automoto.ee foorumid

Täisversioon: gaz 67 vahekast???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Panin müüki küll vahekasti, kuid hinge puges kahtlus. kast peaks olema 67 oma, nii vähemalt selle traktori looja ütles, kui selle otsime, aga nüüd on kahtlus. sest võllide otsas oleva kaane peal kiri YA3, mis on ju uljanovi tehase märge. kuid veel üks markeering, tähed D3MO, vene tähed, esimene ja viimane võivad olla ka vahetuses, ka numbrid 7822, see kokku D3MO 7822. oskab keegi aidata?????
Kui ma õieti mäletan, siis on 67 vahekast väga lihtne konstruktsioon, mille ainsaks omaduseks on esisilla sisse/väljalülitamine. Aeglustavat käiku tal ei ole. Seega on see üheks tunnuseks.

Teine 67 kasti eripära on see, et ta saab endale ülekande otse käigukastist väljuva võlli kaudu (mitte aga kardaaniga, nagu 69-l). Seega kui Sul on kõik vahekasti väljavõtted kardaaniga, siis pole tegu 67 kastiga.

Asp
seega, aspelund, kuna vahekasti kasutati pöörete aeglustamiseks, siis on ta midagi muud??? 69 oma???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Aspelund
Kui ma õieti mäletan,
:bounce:bounce:bounce Asp mäletab ÕIETI:
selgest sis selle asjaga. ma uurisin ise ka seda värk, see gaz 69 oligi tegelikult uljanovskis tehtud, ametlik nimi seega UAZ, aga kasutati ikka GAZ edasi, rahvaseas. näe, olen jälle targem.
nüüd siis uus kuulutus, krt, seda 67 pähe müüdud kasti ei tahtnud nagunii keegii... veelkord, tänud, asp. aga.... kuule, mis autol venelastel oli käsipidur tagasilla sissemineva võlli otsas??? lihtsalt huvitab.. loodan et said aru, see oli nagu vanasti osadel oli seisupidur, mis pidurdas peale käigukasti.
tõin selle teema siia ette sellepärast, et nüüd, loodan, et leidsin selle gaz 67 kast, vahekasti, ülesse. lihtne ehitus, käib keskelt pooleks, ainult üks lülituskoht. kui üks aga, kas need kastid olid alumiiniumist??? 2 korda KERGEM KUI 69 OMA??? ASPELUND, AITA.....

priitk

hume, GAZ 69 vahekast näeb välja selline. 67 järelikult märksa teistsugune on, eks sa ise tee nüüd pildituvastust millega tegemist Smile
Abiks on see link:

http://avtocollection.narod.ru/gaz67/avto67/75.html

Laadimine võtab aega.

Asp
see pilt aitas palju, sai selgeks, et see, mis mul on , ei ole 67 vahekast... kui see pilt on õige, ehk joonis. aspelund, aga kas sa ei oska aidata??? pilt oleks muidugi hea, aga praegu ei ole võimalust.. vahekast on ta kindlasti, see mis mul on, võll sisse, ja kaks otsa välja. kuid ta on alumiiniumist, ja käib keskelt pooleks, ehk siis saab lihtsalt lahti võtta.
Nii vanadel liikuritel kasutati alumiiniumkorpuseid ikka väga harva. Malm reeglina oli see, millest need tehti.
nõustun sinuga, valdo, kuid ta on vana, vanem, kui mina, ja tal on vahekasti funktsioon. pilt kuluks ära... krt.