automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul oleks vaja paksu veekindlat vineeri, vähemalt 20mm paksu, võib ka rohkem. 50x70cm juppi kaks tükki. Ei pea olema uus kaup. Väiksele töölauale vaja.
Siis oleks vaja kahte raudtoru juppi. 20-30cm pikkust. Läbimõõdud 50-100mm, eeldusel, et kaks toru peaksid mahtuma üksteise sisse üsna täpselt, võib isegi liiga täpselt. illustreeriv pilt näha liitekohast ja millejaoks seda vaja on
[Pilt: enginestand11.jpg]
Kellegil kuskil kuuris või garaaži nurgas vene meesterattast ei vedele?Võiks asuda Tallinnas või Tallinna lähedal.
Kas kellelgi on ripakil vana kasutatud aiavõrku? Välimus ja rooste ei oma tähtsust, nii tugev peaks olema, et kitse kinni peab. Kõrgus võiks >= 1,5m
otsin võimalikult ümarat porilauda ning lenksule kinnitatavat tulede lülitit(võib olla koos suunatulede funktsiooniga). Sobiks mingi vanema M-lise esiporikas küll ma usun. Vastu võin pakkuda raha või dnepr MT9 või 10 käigukasti (tagakäiguga)
Kui kellegil peaks olema nelikant toru mõõtudega ca 100x50x4 või ligi lähedane. Samuti oleks ka abi kui kellegil oleks kuskil äris käpp sees kes sellist nelikanttoru müüa võiks. Kogupikkus võiks olla u 8 meetrit, võivad ka lühematest tükkidest olla.
kõik rauamüüjad müüvad ilma igasuguse sisemise käpata.
enamasti on latid 6 meetrised. lõikused tehakse soovi korral lisaraha eest.
tegin ka kiire kõne esimesele ettejuhtunud rauamüüjale.
100x50x4 maksis 6.26+km/jm.
Uue raua hinnaga ostaks:

kas 70mm välisläbimõõduga raudtoru (seina läbimõõt nii õhuke kui saab (standard hakkas vist küll 3,2-st pihta, kuid üle 3,5mm ei sooviks.) Samas alla 2mm pole ka mõtet.
Pikkus kas 80cm või 2x40 cm

Või siis järgmine standardmõõt 76,..... mm välisläbimõõduga.
Pikkuse mõõdud samad, kas 2x40 või 1 x 80cm.
Seinapaksus peaks olema vähemalt 7mm, et saaksin üleliigse osa maha treida.

Kokkuleppehinnaga ostaks:

Kaks tuld, koos miskise metallilise korpusega (võib olla värvitud, või kroom/nikkel (läikiva pinna puhul on seisukord tähtis)) - mis ongi mõeldud väljas olema, st pole integreeritav mõne korpuse sisse. Oluline on, et tulede läbimõõt poleks suurem, kui ca 10 cm...

Esimesed 2 pilti on EI, viimane on JAH - kuid võib välja näha ka vanem ja värvitud korpusega.

[attachment=45852][attachment=45853][attachment=45854]
[quote
...aga edasi, igaks juhuks küsin, et ega kellelgi ei vedele üleliigset tsirkulatsioonipumpa väikse keskküttesüsteemi jaoks? Vaatasin suuremate portaalide kuulutused juba läbi, üht-teist on saada ka, aga ehk kellelgi siit on üle..? Plaan garaaži küttesüsteemi veelgi kaugemale arendadaRolleyes
[/quote]

On jäänud märkimata, et pump on olemas, suured tänud! Smile
Ahi ja paak on paigas, varsti saab pumba loodetavasti tööle panna...
Ehk vedeleb kellegil tartu kandis metallvõrku mille silm oleks u 2-4mm. Kaubandusvõrgust sobivat ei leidnud. mõõtudeks võiks olla vähemalt 50cmx50cm
(29-11-2013, 15:33 PM)muusik Kirjutas: [ -> ]Ehk vedeleb kellegil tartu kandis metallvõrku mille silm oleks u 2-4mm. Kaubandusvõrgust sobivat ei leidnud. mõõtudeks võiks olla vähemalt 50cmx50cm

