automoto.ee foorumid

Täisversioon: 1975 a. Peugeot J7 PZ 40 2,1 d
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Mägramajal on tänasest logotüübiga rattakatte prototüüp. Lisaks veel paar eilast pilti.

[Pilt: 21604263024a8e_l.jpg]
[Pilt: 1]
[Pilt: 1]
[Pilt: 1]
[Pilt: 1]
Jõu, mehed,

super! liikuv masin vabandab kõike, kõike, tõesti. ma ikka endiselt olin natuke kinni ses ettekujutuses, et tegu on sajandi koledaima masinaga, v vähemalt Tour de France'i kaubikute missivõistlusel. aga siis kui kraavist-kraavi kõikuv telekaamera jõudis selle lõiguni, kus tahhomeeter näitas 50 ja plussi, siis ma nägin, JA MA TÕESTI NÄGIN, et see on palju ilusam kiirusmõõdik kui Muhk Zaparozetshil!!! mis ma oskan pärast sellist tõetundi öelda - mehed-remontnikud, tubli!, prantsuse naised on läbi ajaloo olnud tipp, isegi kuningate jaoks. nii jääb mul vaid üks küsimus - kas J7 PZ on naine?? Big Grin




[quote='DevilDeVille' pid='292476' dateline='1351009508']
Mägramajal on tänasest logotüübiga rattakatte prototüüp. Lisaks veel paar eilast pilti.
Gepsu järgi küll 90+, aga spidokas on veel tegeliku kiirusega vastavusse viimata? Tundus küll, et kui spidokas 60 näitas, oli tegelik kiirus juba mõnevõrra suurem.
Spidokas jääbki 15-20km/h vähem näitama kui tegelikkuses on, seda pole kahjuks vöimalik oma tarkusega korrigeerida. Tuleb täpselt ära mööta ja selgeks öppida tema valetamised.
Probleem on iseenesest 5k käigukastis, sest see ei ühti ka auto originaalspidokaga, rääkimata 55a 203 pesoo omast.
Originaalspido oleks samamoodi valetama jäänud, lihtsalt koledam välja näinud.
See oli ka ette teada ja rohtu sellele ilmselt pole.
Gps önneks karjub kövasti saksa keeles kohe kui kiirust ületama satud, olen seda juba tüütuseni kuulnudSmile
Nuh, tegelikult on olemas ka spidokorrigeerimise "vahekastid", paraku pole aimugi, kas need huinjaad ka kiirsuvilaga ühilduvad.

[Pilt: %24(KGrHqF,!ocE-yO,44W8BPv8EuP9hg~~60_1.JPG]
"Maison Blaireau" on siis konnasöödikute keeli kiirsuvila nimeks. Puhtast igavusest hakkasin uurima, et mis teksti võiks asjale orgunnida.
(25-10-2012, 20:35 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]"Maison Blaireau" on siis konnasöödikute keeli kiirsuvila nimeks. Puhtast igavusest hakkasin uurima, et mis teksti võiks asjale orgunnida.
"Maison de Blaireau" peaks siis tegelikult olema. Ilma "de" liiteta võiksid seda kutsuda samahästi ka "poubelle'iks". Wink
Kiirsuvila on päris leidlik! Samas selle 'poubelle' jutuga meenub, kuidas Kanadamaa sõbrad laulsid kunagi biitlite lugu 'Michelle', mis originaalis algab sõnadega "Michelle, ma belle..".. hoopistükkis "Michelle, poubelle..." Toungue

Kas Lendav Pesakast v Tuline Tool oleks liiga maalähedased?

