automoto.ee foorumid

Täisversioon: "Nutumüür" ehk kas kellelgi on selline vidin ülearu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
(12-08-2012, 22:11 PM)mlsluik Kirjutas: [ -> ]Vaja läheks puitpostile ronimisraudasid, võib ka vene värki pakkuda,

http://www.osta.ee/nn-kassid-kuunepikend...53382.html
Servust kodanikud.

Sai üks nostalgiakilp kasutusele võetud aga täiuslikkusest on veel kilbi võti puudu... Saab muidugi ka naelast võtme teha või näpitsatega avada, aga see pole seeWink

Pilt ka sellest mida mul siis vaja läheks:
[attachment=39856]

Kel miskist leidub andke julgelt teada, saame ehk kaubaleWink
Karksi eripruul vaevatasuks...
ei saa väikselt ekraanilt sugugi aru ja seepärast küsin üle. kas kilbile on raasiku võtit vaja?
(15-08-2012, 23:12 PM)diesel Kirjutas: [ -> ]ei saa väikselt ekraanilt sugugi aru ja seepärast küsin üle. kas kilbile on raasiku võtit vaja?

Suurendame vähe Wink

[Pilt: ac580947da5346e79073eca.png] [Pilt: 70d6bd793da84c91935c4e9.png]
no vot, nüüd tööposti otsas näeb niisama ka juba. raasiku neh. pean otsima. kuigi leidmine saab pigem pime juhus olema. seda veneaegset kilbikola on ikka tonnide kaupa ja katsu selle peene mudru seest miskit üles leida. igatahes oli mul "spetstööriistade" hulgas kunagi kindlasti raasiku võti olemas. no tuli ju vahel konkureeriva firma kilpe ka ringi teha.
Mul on Raasikul selline võti täiesti olemas.
Mul on ka kindlasti selle kilbi võti olemas. Aga tean ka, et garaaziz olevale kilbile tegin ise võtme. Võin nädalavahetusel sellest pilti teha. Põhimõtteliselt saad selle kilbi lahti ka ükskõik missuguse sobivate mõõtudega kahearulise jurakaga.
Jälle hea teema! Ja arvestades sündmuste arengut pole ilmselt minul ka enam mõtet varjata, et oman sellist võtit! Cool
ma pole oma varusid läbi kaevama veel jõudnud, aga vahemärkusena mainiks, et kilbiga kaasa läks tavaline plekitükist stantsitud "võti" ja tegijatel elektrikutel oli treiali käe alt tulnud uhke ja edev asjandus.
Tore on, mehed, aga tuletan meelde, et see teema oli mõeldud eeskätt oma soovide ja vajaduste ülesriputamiseks. Asja mõte on lahti seletatud teema esimeses postituses http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=40037 . Kogemuste vahetamine ja mälestuste heietamine on igati OK, aga äkki leiab selleks teise teema(NL aegsed lood ntx) või teeme uue? Pakkumisi saab teha ka privas.
Edu!
(17-08-2012, 10:04 AM)Basilio Kirjutas: [ -> ]Tore on, mehed, aga tuletan meelde, et see teema oli mõeldud eeskätt oma soovide ja vajaduste ülesriputamiseks. Asja mõte on lahti seletatud teema esimeses postituses http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=40037 . Kogemuste vahetamine ja mälestuste heietamine on igati OK, aga äkki leiab selleks teise teema(NL aegsed lood ntx) või teeme uue? Pakkumisi saab teha ka privas.
Edu!

"Soov ja vajadus" ongi teha postitusi, jagada kogemusi ja teavet olemasolevate võtmete kohta, suhelda huvitavate inimestega jne... Mingite "priva pakkumiste" tegemine pole pooltki seda mis info jagamine "avalikus ruumis".
Muidugi võiks teha ka uusi teemasid, peale busside loendamise ära lõppemise kipubki siin igavaks minema. Toungue (Ja pipart Teile punase keele peale!)

