanud, et pakutava kraami suhtes on kaht sorti huvilisi.

Esiteks inimesed, kellel mingit asja tõesti vaja on, ja/või nad sellest suurt rõõmu tunnevad. Nendega saab kiirelt kokkuleppele järeletulemise osas ja nad pakuvad ise mõne kingituse meeleheaks. Aga siis nagu ei tahakski mingit tasu võtta, kõigil niigi heameel, et õiged otsad said kokku viidud. Smile

Seevastu tegelased, kes isegi ei tea, miks nad mingi asja järele krabavad, - need ei paku omalt poolt midagi, molutavad järeletulemisega, esitavad ise mingeid nõudmisi jne. Nende eemalhoidmiseks ja enda närvide säästmiseks oleks "4-paki-hoiatus" teinekord omal kohal.

Samasjuures tuleb tõdeda, et siit foorumist ainult esimest sorti tegelasi olen kohanud. Seega 4-paki-hoiatus on siin ülearune Smile
See ahnus on jah tänapäeval ületanud igasugusepiiri, kui vaatad kuidas kaupmehed üle päeva kustumatu visadusega hindu kruvivad, siis on selline õlle mangumine suht tühiasi.
Aga omalgi selline kogemus, nägin garaazinaabril pentsupaagilukku ja mainisin, et mul selline puudu, selle pääle küsiti -- palju sa mulle selle eest maksad?...Vastasin, et tead pista see plekitükk omale persse, saad rikkaks! Pärast oli ikka aru saanud ja luku mulle ukse juurde pannud.

Inimesed ärge olge nii ahned, eriti, mis puudutab ühiseid hobisid.
Või selline lugu, et üks hobikaaslane nimetab teist rotiks üksnes sellepärast, et see julges avaldada oma arvamust. Mina mõistan täielikult, milline ajakulu tekib ülearuse jupi pildistamise, ülespaneku ja lõpuks äraandmisega. Aga see ongi hobi osa. Olen ise tasuta asju ära andnud ja saanud samuti tasuta. Nii see käibki. Loomulikult on igal asjal väärtus ja ka aeg on väärtus. Tänuavaldusel on vahel suuremgi väärtus kui raha või õlu.

Minu väikese postituse mõte seisnes kokkuvõtlikult selles, et minu isiklikul ja väga subjetiivsel hinnangul ei ole sobilik esitada ultimaatumeid stiilis: kui selle hinnaga ära ei osta, siis viskan prügikasti. Tänu avaldamine sõnades, tegudes või asjades (miks mitte ka sellistes asjades nagu õlu ja raha) on tegelikult ju loomulik ja seda ka tehakse.

Kinnitan veelkord, et mul ei olnud mitte mingisugust soovi neid asjau endale saada ega soovi ka nende väärtust kahandada. Kellelegi on need kindlasti vajalikud ja nende esemete turuväärtus võib olla ka lähedane 2 liitri tuntud õlletehase toodangule klaaspudelisse villitult ja värvilise pakendi sisse pakituna. Ma lihtsalt tahtsin öelda, et minu arvates viisakas ja teisest lugupidav inimene ei nõua prügi eest õlut. Ja tegelikult ei ole viisakas ka teist inimest rotiks nimetada. Sellel sõnal oli esitatud kontekstis halvustav toon. Kas see oligi eesmärk?

Igal juhul kena, et pealkiri sai parandatud. Ja ühtlasi on nüüd kõigile arusaadav, et neli pudelit õlut ei ole mitte juppide eest, vaid hoopis selle eest, et nende pakkuja kulutas aega meie teavitamiseks neist. Minu arvates on see õiglane, et inimene saab oma töö eest tasu.
(02-11-2011, 13:55 PM)ryblik1 Kirjutas: [ -> ]... KUI sa oled nii rott et sa tahad asju, loomulikult tasuta ja sul pole raha viisakuseks ( nelipakk ) siis ära nuta, mine ja teeni, küll siis jõuad omale asju osta...

Näitad oma suhtlemisiseloomu ... natukse kisa aga pealkiri sai ju öigeks muudetud, lihtne parandus.

Täpselt ei tea, mis asi see Solifer on aga tundub, et see on üks mootorratas, mis võiks huvi pakkuda just koolinoortele, igastahes mitte vanadele kaladele, kes sõidavad Indianidega. Selle foorumi lugejate hulgas on palju noori, seega on just õige koht nende detailide pakkumiseks.
Ma ei tea koolinoorte elust just palju, aga seadustest tulenevalt ei ole noortel õigust soetada poest alkohoolseid jooke, et neid siis hobitsiklile vajalike detailide vastu vahetada. Loomulikult võivad noored timurlased aidata voodihaigeid, kes ei suuda ise poest toitu tuua, kuid alkohoolsed joogid sel juhul nomenklatuuri hulka kuuluda ei saa. Sama on ka tubakatoodetega.

Tunnistan veelkord, et tänapäeva noorte elust palju ei tea, aga detailid on ilmselt just noortele huvipakkuvad.
Mulle tundub, et nüüd on ksf! Rublikut juba nii palju nahutatud, talle hingelist valu tekitatud ning ta kallist aega raisatud, et asi lõhnab juba vägisi kuus - paki (sikspäks) järgi!? Rolleyes
Ehh, Teate mis, kuna avalik näopeks käib närvidele siis lähen viskan need tükid õhtul ära lõkkesse.
Teema LUKKU! Asju enam pole.
(03-11-2011, 18:19 PM)ryblik1 Kirjutas: [ -> ]Ehh, Teate mis, kuna avalik näopeks käib närvidele siis lähen viskan need tükid õhtul ära lõkkesse.
Teema LUKKU! Asju enam pole.

No näed, see on juba mehejutt! Cool Aga enne, et ...lähevad prügilasse. Ja murra enne lõkkesse minekut kindlasti pooleks ka, nii igaks juhuks!
Eh, üks huvitav teema jälle läbi, kahju! Sad

Nüüd kõik rotid ja hiired hakkavad sind näkku lööma looduse reostamise eest. Toungue
Õige,õige tean ka meest kes müüs IZ -56 karbakatteid ja talle pakuti 3 korrda rohkem kui vanarauas siis ta ütles et selle raha eest võin ka prügikasti visata aga ise lõikas need puruks ja viis vanarauda,ise uhkustas et lõhkusin ära muidu läeb veel ostab sealt ära.Mis öelda üks kade ja kibestunud inimene.
sellise hala vältimiseks ei ole meil turuplatsil lubatud postitustele vastata. ryblik teinekord tead, kuhu kirjutada. teema lukus.