Ma kunagi ostsin Espakist sellist võrku. Müüdi seda seal, kus olid tsemendid, ning muud kivid ja savid. Kahjuks ei saa linki saata, sest need türastunud ehituspoed teevad kõik selleks, et klient ei teaks mis neil müügil parasjagu on.
Kas kellelgi on kapinurgas läbipõlenud 12V Makita akutrelli, löökkruvikeerajat, mutrikeerajat või taskulampi? Korras peab olema käepide, töötav päästik ei teeks ka halba. Midagi sellist siis:
http://www.verkter.ee/Kruvikeerajad-trel...b2e7fd9710
http://www.ebay.co.uk/itm/Makita-6918FDW...0899827724
http://www.ebay.com.au/itm/makita-12-vol...1055060772
Viimased kaks sobiksid tööorgani kinnituse poolest paremini, sinna saaks ilma korpust lammutamata vaheplaadi kruvida. Plaan on panna sinna auto sigaretisüütaja pesa, saaks toas ilma autoakut tassimata natuke suruõhku teha. Omal on selliseid käepidemeid 5 - 6 tükki aga ei raatsi mitte töötavaid, tõsi küll vaikselt muuseumieksponaadiks muutuvaid tööriistu ühe tobeda idee pärast lammutada.
Kui kellelgi on taolisi (musti) akusid üle võib ka kirjutada.
Maksta eriti ei raatsi (põlegi teist) aga mõned õlled ikka saab orgunnida, Kui saatmine, siis loomulikult transa ka.
(29-11-2013, 19:32 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Kas kellelgi on kapinurgas läbipõlenud 12V Makita akutrelli, löökkruvikeerajat, mutrikeerajat või taskulampi? Korras peab olema käepide, töötav päästik ei teeks ka halba.
Kas peab just Makita olema? Mingit sedasorti risu olen ma oma kuuriall näinud Big Grin
Nujah aga need ei vasta GOSTile ju, mul kõik makitad.
Kas kellegil on komplektset T-16M mootori katet pakkuda? Oleks vaja ka üht paralleelvarda otsa. Võib olla täiesti surnud, kuid vedru peab seal sees korralik olema.
(29-11-2013, 19:32 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Kas kellelgi on kapinurgas läbipõlenud 12V Makita akutrelli, löökkruvikeerajat, mutrikeerajat või taskulampi? Korras peab olema käepide, töötav päästik ei teeks ka halba. Midagi sellist siis:
http://www.verkter.ee/Kruvikeerajad-trel...b2e7fd9710
http://www.ebay.co.uk/itm/Makita-6918FDW...0899827724
http://www.ebay.com.au/itm/makita-12-vol...1055060772
Viimased kaks sobiksid tööorgani kinnituse poolest paremini, sinna saaks ilma korpust lammutamata vaheplaadi kruvida. Plaan on panna sinna auto sigaretisüütaja pesa, saaks toas ilma autoakut tassimata natuke suruõhku teha. Omal on selliseid käepidemeid 5 - 6 tükki aga ei raatsi mitte töötavaid, tõsi küll vaikselt muuseumieksponaadiks muutuvaid tööriistu ühe tobeda idee pärast lammutada.
Kui kellelgi on taolisi (musti) akusid üle võib ka kirjutada.
Maksta eriti ei raatsi (põlegi teist) aga mõned õlled ikka saab orgunnida, Kui saatmine, siis loomulikult transa ka.

Saaksin ehk uute juppidega kaubandusest aidata kui on huvi.
Kas selline jupp (seinaklots) ei kõlba, mis paned pistikusse ja küljes on 12v sigaretisüütaja.

Kui võimas 12v kompressor sul on?
Tore, et on kaasamõtlejaid. Seinast tuleva vooluga ei saa jälle õue jalgratta juurde. Ja uued jupid, isegi suure alega, minu plaanidega ei haaku. St, nad ju võiksid olla aga nende hind kipub suurusjärgu võrra erinema. Ma usun, et mõni makita ikka kunagi rikki ka on läinud. Smile
(02-12-2013, 12:42 PM)Marko Kirjutas: [ -> ]Tore, et on kaasamõtlejaid. Seinast tuleva vooluga ei saa jälle õue jalgratta juurde. Ja uued jupid, isegi suure alega, minu plaanidega ei haaku. St, nad ju võiksid olla aga nende hind kipub suurusjärgu võrra erinema. Ma usun, et mõni makita ikka kunagi rikki ka on läinud. Smile

Uus rolleri 12v aku maksab mingi 15 euri. Sellega peaks ka asjad aetud saama. Autoaku jääb vist veits raskeks. Vanade Makita akudega pole suurt midagi teha, surevad kätte ära, enne kui õue ratta juurde jõuad.
Mulle meeldivad kaasamõtlejad, minu eest mõtlejad mulle niiväga ei meeldi....
Olemasolevad akud ajavad kompressorit piisavalt kaua ringi, ainult see juhtmete vastu klemme hoidmine tüütab ära. Poest palju raha eest oskab iga loll osta.

Kisub uueks teemaks või Jaan Tatika ideede juurde kolimiseks juba tasapisi.
Vaja kiiremas korras paari vidinat ehitatavale puulõhkujale, mille taga viimane lõpp seisab.
Vaja läheb siis: нш32 hüdropumbale flantse voolikute jaoks, "emast"(sisenuutidega) võllijuppi pumba otsa - piisab 5cm jupist täiesti, T25 hüdrojahajale kangi ning kahte "pimedat" ühele sektsioonile.
Hea, kui asjad paikneks kuskil Pärnumaal või on võimalik kiirelt toimetada siia.
Pakkumised ES või 58131553.
Ats.