automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kõik propaan-butaani mahutid katsetatakse 25 bar ja töösurve on 16 bar seda saaab lugeda ka iga ümara koduse punase ballooni matriklilt Smile
Ehk on mõnel heal kodanikul üle ja ära anda Digiboks televiisorile,mis näitaks 3-4 kanalit õhukaudu. Mul kahjuks jäi see vidin 2009.a digi pöördega saamata, põhjuseid on keeruline seletada siin. Kuna viibin rohkem suvilas siis tahaks vahest ka telekat vaadata.
Kui kodanik MAZ-il juhtub läpakas olema, siis soovitaksin TV pulka. Endal seoke asi olemas ja üllatavalt head pilti näitab. Boonusena videomaki funktsioonid ehk siis salvestusvõimalus läpakasse. Et suvilas aiakastmine pooleli ei jääks, kui naisel "Luts Maria" vms seebikas algab. Big Grin
Maksab see vidin kordades vähem kui digiboks.
http://www.ebay.com/itm/300720280475?ssP...1436.l2649
vabandan ot pärast.
pulgast ei tea ööd ega mütsi ja üleliigsena leian ainult satiboxi, aga mainida tahtsin viidatud pulga ebay lehe teemal. müüja shipib worldwide, aga estoniasse mitte. vaatsi ligemalt. see mitte shippimise nimekiri on pea pool maailma pikk. kus on point?
Mõni tuttav ikka Soomes ju käib. Länsiterminali vastas on selline pood nagu Verkkokauppa. Seal jälle selline junn müüa http://www.verkkokauppa.com/fi/product/6...SB-digi-tv
Endal on ja täitsa toimib, kuigi peab olema lisaantenn. Tavalise kaasasoleva 10cm pika jupiga näeb ehk saatja all ainult, kuigi kortermaja ülemisel korrusel näitas küll.
(27-06-2013, 09:58 AM)diesel Kirjutas: [ -> ]... kus on point?
Näitek Soomes toimiv digiboks Eestis ei toimi. Regioonipoliitika - lollide käest peabki kõik raha kätte saama.
Kes turustaks fiibermaterjali (4...5 mm lehte), ka väikeseid koguseid? Oleks vaja teha fiiberseibe mootori ja raami vahele. Mingi eelinfo pakkus, et Tallinnas Kadaka autoturu juures keegi müüb (putkas?), aga senised otsingud pole vilja kandnud.
Küsi "Keemiakaubandus.ee" neil kõiksugu kavalaid materjale...Vana- Narva mnt... Sexikaubamajaga ühes hoones ...nurga taga...Big Grin
Ja kindlasti ka "ETRA.ee" Peterburi tee 101 a ( Mahtra tänava poolt sissesõit) minule lõikasid vastava laiuse-paksusega ribasi küll.
(27-06-2013, 09:26 AM)Basilio Kirjutas: [ -> ]Kui kodanik MAZ-il juhtub läpakas olema, siis ......

Mul läpakas olemas aga see on iidvana ja aku on ka õhtul, kuid töötab paremini isegi kui lauaarvuti. Digiboksi vajadus tekkis,kuna naisterahvad,keda kaasas vean ei taha oma seebikate pärast õhtuni istuda, vaid tahavad kähku saada teleka taha teatud kelleajal. Jäävad osad tööd alatihti tegemata või pooleli. Aga ma nii ei saa, kui teha siis terve päev või üldse mitte midagi. Ja teinekord mõni õhtu võiks ise ka telekat vaadata ajaviiteks!
Omal ajal jäi tasuta digiboks saamata,sest lähisugulane,kes oleks pidanud selle saama, jõudis ennem ära surraSad Ning nii ma ilma jäin sellest.
(27-06-2013, 09:58 AM)diesel Kirjutas: [ -> ]müüja shipib worldwide, aga estoniasse mitte. vaatsi ligemalt. see mitte shippimise nimekiri on pea pool maailma pikk. kus on point?
Küllap on müüjal hiljuti meie tolli või Eesti Postiga ebameeldivusi olnud. Mina tellisin aasta lõpus just sellesama pulga ja kõik oli OK.

