automoto.ee foorumid

Täisversioon: Traktori iste.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere siinsele rahvale.

Minu traktori iste on ajapikku suhteliselt ära väsinud ja on tekkinud vajadus uue järele. Olen uurinud veidi siit ja sealt, aga äkki on kellelgi oma kogemusi jagada. Kuna ma traktoris 24/7 ei viibi, siis 650€ õhkiste on selgelt overkill, samas greene.ee odavamaid õhkistmeid võiks juba kaaluda. On kellelgi kogemusi nendega või oleks üldse sama hinnaga mehaaniline iste lollikindlam variant.
Viljandis näiteks sain Reinu tee veoautolammutusest Volvo soojendusega õhuka 1500.- krooniga.
Siinkohal küsiks ka. Veoka õhkiste saab õhu ju auto süsteemist. Traktori istmetel tavaliselt kompressor küljes, või ma eksin?
Tööriistamarket müüb ka traktoriistmeid.
http://www.pmkaubamaja.ee/index.php?page...&Itemid=20 Kui traktorit iga päev ei kasuta siis sobiks selline säästuvariant iste 77 euro eest.
(24-02-2012, 12:50 PM)E303 Kirjutas: [ -> ]http://www.pmkaubamaja.ee/index.php?page...&Itemid=20 Kui traktorit iga päev ei kasuta siis sobiks selline säästuvariant iste 77 euro eest.
Kui ikka on kabiiniga traktor ja suvel ka tööd vaja teha, siis mina ostaks ainult riidest istme.
Kui viimati tööriistamarketis käisin, siis istmete valik oli seal päris vilets, aga eks käin ja vaatan sealt ka. Kuigi ega nende hinnad enam eriti head ei tundu olevat.
Seda 77€ istet ma ei ostaks, sest tuleb ette ka pikemaid päevi traktoris ja iste peaks kindlasti riidega kaetud olema. Kuna traktor veab talvel ka metsakäru, siis on plaanis istmele pöördalus paigaldada, aga see välistab taga asuva amordiga istme. Käetugedest ei tahaks ka kuidagi loobuda Smile
(24-02-2012, 15:28 PM)runts Kirjutas: [ -> ]Kui viimati tööriistamarketis käisin, siis istmete valik oli seal päris vilets
http://www.tooriistamarket.ee/files/Tarv.../T1_fi.pdf

77 euri iste hakkab peagi närvidele käima, sest kui kaalud maha keelata hakkab kägisema. Et ei käigiseks keeratakse kõik jäigaks, siis aga pole istmest kasu.