automoto.ee foorumid

Täisversioon: izi laadimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere mul siuke probleem et kui tuled põleam panna hakkab sikkel imeliku häält tegema Sad nii panime sõbraga testri vahele ja ta laadis pingega 6.4-6.5v ( gaas maas ja pööretel ka) ja laadimis tugevus oli 1.4 amprit nagu näha laeb ta nõrgalt .. ja mu küsimus opngi kumba releed ma pean reguleerima siis ? kas ülemist või alumist ja kui palju ?
[Pilt: relee1.JPG]
[Pilt: relee.JPG]
[Pilt: relee2.JPG] kuna mul on kiire siis tahaks täna juba enne pimedat tsikli korda saada Smile aidake kui oskate ahjaa kas peab vedru pinget suurendama või vähendama ?


PS vabandust nii suurte piltide pärast Sad ei jõudnud resize`ida
kunagi aastaid tagasi motamees tegi mulle selle asja selgeks selle PP-1-ga. sain korda küll. ainult enam ei mäleta. palu motameest.
krt
ma ei saa enam aru,,mis kamm sikliga on Sad
Pead reguleerima seda ülemist(pildi peal). See millel on mõlemal pool klemmid. Teine on tagasivoolurelee. Laadimise suurendamiseks tuleb vedru pinget suurendada. Väänad lihtsalt seda plekki mille küljes vedru on. See plekk mis on kahe kruvi all kinni.
Puhasta ka kontakte hästi peenikese liivakaga.
tänan motamees Smile homme proovin
laadimine korras nüüd siis .. laeb 7.3 voldiga kõrgematel pööretel. aga kui ma tsikli käima panen siis ikkagi tuled sisse lükates teeeb üks pütt imeliku häält nagu jääks säde nõrgaks ? kas võib olla viga kondekas ?
nendel 6V izhidel on selle süütelülitiga alalõpmata jama. takistus on seal ülemõistuse suur. ilmselt kui lülitad tuled sisse (see ju sellel sama võtmega), siis läheb hulga voolu kaotsi. proovi katsetuseks mõõta lüliti takistust või vea juhe sealt lausa mööda. mõnel mehel on see lüliti takistusest lausa kuumaks läinud.
õige jah ,et sekkida kõik ühendused üle
kuna väikese maapeale võib halbede
ühenduste tõttu tekkida vaga suur pinge
kadu ning see lüliti võib se kurjajuur olla
sest seal võib tekkida väga suur ülemineku takistus mis omakorda tekkitab
soojenemist ning vask oksudeerub kumaga kiiresti.