automoto.ee foorumid

Täisversioon: Opel Ascona 1,8 GT/sport ???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Motomees1

Starteri käivitumisega mootor käivitub, peale starteri seiskumist mootor jääb seisma, uuesti käima proovimisel tõmbab ennast täis. ??? Kas keegi oskaks öelda mis võib viga olla ???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Motomees1
Starteri käivitumisega mootor käivitub, peale starteri seiskumist mootor jääb seisma
saan õieti aru, et mootor ikka TÄITSA TÖÖTAB, kui starter taga? Teoorias on lihtsaim variant süütelukk - et süütepool saab miskipärast pinge vaid starteri-asendis. Praktikas pole sellist asja kohanud.
milline on eellugu?

äkki on viga selles, et syytepooli peale minevad juhtmed on valepidi...asi lõhnab igaljujul mingisuguse valeyhenduse järgi.

saekas

Omal sama pill ja asi on jah selle süüteluku moodi. Sest ega ikka käiv mootor niisama täis lähe, arvatavasti kaob säde peale starteri asendit ikka ära. Gaasi muidugi pritsel vajutada ei või kui mootor ei käi. See ajab ka täis. Alusta süütelukust. Saad midugi seda katsetada ka nii, et võtad küünlad maha siis mootoril suurem hoog starteriga käivitamisel ja vaatad süütepoolist tulevalt küünlajuhtmelt küünlaga kas hetkel kui starteri asend süütelukult kaob, kaob ka säde.Siis on teada, et vool kaob ka süütepoolist, viga süütelukus.