automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellelgi MTZ 50 või 80 esivelge pole ülearu? Vaja ainult sisemist kilpi.
(07-07-2013, 22:22 PM)JaakH Kirjutas: [ -> ]Mootorit aiatraktorile vaja. Vjatkat, Tuulat, Zid-i võib pakkuda või mis sul jalus on.Mootor võimsusega kuni 20hj.
Zapiku mootorile pole mõelnud? 30 või 40 heppa ja pole veel väga ürgraske.
(08-07-2013, 08:59 AM)Basilio Kirjutas: [ -> ]
(07-07-2013, 22:22 PM)JaakH Kirjutas: [ -> ]Mootorit aiatraktorile vaja. Vjatkat, Tuulat, Zid-i võib pakkuda või mis sul jalus on.Mootor võimsusega kuni 20hj.
Zapiku mootorile pole mõelnud? 30 või 40 heppa ja pole veel väga ürgraske.

On Sul mõni sapika mootor pakkuda juhuslikult?
Basilio: olen küll ja otsin aktiivselt seda.... Su УД2 on igati eht tuli vaid oma lollusest silinder ära vahetada. Vesi jooksis sumpsist silindrisse.
Muidu teistele ksf-le Tuula või Vjatka mootor oleks tere tulnud.
(08-07-2013, 11:08 AM)moto-onu Kirjutas: [ -> ]On Sul mõni sapika mootor pakkuda juhuslikult?
Ära anda ei raatsi Rolleyes aga vaata avara pilguga ringi. Olen Kuusakoskis näinud ka täiesti komplektset koos sumpade ja käigukastiga.
60x6mm toru vedeleb kellelgi?

välis diam 60mm seinapaksuega 6mm. Umbes 40-50cm päästaks päeva.

Harju-tartu-saaremaa piirkonda eelistaks.
Raha mulle, kurgid sulle e.Tartu "Salvest" võtab tänavu vastu tulles rahva soovile kurki 15 juuli asemel alates 4 juulist. Hinnad pr. Judithil ikka soodsad- ilus suur C 13 senti kg, keskmine B poole kallim jne. Filigraanne tõstukimees Teet, kes vist seal sündinudki, on vahepeal pensionile läinud. Aga ega uuski kaubikuust maha ei sõida. Vist ei teata varasest vastuvõtust, toojateuputust veel pole näinud. Sain omale sealt vana bulgaaria akutõstuki, millel veo- ja hüdraulikamootorid puudu. Nendega kaduma läinud ka veohammasratas ja nuutmuhv. Viimaks kellegil kuidagimoodi need olemas? Tahan Zid-mootori kogu värki vedama panna.
(08-07-2013, 22:04 PM)Basilio Kirjutas: [ -> ][quote='moto-onu' pid='314860' dateline='1373270916']
On Sul mõni sapika mootor pakkuda juhuslikult?

Mul üks vedeeb kuurui ja teine alles masina peal
(07-05-2013, 16:06 PM)MAZ Kirjutas: [ -> ]Otsin sellist bensiini pumpamise abinõud,mis kasutati GAZ 51-53ni. Ei taha enam külapealt käija seda laenamas, seega oleks enda isiklikku vaja.
[Pilt: 010234944950f31.jpg]
Pakkumised PSi.

Novott, mul nüüd see üle. Ei pidanud tuttuue abinõu eest 5.- paljuks ja ostsin venemaalt ära, aga paistab, et kodanik enam ei soovi (2 kuud ei saa järgi tuldud). Nüüd mul see üle. 5.- raha küsin, kui keegi veel otsib sellist...

Parimat!
Hea Tambets.kriban Sulle vastuseks tänu sellele.et oled märkinud profiilis oma eeldatava asukoha... kui keegi satub pealinna lauluväljaku kanti, siis...pumpad kodus oma "pirniga" Parimat Margus. 5157923 elisa.
Ai-ai.
asukohaks Lõuna-Vabariigid, ehk Võru ja Tartu kant iganädalaselt.
Aeg-ajalt põikan muidugi kaugemale ka. =)
Jälle otsin UD-2 reduktorit PO-1... aeglustav!!!!!
hea kui Lõuna osariikidest selle saaks.....
(14-07-2013, 16:47 PM)JaakH Kirjutas: [ -> ]Jälle otsin UD-2 reduktorit PO-1... aeglustav!!!!!
hea kui Lõuna osariikidest selle saaks.....
http://www.youtube.com/watch?v=GqO6Amaft9c
Kas sellel mootoril on sama reduktor küljes? Ruumi puudumise tõttu oleksi nõus mootori tervikuna müüma. Kõik töötab , kompressioon võiks tiba parem olla. Seda sama mootorit müün,mis videos näha.
raudpats1@hot.ee
55670500
Kellel üleliigne druzba või mõni muu muruniiduki projektile sobiv mootor siis pakkumine koos hinnaga postkasti!

Rocker
Mnjaa... otsin relee-regulaatorit PP-315 traktorile T-16M. Vastutasuks võib "meeneid" küsida Smile . Siit küsimus - kuna ise ei ole NII suur spets el-tehnika alal, siis kas seda saab asendada PP-362-ga? Privaatseid seletusi ootan põnevusega Smile .
Esivanemast elektrik arvas: jah, asendada võib. Erinevus on regulaatori suuruses.

A.
Oleks vaja Gaz66 vasakpoolset käändtelge. Peaks vist selline nimetus olema sellel suurel poolkeral millel kaks võllijuppi küljes. Arvasin, et laager tuksis aga võta näpust, alumine võllijupp loksub koos laagri saalega. Äkitsi on keegi lahanud (ise pole veel lahti kakkunud) ja teab öelda kas saab hoopis keevitada näiteks. Muidugi kui laiali võtan selgub rohkem.
Too peaks olema analoog uaz-ga.Mida keevitada seal tahad?Asi molekulideks ja uus laager,koonusrull on äkki?Sel juhul võib olla piisab pingutusest-reguleeringust.Pole küll 66 näppinud küll aga uaz peas.
Eks järgmine nädal kisub laiali, asi selles ongi, et võll kuhu koonuslaager peale läheb sisemise saalega,loksub. Ilmselt selle suure munaka küljest lahti murdunud.
Ei usu hästi võlli purunemist pigem ikka koonusrull laagril kõva loks või separaatorid jalutama läinud ja ongi korralik loks.