Endiselt on väga, väga tarvis niidukit. Arvan et parim lahendus on mulle rootorniiduk KRN 2.1 traktorile t40am. Sai pisut raha kogutud aga pakkumisi ei tule. Talvel oli hea pakkumine, kuid selleks ajaks kui valmis olin jäin hiljaks.
Maa natuke mättas, pajuvõsa pressib peale. Väga on tarvis paaril korral suvel kõrs maha niita koos pajuvõsudega ca3ha. Kui kellegil on üle KRN rootorniiduk siis võiks seda mulle pakkuda. Kõik variantid on oodatud.

Ranno
53737486
PS
Ranno, kas maa väga mättas? Muidu soovitaksin Poola rootorniidukit. Ise ostsin selle 2 aastat tagasi ja niidan kõiki alasid, kus parasjagu põldu ei tee või ei saa teha ja olen ülimalt rahul. Niidetud ala jääb nagu muru. Niidukile muidugi ei meeldi kivid, mis on suuremad kui rusika suurus, samas saab hakkama ilusti ka 3cm võsa mahavõtmisega, kui just päris metsas niitma ei hakka.
Leidub kellegil Sampo 310 kombailile sobivat starterit, või oskab asendusstarterit pakkuda? Orginaalis oli peal Lucas M50G.
Mis sel siis viga? Tõmberelee andis otsad? Hea pood peaks suutma ehk asenduse leida.

(20-08-2012, 14:04 PM)Aspelund Kirjutas: [ -> ]Mis sel siis viga? Tõmberelee andis otsad? Hea pood peaks suutma ehk asenduse leida.
Vana on tõmberelee ära kaotanud. Masin jäi seisma, kuna starter ei käivitanud. Plaan osta kombain, millel starter puudu. Mul mõistlikum teine starter vaadata, kui vana starteri vigu otsima hakata.
Autoelektriku pojana olen ma näinud rohkelt "teise ringi" startereid, mis eelmise omanikus sõnul pidid olema töökorras, kuid reaalselt vaid vanarauaks sobisid.

Tasemel autoelektrik saab selle starteri ka ilma tõmbereleeta hinnatud ning vajadusel uute pukside ja harjadega töökorda seatud. Ja on olemas starter, mis peab vastu aastaid, et mitte öelda kümneid, seda heal juhul kordi odavamalt kui asendusstarter.

Aga eks omanik otsustab.



Orginaalis oli peal Lucas M50G.

[/quote]

Ohoo,selline starter on peal ka minu Volkswagwen LT-28 D-l ,PERKINS 4.165 mootoril. 1975-80 toodetud kaubikul.
Ise sain millalgi sellele starterile tõmberelee Viljandist ABOVOST. Krooni aegu. Aastajagu tagasi aga sain lausa kohapealt starteri puksid. Arvan,et sealt saaks ka praegu tellida.
(20-08-2012, 13:48 PM)MANKS Kirjutas: [ -> ]Leidub kellegil Sampo 310 kombailile sobivat starterit, või oskab asendusstarterit pakkuda? Orginaalis oli peal Lucas M50G.

Rem-komplekti saab ka:
http://www.ikh.fi/PUSLASARJA_LUCAS_M50G
Sellele asendust või uut leida ei tohiks olla probleem, tundub suht levinud tüüp olema. Küsiksin ka sellisest kohast, nagu ETVA Tartus.. Mõnikord üllatavad, kas tead Smile Sama asja on kasutatud Leylandil, Ford, Case, MF, International, Valtra mudelitel... Muuseas, mootori margi järgi on lihtsam otsidaSmile
Sul peaks olema sellel Sampo kombainil peal Valmeti mootor, kindlasti müüs uut tutikat starterit Stokker, talvel oli hinnaks kui ma ei eksi 600€ +km. Mina teeks vana korda, samas kui leiad sisiki uue, sisi oleksin huvitatud sinu vanast starterist?