automoto.ee foorumid

Täisversioon: T20 põka mootori asendamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kõigile. Minul tekkis võimalus vanarauda minekust ära päästa pealkirjas mainitud isend, millel puudub mootor. Kuna aga traktorit oleks vaja tekkiski küsimus, et kas keegi on sellele masinale ka mingisugust muud mootorit peale aretanud. Omal oleks käepäras 1,6d opel kadet, kas sellest tuleks midagi välja või hakkab koledasti kihutama, kuna mootorite pöörded nii erinevadRolleyes
Jääb lahjaks. Hangi parem MB 2,4 või 2,5 diiselmootor.
mis tast asendada,otsides leiab ikka originaali ja originaal sinna see ainuõige,meeletu aretus jääb ära ja originaalil suur raske hooratas,mis paneb masina ka madalatel pööretel jõuliselt edasi astuma.Seega jumala pärast ära asenda.
Orginaal mootor hirmutab varuosa saadavuse pärast. Ei ole huvi seda isendit taastada orginaaliks, pigem saavutada kergesti võtmest käivituv abiline.
Kõige rokem kartsin et kipub kole kiire jääma, aga kui targemad mehed arvavad et ei hakka väga kihutama, siis tegelen asjaga edasi.
Kõigepealt tuleb muidugi masin oma hoovipeale saadaSmile.
Sinna istub ka T-25 mootor peale nagu valatult. Aretada vaja ainult poolraam kuhu esisild külge panna ja tööd tunduvalt vähem kui mingi sõiduka mootori peale kompunnimisega.
huvi pärast küsin veel,et on esisild ka ikka olemas ja kui on,siis kas see sillakinnitus kannel ka olemas,mis mootori jaotuskarbi kaane külge ja samas ka ploki külge käib?
originaali hankimine pole lahendamatu,hiljaaegu üks mees müüs remonditud mootorit.Ise ei tundnud huvi,olid muud soovid selle inimese käest.Kahjuks praegu vist on ära müüdud.
(04-05-2012, 20:43 PM)Daff Kirjutas: [ -> ]Sinna istub ka T-25 mootor peale nagu valatult. Aretada vaja ainult poolraam kuhu esisild külge panna ja tööd tunduvalt vähem kui mingi sõiduka mootori peale kompunnimisega.

Tõsi ta on et sobib kuid asi jääb raha taha ka kinni kuna norm korras t25 mootor maksab mitmeid kordi rohkem kui mõni sõiduka mootor. Lisaks on sõidukatel ka plokisoendus kohe küljes, mis annab lootust ka talvel käima saada ja näiteks lund lükata.
Kindlasti on ka erandeid, aga niipalju kui mina nende põkadega olen kokku puutund, siis alates -15 kraadist on üsna lootusetu häält sisse saada.
Tegemist võib muidugi olla olnud ka suvise kütusega, kehva akuga jne.
Esisild on olemas küll. Asi on siis nii, et tuttav ostis komplektse t20ne, mootori pärast, ja kõik mis pärast mootori eemaldamist ülejääb saan endale vanaraua raha eest.