automoto.ee foorumid

Täisversioon: Klapikambrikaane värvimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Oleks soov lasta piltidel olevad edtailid uuesti värvida, aga kuna soov oleks, et lõpptulemus oleks võimalikult originaali lähedane, siis kas keegi oskab öelda, kuidas sellise struktuuriga värvipinda saavutada on võimalik ja kas keegi seda siin Eestis ka teeb?
[attachment=38731]
[attachment=38732]
Selline värvi pind tuleb siis, kui värvi panna tohutu paksult. Olen näinud sellist pinda tekkivat. Kui seda aga meelega saavutada soovitakse, siis peaks vist küll kõvasti harjutama/katsetama.
Pulbervärvimises peaks ka saama sellist pinda olen näinud kuskil sellist näidist.Alumiiniumi lihvid pärast uuesti välja.
Pulbervärv nii krobeline ei jää.

Need detailid on pulbriga värvitud:

PILT
Originaalse struktuuri saamine tundub jah meie kaubanduses saadaolevaga keeruline olema - vasaralakk, mida oleks järgmisena pakkunud jääb liiga vähe struktuurne. Teispool lompi on sellised "wrinkle" efektiga aerosoolid olemas, meil pole küll veel silma jäänud. Endal eelmine aasta tuli mingite detailide puhul leppida ikkagi struktuurse pulbervärvi pakutavaga.
Ise värvisin klapikambrikaane ära samasuguse wrinkle värviga, tulemus jäi midagi sellist:

Kuivamise järgus värv:

[Pilt: tn_b16a2_010_367.jpg]

Ja lõpptulemus:

[Pilt: tn_b16a2_012_173.jpg]
Ja kui saladus pole, siis kust see "wrinkle" efektiga värv pärines Smile? Kunagi otsisin ennast lolliks ja ei leidnudki meie kaubandusest.
Vabandust, ei satu igapäevaselt siia foorumisse, mina sain seda www.javest.ee kaudu. Olemas nii musta kui punast.