(25-10-2012, 21:12 PM)motamees Kirjutas: [ -> ]
(25-10-2012, 20:35 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]"Maison Blaireau" on siis konnasöödikute keeli kiirsuvila nimeks. Puhtast igavusest hakkasin uurima, et mis teksti võiks asjale orgunnida.
"Maison de Blaireau" peaks siis tegelikult olema. Ilma "de" liiteta võiksid seda kutsuda samahästi ka "poubelle'iks". Wink
mis "mügarikud" need seal mägramaja ahtris on ?
4 tk sümeetriliselt 2 üleval ja 2 all ehk 2 paremal ja 2 vasakul ?

mis lisavarustus sinna kinnitub(nud on) ?
Ukseinged käivad sinna, tagaustega variandil.
Täna sai mägramajakujulise kiirsuvila piloodikabiin põrmandule ja muiduplekkidele portsu Dynalinerit, väidetavalt mõjus, kuna nüüd kostvat uksealtäärtest veesolin kõrvu Smile
Ühtlasi testiti pliite ja külmetavaid kappe, mis kahjuks vist töötasid endiselt.

[Pilt: 1]
[Pilt: 1]
(23-10-2012, 19:25 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Mägramajal on tänasest logotüübiga rattakatte prototüüp.
[Pilt: 21604263024a8e_l.jpg]

Ohhoo! Tipp-topp! Wink
Otsides interneedusest kollaseid R2 sokliga pirne leidsin vastuste seast säändsed asjandused.

[Pilt: 1]

Istuvad mägramajakujulisele kiirsuvilale valatult, sestap peaks need varsti mikimaalt laekuma. A kui kellegil juhtub kollaseid R2 sokliga asjandusi vedelema, siis neid ostaks lahkesti.


ja veel üks

Eilase seisuga on kiirsuvila siirdunud mägrafarmi ja ootab nüüd kannatamatult talverallit. Enne ülesõitu avanes säherdune pilt
[Pilt: 1]
Kas ta sul seest ka niimodi käriseb nagu väljast? Ränk agraartehnikaga liikuv märgakuut. Tahaks oma silmaga näha kah.
Kiitused!
Kuigi aru ma ikkagi ei saa, milleks.
Aga ikkagi kiitused! Midagi nii koledat annab leida.

Sellest koleilusam oleks vist miskit sellist: http://www.flickr.com/photos/berresfords...456462673/
Lugupeetud Mägrafarmer&Co, Teile tuttavas pedekuningriigis on müügile ilmunud järjekordne haruldane ja haruldaste iluvormidega kaunitar aga seekord nimeliselt "õige riigi" toodang (tegu siiski brittide Commeriga), mis kaunistaks Eesti eriti Koledate Kastikate Klubi kogu küsitava raha eest. Seda pole ju mõtet kellelegi teisele pakkuda, sest enamuse silmis on tegu väga koleda ja ohjeldamatult tööd nõudva "asjaga", mis Teie silmis seevastu peaks olema suisa Veenuse kustumatu ilu metallne kehastus, mille fenomenaalseid kehavorme pleki ja pahtlilabidaga siludes saavutate vaimse orgasmi lõpliku taseme. Tähelepanuväärseks teeb selle kaunitari veel nägemist parandavate elektromehaaniliste ripsmete asukoht esiklaasi ülaservas, mis soosib kaunitari ohjamisel Pikki Mehi.
[Pilt: 9762377245.jpg]

PS: oht on, et pedekuningriigi, kui maailma vaat et suurima Kauniduste säilitusmuuseumi poole kiikavad ka teised tehnikahuvilised Hea Maitsega ja iluideaalidest palju mõistvad kodanikud üle maailma.
Loodetavasti isand Ply ei arva et Commeri-nimeline luksuslimusiinkaubik-liinibuss meil märkamata on jäänd.....(me pole ometigi amatöörid),too hetkel müügis olev isend on küll oma seisukorda arvestades kövasti üle hinnatud, seni on neid ikka allapoole 10k seki müügis vilksatanud. Ka Dodge eesnimega.

Ps-mis möttes see kole on? Wink
Siuke pill! Big Grin
No ei ole võimalik...
See Dodge on nii vahva et täitsa meeldib!
Võibolla on minul väärastunud iluideaalid, kuid see Malta Bedford Van on ülimalt kena tõesti! Big Grin
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12