automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jawa 350/360
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!

Pealkirjas nimetatud masin silmapiiril. Küsin targematelt jawameestelt, kas esmapilgul midagi väga valet ka küljes paistab. Endale on silma jäänud ehk gaasirutska. Kahtlen ka esiporilaua õigsuses. Tegemist on 1970ndate aguse pilliga ja mark on 360.

http://fotoalbum.ee/photos/eugu1/sets/1072551


Tänud!
Gaasirutska on vale jah, esiporilaud ja signaal tunduvad olema vanema mudeli omad. Kunagi on ka külgkorv olnud masinal küljes.[/quote]
Tere.Minu Jawa-ga tegelemised on küll üle 20ne aasta vanad aga ikkagi. 1989 kui tahtsin Jawkinit osta oli ka silmapiiril üks 1968a.väljalase ja sellel oli täpselt sihuke esiporilaud.Sain siis aparaadi aastast 1971.See siis juba uuma porilauaga.
(kahjuks pole väljalaske aastaarvu näha). Kui võtta reg.numbrite järgi siis minu oma on 32-48 ЭCM seega uuem kui antud projekt.Seega võib olla nii ja naa.Kunas täpselt see poritiiva uuendus tuli teavad vast päris Jawafännid.Mis gaasirutskasse puutub siis see
ei ole jah see orig. pesuväänajaBig Grin Selle originaaliga pidi ju umb.kolmveerand tiiru peale väänama et gaasi põhja saada.
Sellest ka see nimi.634 rutskaga oli juba tunduvalt lihtsam.
Iseasi kas tahad säilitada täielikku originaalsust või natuke mugavust.
Jawa on aastast 1972, esmapilgul on gaasirutska, vasak eesmine jalaraud ja esiporilaud valed. Kitsaste ribidega signaal on õige.
Mis aastast see laiade ribidega signaal tuli?
(13-01-2012, 23:43 PM)unicman Kirjutas: [ -> ]Mis aastast see laiade ribidega signaal tuli?

Kuna signaali teema on suhteliselt dokumenteerimata (tal puudub ka nö normaalne JAWA varuosakood), siis on sellele küsimusele raske vastata. Igatahes kõik mulle teadaoleva ajalooga 1972a 360id on olnud kitsavõrelise signaaliga, 1973a nii ja naa, 1974a kõik laiavõrelise signaaliga. Tehas viis muudatusi läbi kogu aasta vältel (olulisemad tehti alati aprillis ja oktoobris), seega ei saa muudetud detaile üldse tervete aastakäikudega siduda (nt karter muutus muldvalust kokillvalule oktoobris 67).