automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(20-12-2014, 09:42 AM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]
(17-12-2014, 00:25 AM)DevilDeVille Kirjutas: [ -> ]Olen teadlik ja kompanjon on ka seal teemas maininud pealisehitise vajadust. KB kuulutusest jääb selgesti mulje, et müüakse tervikut.

Aga küsi mis taat terviku eest tahab, mina jällegi olen ainult sisust huvitatud. Mootori võib utiili viia kuid kompressori osa läheks vaja... Wink   Muhul järel käia pole ka probleem.

Lihtsalt huvist, et milleks kaasaskantavat kompressorit üldse vaja on? Mul ämmal üks seismas maja taga jvv pealt käitatav.
Puurkaevupesijad- tegijad, jahu- tsemendipütid vajasid omal ajal võimsaid ja lollikindlaid kardaaniga käitatavaid kompressoreid.
Kaevu pesemiseks ei pea olema vägavõimas kompressor (olenevalt kaevu tootlikusest)
Tänapäeval kasutavad ka puuraukude puurijad kompressoreid! (20 ja rohkem aastat tagasi ei kasutatud õhukompressoried kaevu puurumiseks) Olenevalt sellest millist tehnikat keegi kasutab !
Aga need kompressorid peavd olema ka suure tootlikusega.
Meie kasutame kuni 80 meetrini 1 kompressorit 12 baari ja tootlikus 10 kanti ja kui juhtub minema üle 80 meetri siis põhi kompressoriks 20 baari ja 16 kanti tootlikust, ning lisaks paneme veel tiksuma nr. 1 kompressori Big Grin
Aga võimsaid kompressoreid vajavad veel näiteks liivapritsimisega töökojad jne.
Kui selline vidin ülearu siis igale sellisele kruvikopressorile leidub ka ostja.
## Tänapäeval kasutavad ka puuraukude puurijad kompressoreid! (20 ja rohkem aastat tagasi ei kasutatud õhukompressoried kaevu puurumiseks) ##

   Eesti Vabariik on juba üle 20 aasta vana.... Kas nõukaajal kaevati kaevusi ainult käsitsi???     [Pilt: eek2.gif]
Ära ikka nii meheks kah mine.
Huvitaks ega kellegil ei juhtuks Pärnukandis olema vanarauda minevat/kasutut Vaz/Lada mootoriplokki. Huvitaks vaadata, et kas ja kuidas on võimalik plokist eraldada õlifiltri kinnituse osa ja võimalusel siis ka antud osa plokist välja lõigata.
Tahad Volgale kaasaegse filtri panna?
Plaan M408 mootorile külge istutada originaalse jämefiltri asukohale. Spetsjomm treitud detail näeb selline välja:

[Pilt: daace9cs-960.jpg]

Ning mootori küljes:

[Pilt: 311ce9cs-960.jpg]

Kui Ladast ratsida ei anna siis tuleb vist ka selline detail teha lasta, aga enne prooviks kergemat teed minna.
Pildid pärit drive2.ru lehelt.
Mosseteemaga ei saa kahjuks aidata Sad
Miks see Lada peab olema kõik keeratava filtriga plokid ju enamvähem sama süsteemiga-plokkis keere ja sinna junn ja junni külge filter.
To mossepower:   uuemal bellakal on käimakastil ja vist ka mootoril sellised filtrialused küljes, vast põllumeestele ärides neid eraldi  võtta. Pääsed malmifreesimisest. Detailinumbri tellimiseks saad Mtz virtuaalkataloogist.
    Omal ka mure. Oleks vaja vene lendurimütsi mõlemat lennukipoolset pistikupesa. Ukrainasse vähe kauge otsima minna. Tahaks kevadeks teha metalliotsija univormi, millega kannataks umbekasvanud kitsaroopalise raudtee trassi uurida. 
http://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_9_23917259.jpg
(22-12-2014, 13:15 PM)mossepower Kirjutas: [ -> ]Huvitaks ega kellegil ei juhtuks Pärnukandis olema vanarauda minevat/kasutut Vaz/Lada mootoriplokki. Huvitaks vaadata, et kas ja kuidas on võimalik plokist eraldada õlifiltri kinnituse osa ja võimalusel siis ka antud osa plokist välja lõigata.

Kas  lihtsam poleks mõnest lammutusest õlifiltri adapter soetada Nii mõnelgi auto mootoril on õlifiltri kinnitus plokist eraldi.
Digiboksil läks adapter puruks. Ehk kellegil üleliigselt vedelemas
Elion Amino 5v 1a adaptrit seina ja boksi vahele?
(31-12-2014, 12:30 PM)Jossu Kirjutas: [ -> ]Digiboksil läks adapter puruks. Ehk kellegil üleliigselt vedelemas
Elion Amino 5v 1a adaptrit seina ja boksi vahele?

Mine küsi viisakalt mõnest elioni esindusest(universaalsed ei sobinud mälu järgi)! Neil seal vahetusfondis ikka vahel on(viies vana amino saad uue ja moodsa odavamalt ning need vanad vedelevad neil seal niisama). Ise olen kaks korda pärnus uue(teise mehe vana) toiteadapteri saanud ning seda vaid aitäh eest - siinjuures tänud elioni meeldivale kollektiivile.
Oomipoest saab mingi kümneka eest uue ja peaks toimima.
Äkki on kellelgi pakkuda MTZ 50 või 80 vaheplaati starteri variandile. Hoorattast oleks ka huvitatud. Kui kellelgi miskit üle, võib julgelt pakkuda. Kas PS. või tel 58107434
Kas keegi laenaks 1päevaks käigukastitõstukit. Tasu kokkuleppeline ja asukoht hea kui tartus.
Äkki on siit kellelgi müüa vanu veneaegseid väiksemaid transistorraadioid ja lääne taskuraadioid,nt. Selga,Selena,Olimpik,Meridian vms või Philipseid, Sony´si ? Kui teil midagi säärast pakkuda võite PM. Ei ole päris automoto teema,aga vanakraam see on.
[Pilt: IMG_9_51-vi.jpg]
http://public.fotki.com/mlpildid/pildidp...page5.html
selles albumis  ka kõik realiseerimisel, mis alles jäänud...   samas veel iga nõukaaegse köögi uhkus VEF 201 saadaval   5 tükki   [Pilt: icon_rolleyes.gif]
Hetkel tekkis vajadus paari kasutatud rehvi vastu. Otsin siis talvekumme naeltega Gislaved Nord Frost 165/80 R14 

http://static2.nagi.ee/i/p/954/77/23869479a4229b_l.jpg
http://static2.nagi.ee/i/p/954/77/238694817c7c08_l.jpg

või siis Fulda Kristall 2 samas mõõdus.

http://static2.nagi.ee/i/p/955/3/238759457fc679_l.jpg

http://static2.nagi.ee/i/p/955/3/23875947862b8e_l.jpg


Kellel mustrid silme ees siis võib ka olla sarnase mustriga.  Kes aga soovib vahetada siis mul on mingis mõõdus rehve ka vastu anda...
Tel. 56 95 60 13
Või pr.sõnum.
Ega kellegi ei ole kuskil nelja 12" plekkvelge, hea oleks 4x100 või 4x108 auguvalemiga.