automoto.ee foorumid

Täisversioon: Hüdrosilinder
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuulaks hea meelega kaasfoorumlaste nõuandeid hea hinna ja kvaliteedi suhtega hüdrosilindrite valmistajate kohta.Ise leidnud seni parima pakkumise Nuia PMT st.
Vastajatele tänu ette.
Viljandi BHC AS.

A.
Keilas Treikoda OÜ
tere,Kuusalu vallas Kiius asub firma Baltic-Bison,endises ESTRONIS,kes toodab Soome paberitööstuse tõstukitele silindreid.
Täna tuli selline reklaam postkasti:

TRABIFLEX OÜ alustas esimesena Keilas hüdrovoolikute valmistamist tellijatele ka ootetööna. Suuremate koguste valmistamine tellimisel.
Hüdrovoolikute valmistamiseks kasutame ainult kvaliteetseid kõrgsurvevoolikuid ja pressotsi.Laos olemas kõik enimkasutatavad pressotsad.Valmistame hüdrovoolikuid ka Vene tehnikale MTZ, T-25, T-40, JUMZ jt.! VÄGA SOODSAD HINNAD! Samuti pakume laost laias valikus maaletooja hindadega nipleid, klambreid, stutsereid, klappe, hüdraulikakraane, manomeetreid, bensiinikindlat voolikut, mansette, SK-tihendeid, kolvi tihendeid, tolmukaitseid jne.
Valmistame ja remondime hüdrosilindreid.
Valik hüdrosilindreid kohapeal olemas.Lühikesed tarne tähtajad!.
Hüdrojaamade ja minihüdrojaamade komplekteerimine vastavalt kliendi vajadustele..
Lepingulistele klientidele soodustused!
Asume Rõõmu Kaubamaja kõrval Keilas,Haapsalu mnt. 57D.
Oleme avatud E-R 10.00-15.00.
L-P Suletud.
Kauba saatmine klientidele ka DPD-ga

Terv.
Tõnis Rabi
TRABIFLEX OÜ
Tel.+3726591110
info@trabiflex.com
www.trabiflex.com
Treikoda teebki Trabiflexile silindrid.
Võetud sama parameetritega silindrite valmistamiseks mitu erinevat pakkumist.
Parim hind Nuia PMT, kohe kannul võrdväärslt AS Ferrel ja Trabifleks OÜ, teised jäävad kaugele maha.
Kahel viimasel samas tellimuse täitmise tähtaeg lühem.Kvaliteeti hetkel kommenteerida ei oska (kaup valmis, kuid kätte saaamata).Hinnavahe odavaima ja kallima pakkumise vahel ca kolme ja poole kordne.
Viljandimeeste tehtud ühte varianti (ma ei tea, kas nad teevad erineva konstruktsiooniga silindreid) ma ei kiida igatahes.
Kaan on pikk, kolb lühike, puudub libisev tugi kolvitihendi taga .. kui lükkad varre täiesti välja, siis silindri horisontaalasendis surutakse kolb vastu silindriseina ja tagsitõmbe alustades keeratakse kolvitihend pahupidi... See ei pruugi kõikide lahenduste puhul nii olla..