automoto.ee foorumid

Täisversioon: mille mootor. nüüd mõned lisa pildid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mille mootor?
Mingi 2-silindriline kalapaadi ankur? Täpsemaks identifitseerimiseks oleks vaja märgatavalt ülevaatlikumaid fotosid jõuallika külgedelt ning erinevates märgistest mootoril.

A.
tere,ega äkist Pärnu proletaari mingi versioon.
Pilt on muidugi super, aga tundub justkui 4 küünalt olema? Seega siis 4-silindriline? Aga tõukurvardaid ka justkui 4 , tavaliselt peaks 4-silindrilisel olema 8 varrast. Kui just sisselase vaakumklapiga ei ole. Kas mingeid kirjasid kusagilt ploki pealt ei leia? Paremate piltidega oleks tunduvalt lihtsam identifitseerida.Pildil näha nagu 2 silindrit, kuid milleks siis 4 küünalt?
Kas te pole siis twin cam mootorist kuulnud Big Grin See lihtsalt liiduaegne versioon asjast. Pigem osa küünlaid keerme sobivuse tõttu augutäiteks pandud.
(30-11-2011, 22:06 PM)sass Kirjutas: [ -> ]Pilt on muidugi super, aga tundub justkui 4 küünalt olema? Seega siis 4-silindriline? Aga tõukurvardaid ka justkui 4 , tavaliselt peaks 4-silindrilisel olema 8 varrast. Kui just sisselase vaakumklapiga ei ole. Kas mingeid kirjasid kusagilt ploki pealt ei leia? Paremate piltidega oleks tunduvalt lihtsam identifitseerida.Pildil näha nagu 2 silindrit, kuid milleks siis 4 küünalt?

2 küünalt on kindlasti ajutine augutäide. tal on 2 silindrit ja ei mingit teksti ei leidu sellel
sutsklapi asemele pandud lisa küünlad .see on hea vahel kui ühe küünla tahmaseks ajas või lihtsalt ei tahtnud toimida siis ainult juhe ringi ja edasiWink
proletaari valikus ei ole sellist näinud ... ei väida midagi kindlat
ühe selle mootori osa peal on BMW. aga se ei pruugi olla originaal osa. kas mõnel bmw autol võis olla selline mootor?
(07-12-2011, 00:53 AM)pikkkael Kirjutas: [ -> ]ühe selle mootori osa peal on BMW. aga se ei pruugi olla originaal osa. kas mõnel bmw autol võis olla selline mootor?

Ega polnud BMV ?
No ma lõpetan su otsingud. Tegu nimelt sõjaaegse statsionaarmootoriga generaatori töös hoidmiseks.
(07-12-2011, 18:58 PM)urmet48 Kirjutas: [ -> ]No ma lõpetan su otsingud. Tegu nimelt sõjaaegse statsionaarmootoriga generaatori töös hoidmiseks.

oskad äkki öelda mis marki või mis riigi toode?
selge. ei tea siin keegi mis mootor se on. läheb vanarauda
Vanarauda justkui ei maksaks viia.
(16-12-2011, 19:05 PM)pikkkael Kirjutas: [ -> ]selge. ei tea siin keegi mis mootor se on. läheb vanarauda

No miks nii kiire selle utiliseerimisega? Siin vihased mehed,kellel juba sülg tilgub......ja nüüd selline ähvardus....Big Grin Ai ai.... nii ei ole ilus....Smile