automoto.ee foorumid

Täisversioon: dnepri tagasilla laagri vahetamine teol!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure seisneb selles ,et oleks nõuandeid vaja kuidas vahetada tagasilla teo laagrit ( mis on pressitud teo peale) ja tervelt kätte saada Rolleyes
ma võin ära vahetada.
Kui sa laagrit vahetad, siis ilmselt on vana niikuinii tuksis. Seega mis mõte on selle tervelt kättesaamisel? Midagi keerulist selles protseduuris ei ole - otsi mingi sobiva diameetriga torujupp, mille peale laager toetada ning löö haamriga tigu välja. Võid ka eelnevalt asja pisut soojaks ajada ning torujupi puudumisel saab laagri ka kruustangidele toetada. Uue laagri paigaldamisel toimi enamvähem samamoodi, kuid siis toeta laager kindlasti sisemisele saalele, aja laager soojaks ja tigu külmaks (lumehang teeb töö ära). Kokkupanekul vaata, et sa teo otsa haamriga ei vigastaks, kuna siis võib tekkida jama otsas oleva nõellaagriga. Lauajupp haamri ja teo vahel ajab asja ära.
kas mure seisneb teo tugilaagril, mis asetseb teo kaelal või tahad kätte saada teo otsas olevat nõellaagri puksi?
ma täna võtsin mõlemad ühe teo küljest ära. kaelal olevat laagrit saab üpris lihtsalt kätte kuigi laager läheb küljest võttes osadeks laiali (kui on tuugamalt kinni) kuid sellest pole midagi, laagri saab korralikult tagasi kokku.
kuid otsas olevat nõellaagri puksi ei või väga gaasipõletajaga kuumutada (äkitselt läheb siniseks, nagu minul täna Smile ) kuumafööniga peaks tulemus parem olema. kuna tegemist oli katse eksemplariga siis las minna, oligi teine kulunud.
esmalt proovisin tõmmitsaga, ei tulnud ennem kui meisliga sai tee ette näidatud.

et siis haamri ja meisliga saab töö tehtud
soov oli teo nõellaagri otsa puksi lihtsamalviisil kätte saada. paneks tõmitsa aga pole nii väikeste otstega. Aga isandpaugu soovituse ( aja laager soojaks ja tigu külmaks ) ja vasara, torniga peaks korras olema. Proovin lähimal ajal ära.
Tänud kõigile soovituste eest aga paneks teema lukku.Wink
(15-02-2012, 23:09 PM)MartinS Kirjutas: [ -> ]soov oli teo nõellaagri otsa puksi lihtsamalviisil kätte saada. paneks tõmitsa aga pole nii väikeste otstega. Aga isandpaugu soovituse ( aja laager soojaks ja tigu külmaks ) ja vasara, torniga peaks korras olema. Proovin lähimal ajal ära.
Tänud kõigile soovituste eest aga paneks teema lukku.Wink

Ma rääkisin laagri vahetusest, mitte nõela puksist.
Teema lukus.