automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lihtsalt ripakil https://lh3.googleusercontent.com/-aiKDJ...14%2B-%2B1
Ilmselt Gazi või Zili esi gabariidid,.5019291 Tiit
Vähe automoto teemast mööda, aga kellelgi nõukaaegset korralikku keeratavat purgi kaanetajat ei vedele?
Nutan ka siis väheke,nimelt RS frontaallaaduri silindrit hädasti vaja.Just ühte,no kui paaris,siis võib ka kaks ligi võtta.Kompensatsioon.
Välja näeb nii http://fotoalbum.ee/photos/eugu1/sets/1421281
Ja huvitav ,kas keegi teab kusagil kedagi,kes teab kus või kellel võiks olla saksa pöördader.Vaja paarilist,seda mis viskab paremale ja hea kui oleks pöördmehanism olemas.
Välja näeb nii http://fotoalbum.ee/photos/eugu1/sets/1369993

Info PS või 5164846
Adra pöördmehanism koos lukusti,tugiratta,haakepoomiga olemas.
Vaja veel paremale viskavat adrapaari nagu pildil eelmises postituses.
(10-08-2014, 00:19 AM)rocker Kirjutas: [ -> ]Vähe automoto teemast mööda, aga kellelgi nõukaaegset korralikku keeratavat purgi kaanetajat ei vedele?

Haapsallu sissesõites on Lukoil bensuka kõrval mingi talupood, seal nägin sellist asja müügil. Ei pruugi vana olla, uued ei pidavat kehvad olema. Aga kui sealt kunagi mööda sõidad, siis võid sisse kiigata.
Kas kellelgi võiks olla olemas või vähemalt teadmisi, kust saada pildil olevat anumat. Huvitab just see nõu ja kraani kinnitused - ei pea olema 4 tk nagu pildil, piisab ühest. Soovitused on teretulnud.
[attachment=49503]
Vaadates pilti hoolikamalt hakkas mulle tunduma, et Kuldsest Börsist võiks selliseid asju saada Smile
(18-08-2014, 11:07 AM)Marko Kirjutas: [ -> ]Vaadates pilti hoolikamalt hakkas mulle tunduma, et Kuldsest Börsist võiks selliseid asju saada Smile

Ta tahab mulle seal ainult kogu kremplit maha müüa, aga ega ma kah jõua kõike endale koju osta. Juba suhtlesin temaga.
otsin endiselt kommuntaatorit mida ei ole kahjuks fordifoorumist kah leidnud( see nüüd miskit maksmata arvete pärast vist üldse maas) endal on seda vaja pesukott 106-e jaoks. kuid toote koodi järgi on see junn ka mõningatel vanematel(80-90) fordijunnidel peal. Niiet ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?

ise pole teda fordipeal kohanud kuid peugeotil on ta jagaja küljes ja kui on kellelgi terve jagaja võib komplekti ka pakkuda kui eraldi parseldada ei taha.
Otsin metallosi-manuseid, ühele vähemale kastile-kirstule: sangad, lukk (ümbris, võtmed) ja ehk ka nurgad.
Võivad olla vanad ja pisut roostes, lukk ehk töötav ja võtmetega.
Oodatud on ka soovitused, kust otsida L.Eestist. hetkel kaugel ehk siis kohe poode mööda kolama ei pääse.
Tulevikus on huvi ka enamate komplektide vastu.

Vanaraua hinda ei paku, aga päris ulmehinda ka ei raatsi maksta.

tervitustega,
hulgus
bbmm ät mail ee
5o28 243

oi kurja... HINGED! see kõikse olulisema unustasin... ilusaid mööblipoe omi lademes, aga siukseid vanu, hingega hingi oleks vaja.
Kui juba muutmiseks läks, siis paneks pildi kah juurde hingetust kirstust. Pole küll minu tehtud, aga võin vahendajaks hakata. Cool
Oleks vaja Lada esisilda(komplektset) ,rattaid4tk, tagumisi poolasse. Võivad vabalt ka Ford Sierra omad olla(sel juhul koos velgedega).Sõber tahab Iz mootorratta baasil ehitada ATV. Kontakt ES
Oskab keegi targem inimene juhatada ehk teed MTZ-i laiade esiporitiibadeni?
(24-08-2014, 22:24 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Oskab keegi targem inimene juhatada ehk teed MTZ-i laiade esiporitiibadeni?

Flint, HPM+, Võru traktoripood jne
Juhtub kellegil olema üle teraviljakuivati plekke? Vaja laonurka ristikuseemne kuivati teha alusele 2,5 x 8 meetrit. Selle aasta heitlikkude ilmadega vabat plaatkuivatit läheduses võimatu leida, peab ikka omal olema.
Aeg läheb. Tellisin (kohal pole) Viljandi Metallist 20 mm silmaga keevisvõrku 20 ruutmeetrit. Riie peale, ventilaator alla puhuma.
Enne minema viskamist uurin, kas kellelgi vöiks olla selliste kruustangide pooleks olevat osa üle- tüüpi et puruks teinepool vms
[Pilt: 1]
(24-08-2014, 22:24 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Oskab keegi targem inimene juhatada ehk teed MTZ-i laiade esiporitiibadeni?

Mul on üks paar koos kinnitustega üle. Kui on huvi, suhtleme privas edasi.
Mootorsaag "sõprus" paagi kinnitusmutrit vaja! Kiirem pakkuja saab suure õlle, teised leppigu rahaga Big Grin
Absurdiks on vot see: [Pilt: 1_1_14879860.jpg]
(pilt netist võetud)
Pole küll tehnikaga seotud aga ei hakanud ka uut teemat tegema. Vaja oleks vähemalt 10 (kümmet) suurt kotitäit sammalt vana palksauna kokkupanemiseks. Kui kellelgi on selline soo, kus kasvab turbasammalt, oleksin väga huvitatud. Asukoht väiks jääda pigem Lõuna-Eestisse aga vajadusel liigun ka kaugemale järgi. Ette tänades!
Pole ka tehnikaga seotud(ärge näkku lööge), aga kui kellelgi müüa suve/sügis/talve õunu (nii umbes 10-30kg)Tallinna lähedal, siis pakkumine erasõnumiga!
(01-09-2014, 15:13 PM)rocker Kirjutas: [ -> ]Pole ka tehnikaga seotud(ärge näkku lööge), aga kui kellelgi müüa suve/sügis/talve õunu (nii umbes 10-30kg)Tallinna lähedal, siis pakkumine erasõnumiga!
Tule Viljandimaale annan tasuta lausa 3 tonni!