automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mtz 80 ümberehitamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Plaan siis ehitada oma Mtz 80 ümber. Paigaldada vedav esisild (82 oma), hüdrorool ja ette kun kopp. Mis komponente veel peale vedava esisilla, kardaani, käigukasti väljavõtte ja käigukasti käiva hammasratta oleks vaja.
Teine mure hüdrorooliga millist hüdropumpa kasutatakse dosaator rooliga, kas originaal mtz roolivõimu pumpa või hüdropumpa.
Kui kellelgi on pakkuda vedavat esisilda, kardaani, käigukasti väljavõtet, käigukasti käivat hammasratast,velgi, rehve, dosaatorit ja informatsiooni selliste tööde tegemiseks siis kirjutage siia, mailile või helistage.

Kristo Papstel
55575205
Kristo.Papstel@mail.ee
Dosaatorpumbaga roolivõimu puhul kasutatakse ikka seda originaalvõimu pumpa. Dosaatorpumba leiad kombain ck-5 pealt. Tean, et neid dosaatoreid on varemgi kasutatud. Aga mis sul üldse originaalvõimendil viga on, äkki annab remontida?
Kasutaks sarnaseid dosaatorpumpasid, nagu on erinevatel tehnikatel peal, kus on pump ja klapp ühes isikus, mitte eraldi, nagu vene kombainidel. Need võivad ka muidugi hästi töötada kuid oma kogemusele toetudes ise enam ei kasutaks.
Surve saamiseks piisab täiesti MTZ-l kasutatud pumbast, seal on tavaliselt Nš-10.
Siit saad silla väljavõtte. http://www.soov.ee/vorumaa/MTZ_varuosad_...4.htm?ca=1
Siit saad ka pumba www.osta.ee/25697921