automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus oli siiski, kas kellelgi on nurgaskaalat, millel null keskel, hea oleks metallist. Uue foorumi naha omapäradega on küsija isik ka hägustunud Big Grin
Ma võin panna ka tavamallist jupi aga saaks paremini...
Panen igakspetteks siia ka otsimisekuulutuse:

GAZ 51 radiaator on hädasti tarvilik

Kontakt PS või 5263388

Tänud ette.

Edit: Küsimus leidis vastuse
Äkki keegi teab, kust saaks siserehvid mõõtudega: 500/55 20" (16" laiad, 20" kõrged põllumajanduslik/metsaka rehv)?

võiks panna ps!
Tunnen huvi 1 KVD-8 starteri vastu. Kui keegi teab asjast midagi,et milline starter sinna sobib,palun märku anda. Samuti tahaks tuttavaks saada inimesega,kes omab ka antud mootorit.
Tel. 56 95 60 13

Tänan!
Hädasti oleks vaja ЗиФ 55В väliskesta, elik kõiki plekitükke. Jutt siis järelveetavast kompressorist. Välja näeb säherdune:

[Pilt: 1]
Vaata varjupaiga teemasse!
Olen teadlik ja kompanjon on ka seal teemas maininud pealisehitise vajadust. KB kuulutusest jääb selgesti mulje, et müüakse tervikut.
 Tere.
  Teab keegi, kus oleks võimalik osta riidepeale kleebitud liivapaberit(N-liidu aekset)kaerdusega 24või 36 Toungue
See nõukaaegne pudeneb jubedalt. Kaasaegne punane ehk?  Aga seda vana võib kusagil olla.
(16-12-2014, 22:13 PM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Hädasti oleks vaja ЗиФ 55В väliskesta, elik kõiki plekitükke. Jutt siis järelveetavast kompressorist. Välja näeb säherdune:

Siin pakuvad tervet tükki -

http://www.kuldnebors.ee/search/tooriist...b834168_ee
Postitan ka oma mure siia. Äkki on kellelgi ülearune K175 lenks.
Sellise, nagu antud pildil (keegi võib ka laenata - lasen endale replica väänata): [Pilt: amuii4b9a16de94048kzid%201.jpg]
Pilt laenatud Eastcars.ee-st

Kontakt erasõnumiga.
(17-12-2014, 20:41 PM)gaz6964 Kirjutas: [ -> ] Tere.
  Teab keegi, kus oleks võimalik osta riidepeale kleebitud liivapaberit(N-liidu aekset)kaerdusega 24või 36 Toungue
nn lääne oma on nii jämedana kasutusel pöörlevate suurte põrandalihvijatega. On muidugi kahepoolne. Suuri lintlihvijaid pole ma pruukinud, aga vast on ka neil karmi paberit ning eeldatavalt ühepoolset.
vähemalt riista all kestab moodne paber väga hästi ega pudise. Kui ära ummistub, saab selle survepesuriga kerge vaevaga puhtaks.
(17-12-2014, 00:25 AM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Olen teadlik ja kompanjon on ka seal teemas maininud pealisehitise vajadust. KB kuulutusest jääb selgesti mulje, et müüakse tervikut.

Aga küsi mis taat terviku eest tahab, mina jällegi olen ainult sisust huvitatud. Mootori võib utiili viia kuid kompressori osa läheks vaja... Wink Muhul järel käia pole ka probleem.
Kahjuks on too kodanik ilmselt seeni tarvitanud kövasti, nimelt arvab ta et öuekaunistus vöiks maksta 1100.-euri Big Grin
Selle rahaeest ei hakka muidugi keegi seda ostma, arvuta mispidi tahad aga üle 300 ei tule kuidagi kokku ei kaaluga ega koostisosi eraldi arvestades.
1100€ on tõesti vähe palju, 500st € saaks veel aru... Aga kui mingit varianti kohtad siis võid julgelt teada anda. Meil siin kohalikus rabas üks on aga sellel küljeluugid puudu ning tegelikult vist isegi kasutatakse vahest, mootorit küll peal pole kuid JJV aetakse käima. Arvata võib et samamoodi kullahinnaga, kunagi küsisin aga siis igatahes ei müüdud.  Algselt olid neil sahhaari mootorid peal mis aga ei jõudnud külmaga kompressorit ringi ajada, hiljem asendati sellega mida kätte saadi, CMD jne... 

Pilt Ulila omast 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...d69b96ef24

Minu FB kontolt leiab veel pilte, albumid ja sealt "Ulila raba, sügis 2014"
Äkki oskad öelda, mille veljed nendel all on?
Ega kellelgi ei juhtu olema 10-20mm alumiiniumplaati mõõtudega 200x200mm? Kui jutuga metallimüügifirmadesse minna, siis hakatakse tervet tahvlit pähe määrima ja seda on pisut palju. Hind tuleb ka võrdne maa kaugusega kuust. Ideaalne oleks selline 15mm paks, kuid saab ka muudest paksustest tehtud ja seda ei tohi olla väänatud, ehk täiesti sile.


OLEMAS!
Hetkeks paluks tähelepanu!

Avastasin täna,et mitu aastat tagasi panin siia üles kuulutuse.....et tahan miskit. Millalgi sain asja. Ja nüüd loen,et ikka veel tahan..... Big Grin 

Võtke nüüd ennast korra kokku ja kustutage need kuulutused ära,mida enam vaja pole. Kes asjad juba saanud....need võiks seda teha küll,muidu jääb teistele mulje ,et ikka otsite ja nutate... Smile Mina vähemalt tegin nii.

Tänan.

T.
(12-12-2014, 21:57 PM)botzor Kirjutas: [ -> ]Äkki keegi teab, kust saaks siserehvid mõõtudega: 500/55 20" (16" laiad, 20" kõrged põllumajanduslik/metsaka rehv)?

võiks panna ps!

starco pakub 500/45-22,5. Äkki oleks mõeldav asendus
Kas mitte keegi ei otsinud mõni aeg tagasi Kadett D-d? Siit saab!