(27-06-2013, 10:06 AM)Külahull Kirjutas: [ -> ]Endal on ja täitsa toimib, kuigi peab olema lisaantenn. Tavalise kaasasoleva 10cm pika jupiga näeb ehk saatja all ainult, kuigi kortermaja ülemisel korrusel näitas küll.
Mina asun saatjast ca 6-7km eemal metsa taga ja võtab see jupike ka esimesel korrusel. OK, aknalaua peal peab olema, kusagil nurgas või riidekapis ehk ei toimi korralikult. aga tundlikkust on küll ja veel. Kellel aga siiski välisantenni vaja, peaks otsima suurema versiooni, millel tavaline antennipesa küljes. See minu oma on miniversioon, mis mahub tikutopsigi. Kuna kaasasolnud antennil on ka magnettald, siis oletan, et autos kasutamiseks mõeldud.
Minu poolt toodud lingil oleval junnil ongi tava-antenni pistik küljepeal.
Äkki on kellelgi raha eest elektrimootori jaoks nukksidurit pakkuda? Kiilusoonega ava läbimõõt peaks olema 24 ... 28mm. Võib pakkuda ka koos elektrimootoriga, mille võimsus on 2,2 kW ja pöördeid ~1450.

Nukksidur peaks olema komplektne, st mõlemad pooled ja soovitavalt ka leevendi seal vahel. Võib olla ka nii, et üks pool on 24mm ja teine 28. Asukoht soovitavalt Harjumaa piires, võib arutada variante selle siduri saamiseks.

Umbes selline asi:
[attachment=43811]
http://www.varson.ee/ laias valikus...
Jah, ka http://www.alas-kuul.ee/ jne. Pakutakse enamasti tooravaga e. tuleb ise ava ja kiilusoon lõigata. Esiteks on tükk ise üsna jubeda hinnaga ja teiseks läheks ka ava tegemine kalliks. Mõnes kohas on ka valmisavaga.

Olen arvamusel, et mul pole nii ägedat vaja. Veneaegseid vedeleb veel, ehk saab mõne omale ...
(27-06-2013, 13:04 PM)Basilio Kirjutas: [ -> ]...
(27-06-2013, 10:06 AM)Külahull Kirjutas: [ -> ]Endal on ja täitsa toimib, kuigi peab olema lisaantenn. Tavalise kaasasoleva 10cm pika jupiga näeb ehk saatja all ainult, kuigi kortermaja ülemisel korrusel näitas küll.
Mina asun saatjast ca 6-7km eemal metsa taga ja võtab see jupike ka esimesel korrusel. OK, aknalaua peal peab olema, kusagil nurgas või riidekapis ehk ei toimi korralikult. aga tundlikkust on küll ja veel. ...
naljamehed, nii lähedal saatjale pole võimalik eladaBig Grin, mul kaugus saatjast ca 70 versta, igasugu antennidega on probleeme leviga, lätlased tulevad ilusti vusserisse.

(27-06-2013, 11:59 AM)MAZ Kirjutas: [ -> ]... Omal ajal jäi tasuta digiboks saamata,sest lähisugulane,kes oleks pidanud selle saama, jõudis ennem ära surraSad ...
nii põnev, pole kuulnudki sellisest võimalusest, nagu tasuta digiboks.

Siis digile üleminekuajal osati selle eest eriti kirves hinda küsida, ise ootasin ligi aasta, et odavamalt soetada - niikuinii vaatan enne magamajäämist veerand tunnikest unerohuks, siis vajub silm kinni.
Neid tv pulkasid ka meie arvutipoodides saada nt Ordis oli,aga kui ostma lähed võta läpakas kaasa ja vaata seal et töötab,ma pidin kaks korda käima.
Vedeleb kellegil tuksis sds elektridrelli,mark pole oluline?Mind huvitab see võll kuhu puur- meisel kinnitub.
vabandan OT pärast, aga ei saa vaiki olla:
(27-06-2013, 10:09 AM)motamees Kirjutas: [ -> ]Näitek Soomes toimiv digiboks Eestis ei toimi. Regioonipoliitika - lollide käest peabki kõik raha kätte saama.
ei ole regioon - on erinev standard. Nn Eesti / Levira kasutatav standard ei ole aga tõesti "broadcastis" levinud ja ilmselt ka ei levi, kuna idee on tal tekitada väiksem andmemaht kvaliteedi arvelt. Raha saamise asemel näen ma seda pigem "labase ämbrina".
Kas kellelgi VW t4 diisel bussi käigukasti pole kuskil ülearu? Võib olla ka rikkega kast, kuid siis tahaks ka täpset riket teada.
Mootorit aiatraktorile vaja. Vjatkat, Tuulat, Zid-i võib pakkuda või mis sul jalus on.Mootor võimsusega kuni 20hj.