automoto.ee foorumid

Täisversioon: Külgkorvide kokkutulek.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist kaasfoorumlased!
Kuna isiklikku sõpruskonda on viimaste aastatega kogunenud nii mitmedki külgkorviomanikud, siis on küpsemas plaan korraldada eeloleval suvel kesk-Eesti kandis ülevabariigilised külgkorviomanike suvepäev/päevad, kus siis oleks plaan teha üks ühine sõit koos hilisema kultuuriprogrammiga, mille kestel saaks kõik korviomanikud, margist ja mootori kubatuurilistest erinevustest hoolimata, sundimatus õhkkonnas kogemusi vahetada ja ennast mugavalt tunda. Et mitte päris tundmatus kohas pea ees vette hüpata, siis huvitaks kas sellisele üritusele oleks üldse huvilisi? Selle info põhjal saaks juba edasi tegutseda ja plaane seada. Mis arvate?

Kui ma ei eksi, siis Nõo tsiklitalli rahval plaanis just samalaadne kokkusaamine oma maikuise ürituse ajal. Äkki mõistlik seljad kokku panna?

A.
Idee hea, kui asi toimuk tõesti kesk-eesti või põhja pool
Miks peaks jalgratast uuesti leiutama? Meil on suvi paksult täis erinevaid motoüritusi, mille raames võib kokku saada, külgvanker-külgvankri kõrval sõitu teha jne. Ise soovitaksin Alempoisi motoüritust augusti alguses Türil. Üritus on väga hea ning asukoht ka keset Eestit. Kohapeal olemas ka krossirada, kus saab omavahel mõõtu võtta - vaja ainult korraldajatega kokku leppida.
Kokku võib saada ka talvel n. Uunikute Talveralli või EMMK talvekokkutuleku raames sest nagu vanasõna ütleb - suvel küta soologa, talvel rauta külgvankrit.
Külka olemas ning asjast huvitatud küll.
Kui juba jalgrataid mainiti, siis ka paar mõtet. Või õigemini teiste mõtete edasiarendamist.
Korduvalt on juba kurdetud, et igasuguseid (vana)tehnikaüritusi toimub liiga palju, seda eriti suvisel ajal hea ilmaga, mil õige eesti mees on hoopis heinakaarel või siis rannas rabelemas. Juba pensionile siirdunud ksf! Väravamehaanik kurtis liigsagedaste Mõdriku - meeste aiapidude üle.

Seoses sellega võiks olla hoopis ainult üks vanatehnikaüritus Eestis korraga ja seda iga nelja aasta tagant. Seal siis saaksid jalgratturid, bussimehed ja külgmiste vankrite mehed mõõtu võtta ja kogemust jagada....

Või siis teine arvamus. Et mainitud Tsiklitalli ürituse (olgu külgkorviga või võrriga) ja Alempoisi "karvaste ja suleliste" ürituse formaadid on hoopis teised kui väikese ja intiimse, peamiselt ikkagi ilmselt "emmi - mehi" erutava, omasugustega koos ja "kogemustevahetamisega" plaanitava koosviibimise/sõidu oma. Las mehed leiutavad seda jalgratast, ega laulupidu ja tantsupidu ning olümpiamängud ka ilma rajooni - taidlejate ja kolhoosi - kehakultuurlasteta erilist edu ei saavutaks.
Ja eks nendel mainitud suurematel üritustel võivad soovijad osaleda ka kui vaim, liha ja tehnika lubab.
Teemaalgataja mõte on teha vastav üritus just külgkorviomanikele, nii vene, kui ka lääne päritolu kolmerattalistele, mitte kaherattaliste, ega uunikumide alla klassifitseeruvatele liikurvahenditele. Koos muude üritustega korraldamine eriti ei meeldiks, kuna formaadid on erinevad ja samas mitmesaja sooloratta sabas sõites tunneksid auväärt külgkorvid endid kui heteromehed ööklubis "Kapp" . Samas hoopis teise vaatepildi moodustaks ainult külgkorvidest koosnev rataste rivi..........omale kogemusele tuginedes paneb isegi ainult 4-5 külgkorvist koosnev kolonn ilma igasuguse eelneva reklaamita linnas liikluse seisma ja jalakäiad valveseisakule........ ei taha mõeldagi mis reaktsiooni tekitaks näiteks 20 külgkorvi.
(05-01-2012, 10:57 AM)onu Endel Kirjutas: [ -> ]... ja samas mitmesaja sooloratta sabas sõites tunneksid auväärt külgkorvid endid kui heteromehed ööklubis "Kapp" . ...

Et siis soolomehed on p...d? Karm...

Minul ei ole midagi selle vastu, kui toimub ainult külgvankritele orienteeritud kokkutulek aga oletame et tuleb kokku 30 ratast 60 inimesega. Mis edasi? Mitu päeva kokkutulek kestaks? Mis me teeme sellel kokkutulekul ehk kas programmis on ainult lõkke ääres kaasavõetud õlle tarbimine? Palju maksab pilet sellele üritusele? Kuskohast leida toitlustaja, kes viitsib nii väiksele rahvale õhtul grillvorsti ja hommikul pohmelliraviks kohvi ja suppi teha? Kes kooskõlastab selle ürituse kohalikes valla/linna/maavalitsustes, et vähe suurema lärmi peale politsei üritust laiali ei ajaks?

Mina ei ole korviga motoüritustel sõites iseendal orientatsioonimuutust täheldanud ning ei ole ka kunagi näinud/kuulnud, et soolomootorrattaga sõitjad seda korvimeestest arvaks.
Ei ole mul soolorataste/meeste vastu küll mitte kui midagi.....endalgi sooloratas olemas........kasutasin seda väljendit huumoriga ja ülekantud tähenduses, mõeldes rataste seisukohalt, mitte juhtide.Lühidalt öeldes oli mõte selles, et kui korraldada korvikokkutulek mõne muu kokkutuleku raames, siis see ei oleks korvikokkutulek vaid mõned korvid paljude soolorataste seas. Vabandan, kui sellega kedagi solvasin, see ei olnud mul kohe kindlasti plaanis.
Paistab et olemegi oma ürituse reklaamimisega teistest maha jäänud.
Postitasin ka eraldi teema mida saab värske informatsiooni lisandudes jooksvalt täiendada.
Meie ei diskrimineeri kedagi (isegi mitte roosa ega ka muud karva emmiga mehiSmile). Külkamaalilm lihtsalt ongi kirju :
http://www.foorum.tsiklitall.org/showthread.php?tid=436
Kah külka olemas ning asjast huvitatud.
Eelistaks muidugi asukohana põhjapoolsemat osa Eestist.
Kui selleks ajaks kokku-korda saan oleks huvi.Päris Tallinnasse ei viitsi(loe ei julgeBig Grin omatehtud masinaga kindlasti sõita.
Mõte hea,suveks ratast kokku ei saa ilmselt muidu oleks tulija.Üritus ilmselt pereüritus ja seetõttu võiks asukoht olla mingi veekogu ääres.
[Pilt: ratas2.gif]

Otepää Tour 2012
Rahvusvaheline motokokkutulek toimub 15-17 juunil 2012.a.

Rahvusvaheline mootorrataste mäkketõus: Marjamägi 2012

Eesti meistrivõistluste I esimene etapp.
Nordic cup Skandinaavia meistrite võistluste I etapp.

Aeg: 16.06 2012
Algus kell: 14:00
Koht: Otepää Sihva Küla: Marjamägi
Korraldaja: Estonian Hillclimb Team, Otepää MC
Kontankt +372 56494330
Email: volts906@gmail.com