automoto.ee foorumid

Täisversioon: summutite hääl
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2

Rainx666

on kellegil mingeid kogemusi..kuda summutite häält lahedamaks teha...onu rääkis midagi et mingid vindikeerajad..v midagi taolist..tuleb sisse panna...siis pidi hääl mõnsaks minema..on kellegil mingeid kogemusi sel alal?

HHHkalm

sõel minema seestBig Grin:eureka

Rainx666

kle..lihtsalt tahaks paremat häält

Rainx666

muidu mul summutite otsad on väiksed...kas saeks rauasaega veic sumpsi maha...siis ots suurem :rull
Summuteid ei tohi retsida nii, et leegitorude osa saaks kannatada ja sõelu välja võtta ma ei soovita. Nimelt oleneb summutitest väga palju mootorratta jõud. Kui muuta seda ruumala osa, mis on silindrist kuni sõelte esimese seinani, siis kaob ka jõud. Asi seisneb gaaside tagasipaiskumises silindrisse. See on kahetaktilise korral väga oluline. Aga eks igaüks ise teab....Olge terved
Kui sumbuti osa sisse panna teatud kohtade peale kivivilla siis läheb hääl mahedamaks.
Kui hääl ei meeldi, topi summuti
väljalaskeava kaudu kaltsu
täis Wink Mida tihedamalt, seda parem Wink

Garanteerin, et senine hääl lakkab
paugupealt olemast... Muude tagajärgede eest,
nt mootori edasise töötamise eest küll
100% ei vastuta Wink

Parimat

Valdo
pluss võivad tekkida tulekahju Big Grin sumpas
Jätke kõik need tobedad \"tuunimised\" - kui tahad hea häälega (Vene) tsiklit, hangi K750. See oma originaalkorras teeb nii õiget häält, et enamus ise\"tehtud\" aparaadid ei pääse ligilähedalegi.

HHHkalm

njah sõelu wist welja ikka siis ei põruta aga hääl lääx ikka ilusakaxBig Grin
mida teha siis, et kui sumpsid olid täiesti tühjad ja ma tegin nad lühemax...mõtlesin, et pärast otsin sõelad sisse...aga pärast ei mahtunud sõelad enam sisseSad mida ma võix sinna sisse toppida??? täiesti tühjadega ka ei tahax sõita....naabritest hakkab kahju..

MIDA VÕIB SUMPSI SISSE TOPPIDA???

klaasvill vist läheb sees põlema, ka vanadest plekkpurkidest võix ju sõelu sisse teha...aga kas see aitab..midagi peab ju olema, et sinna sisse saab toppida....kas või saepuru...aga ka see ju läheb põlema....või ei lähe???

harley

nu ega neid sõelu ikka niisama lambist ise ei tee ja õigele kohale ei aseta...neil on ikka oma eesmärk seal sumpsis..(mitte ainult müra vähendamiseks)....loomulikult ei ole mõtet sinna saepuru toppida :lol

kui tahad kena häält sõida pannoniaga...pika kolvikäiguga masin, müdiseb mehiselt..........või võta üldse sups otsas...läriseb ja pritsib bensiini ning tuld Big Grin
ei tea, ma olen pannud küll jupiteri ilma leegikateta tööle...ei tulnud tuld..muidugi hääl oli võimas..
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: motamees
Kui sumbuti osa sisse panna teatud kohtade peale kivivilla siis läheb hääl mahedamaks.
Ega ma siis nalja ei tee. Kivivilla kasutatakse ka tehase sumbutites ja ringraja mehed on ka kasutanud seda oma sumbutites.
Tuleb viia augustatud toru läbi sumbuti ja sinna ümber tühemik täita kivivillaga. Ilma villata hääl palju teravam.
jaja umbes nagu tuula sumpa ehitatud on.
treilaaste topitakse sumbutitesse
Minu K-750-l on leegikatest ainult kontuurid alles (küljepealt vaadates paistab valgus läbi- aeg on teinud oma töö), summid aga seisavad koos ainult tahtejõu najal, hääl see-eest on vägagi isane. Lisaks on sees kergemad kolvid ja hooratas, et paremini pöördesse läheks. Ise annan tulemusele hindeks 4+

PRIITO

Sai siin suvel vahepeal sõidetud küll juba ilma sõeladeta, ei taha et kogu küla hoovi peale kokku jookseb. A ma tahaks, et hääl muutuks teravamaks, vähe vaiksemaks, annab kuidagi teha???
Mul isa rääkis, et vanasti saagisid nad oma masinatel (Jawadel) sumpad lühemaks, et häält juurde saada.
Kuskile see jõud ei kao, kiirus kaob. :bounce
Vöimsus vöib terake kasvadagi, pöördemomenti jääb vähemaks.
Kui tahad vaikseid ja teravaid hääli tuleb panna viimane toru pikem. Sumbutit ei tohi saagida. Javal lükati paraja mõõduga (jutt vanast jawast) toru sumbuti sisse. Osa jäi tagant välja ka. Jupiteril keevitati poole tolline vaksa pikkune toru selle otsiku külge mis poldiga summi koos hoiab. Mida pikem toru seda teravam (muidugi teatud piires)hääl.
Tuletõrjeautod ja PAZ bussid tegid ka omal ajal teravat häält - nendel peale sumbutit pikad torud.
Lehti: 1 2